רמקולים עושים קצר למגבר - עדכון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום יש לי רמקולים קדמיים קליפטש RF 25 סנטר וורפדיל ומגבר פיוניר 1014

החלפתי אתמול את החוטים של כל הרמקולים לחוטים של 2.5 מ"מ וחיברתי אותם רגיל כמו תמיד (הקליפטש צריך לחבר בטרמינל התחתון לא?)

והתחילו עליות וירידות בסאונד עד שהמגבר פשוט כבה. זה לא קרה לי מעולם...... שנים שאני מתעסק בכל הקטע של הקולנוע ביתי ועולם לא ניתקלתי בבעיה הזאת.

בגלל שהייתי באמצע סרט :-) ניתקתי את הרמקולים וחיברתי באמצעות כבלים אחרים הרבה יותר דקים ולא היתה לי את הבעיה הזאת. התנתק פעם אחת בהתחלה ואז זרם מצויין אםילו ברגע זה ממש בזמן כתיבת השרשור זה עובד מצויין

יש למשיהו הסבר / השערה?
נערך לאחרונה על ידי lalzar ב 14/01/2012 17:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

או בצד של הרסיבר או בצד של הרמקולים יש קצר בין ה + ל - והרסיבר נכנס למצב הגנה.

בדוק היטב את החיבורים ותדאג שאף גיד לא בולט לשום כיוון.

במידה והטרמינלים ברמקולים מגושרים אין הבדל האם תחבר למטה או למעלה . חבר אחד ל + ואת השני ל - . אתה יכול את ה+ העליון ואת ה - התחתון ,כאמור כל עוד יש גישור בין הטרמינלים.

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

istarmini כתב:או בצד של הרסיבר או בצד של הרמקולים יש קצר בין ה + ל - והרסיבר נכנס למצב הגנה.

בדוק היטב את החיבורים ותדאג שאף גיד לא בולט לשום כיוון.

במידה והטרמינלים ברמקולים מגושרים אין הבדל האם תחבר למטה או למעלה . חבר אחד ל + ואת השני ל - . אתה יכול את ה+ העליון ואת ה - התחתון ,כאמור כל עוד יש גישור בין הטרמינלים.
...
אין בעיה תודה אני אבדוק

יכול להיות באמת שהשארתי עודף חוט חשוף בטרמינלים של המגבר או הרמקולים

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

טרם החלפתי את הכבלים אבל שמתי לב ממש עכשיו כאשר הגברתי את הווליום נהיה לי שוב קצר.

אני ממש עכשיו משחק עם הכבלים חיברתי רק רמקול אחד ואני שם לב שיש עליות וירידות בסאונד הוא לא רציף

אם אני אנסה להשוות את זה אז נניח כמו ווקמן של פעם עם קסטה שהקול עולה ויורד נהיה עמום וחוזר חלילה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”