רעש קבוע מהסאב - גם כאשר מנותק מהרסיבק
אהלן,
רכשתי את הסט של jbl מהדיוטי פרי
ביחד עם הפיוניר 421 כנ"ל מהדיוטי,
השתמשי כדי לחבר את הסאב עם כבל 2.5 מ"מ רגיל שהלחמתי לו בקצוות מחברי RCA פשוטים וכאשר חיברתי את הכבל לסאב הסאב באותו הרגע התחיל להשמיע צליל קבוע ,ברגע שאני מדליק את הרסיבר הרעש יורד משמעותית (כמעט ולא נשמע),
ניסיתי להחליף לכבל המקורי שהגיע עם הרמקול והרעש עדיין קיים אבל משמעותית נמוך יותר,
אני מחבר לכניסה ב סאב של ה LFE , במידה ואני מחבר לאחת הכניסות של ה L או R כנ"ל הרעש יורד אבל עדיין מאוד מציק כאשר הרסיבר כבוי וגורם לכך שאני מנמיך את הסאב כמעט לגמריי כדי שהרעש לא יפריע.
ועכשיו לשאלות:
* איך יכול להיות שכשהכבל מחובר לסאב ולא לריסבר בצד השני יש רעש כזה ? (כאשר הסאב לא מחובר לכלום אין רעש).
* האם זה יכול להיות בגלל אורך הכבל ? הכבל עובר בתעלה של כ 5 מטר + והוא עובר באותה תעלה עם הכבלים של הסראונד, האם יש לכך השפעה?
* האם כדאי להחליף את הכבל? אם כן לאיזה כבל? קראתי לא מעט בנושא והבנתי שכבל קואקס הוא המומלץ, מה הייתרונות של כבל זה?
* יש המלצות בנוגע למחברים עצמם?
המערכת היא רחוקה מלהיות היי אנד אבל עדיין אי אפשר להנות ממנה אפילו לרגע בגלל הרעש הקבוע הזה..
קראתי לא מעט שרשורים כאן אבל עדיין אני חושש שהסאב תקול, אני אשמח לשלול טענה זו כדי לא לפנות ליבואן..
אשמח לעזרתכם!
תודה רבה ושבוע טוב,טל
רכשתי את הסט של jbl מהדיוטי פרי
ביחד עם הפיוניר 421 כנ"ל מהדיוטי,
השתמשי כדי לחבר את הסאב עם כבל 2.5 מ"מ רגיל שהלחמתי לו בקצוות מחברי RCA פשוטים וכאשר חיברתי את הכבל לסאב הסאב באותו הרגע התחיל להשמיע צליל קבוע ,ברגע שאני מדליק את הרסיבר הרעש יורד משמעותית (כמעט ולא נשמע),
ניסיתי להחליף לכבל המקורי שהגיע עם הרמקול והרעש עדיין קיים אבל משמעותית נמוך יותר,
אני מחבר לכניסה ב סאב של ה LFE , במידה ואני מחבר לאחת הכניסות של ה L או R כנ"ל הרעש יורד אבל עדיין מאוד מציק כאשר הרסיבר כבוי וגורם לכך שאני מנמיך את הסאב כמעט לגמריי כדי שהרעש לא יפריע.
ועכשיו לשאלות:
* איך יכול להיות שכשהכבל מחובר לסאב ולא לריסבר בצד השני יש רעש כזה ? (כאשר הסאב לא מחובר לכלום אין רעש).
* האם זה יכול להיות בגלל אורך הכבל ? הכבל עובר בתעלה של כ 5 מטר + והוא עובר באותה תעלה עם הכבלים של הסראונד, האם יש לכך השפעה?
* האם כדאי להחליף את הכבל? אם כן לאיזה כבל? קראתי לא מעט בנושא והבנתי שכבל קואקס הוא המומלץ, מה הייתרונות של כבל זה?
* יש המלצות בנוגע למחברים עצמם?
המערכת היא רחוקה מלהיות היי אנד אבל עדיין אי אפשר להנות ממנה אפילו לרגע בגלל הרעש הקבוע הזה..
קראתי לא מעט שרשורים כאן אבל עדיין אני חושש שהסאב תקול, אני אשמח לשלול טענה זו כדי לא לפנות ליבואן..
אשמח לעזרתכם!
תודה רבה ושבוע טוב,טל
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הלחמה לא טובה ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שאתה פשוט לא משתמש בכבל קואקסיאלי לחיבור המערכת ובנוסף יש \ אין ארקה.
תנסה דבר ראשון להחליף לכבל קואקסיאלי (למשל RG59). יש רעש?
אם כן יכול להיות שיש בעית ארקה...
האם יש לך ממיר הוט או יס? אם כן, תוציא את האנטנה מהממיר... עדיין יש רעש מהסאב?
אם לא, תזמין מחברת הכבלים איזולטור.
אם כן, תבדוק האם קיימת ארקה בסאב או בשקע...
תנסה דבר ראשון להחליף לכבל קואקסיאלי (למשל RG59). יש רעש?
אם כן יכול להיות שיש בעית ארקה...
האם יש לך ממיר הוט או יס? אם כן, תוציא את האנטנה מהממיר... עדיין יש רעש מהסאב?
אם לא, תזמין מחברת הכבלים איזולטור.
אם כן, תבדוק האם קיימת ארקה בסאב או בשקע...
יש ממיר של יס אבל הוא לא מחובר לאותו שקע של הסאב, זו עדיין אופציה?
לגבי הארכה, הסאב עצמו מחובר ללא הארכה, אך השקע שאליו הסאב מחובר הוא עם הארכה מן הסתם.
לגבי הכבל, אכן, הכבל הוא כבל מאוד פשוט ולא קואקס.. אלא 2.5 מ"מ פשוט דו גידי...
לגבי הארכה, הסאב עצמו מחובר ללא הארכה, אך השקע שאליו הסאב מחובר הוא עם הארכה מן הסתם.
לגבי הכבל, אכן, הכבל הוא כבל מאוד פשוט ולא קואקס.. אלא 2.5 מ"מ פשוט דו גידי...