שרשור תגובות: CES 2012 - חברת Synology מציגה NAS חדש עם DSM משופר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46389
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #1 

למאמר: CES 2012 - חברת Synology מציגה NAS חדש עם DSM משופר

תמונה
חברת ה- NAS-ים המוכרת Synology, מציגה בתערוכה את ה- NAS החדש שלה, עם מקום ל- 8 כוננים אשר יספקו כל גבר ממוצע ומערכת הפעלה DSM עם ממשק משופר.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

מהי העלות?
האם ניתן להרחיב את המערכת על ידי מארז נוסף כמו בדגם 1511?

DaNiStO
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שאלה עתידנית או שאולי לא1?!?!

שליחה #3 

ככה אני די חדש בנושא אבל מעוניין לקפוץ למים מתישהו...
היום אני בבית הורי עובד עם אקסטרימר פשוט (הראשון) ושני כוונים ניידים של WD (אחד 3TB והשני 2TB)

המפלצת המוצגת כאן תיראה לי חיונית בבו מין הימים כאשר הנפחים שלי יאוכסנו במדיה האינטרנטית שאני צובר,
חכן רציתי לברר אם מישהו יודע אם נניח אני כונן NAS כזה כאשר ניתן להוספה של HDD ומניח אותו במיקום בבית,
אני מניח שהתחברות אליו היה נניח בעזרת HTPC כלשהו שכרגע אין עוד ברשותי בעזרת כבל רשת וצפות בתכניי עם XBMC... נכון לא טעיתי...?!?

עכשיו המטרה היא גדולה יותר... בקרוב אני מתכוון לעזוב את בית הורי, השאלה אם אני ממקם את אותו NAS נניח בביתי כעת ויש לי HTPC בבית ו-HTPC בבית אחר... האם בזרת הגדרה כלשהי... כמו IP קובע אוכל להתחבר לשרת NAS מרחוק ושה-XBMC יקרא את תכניו?!?
האם הדבר יעבוד טוב? אפשרי? אולי יש פתרון זול / יעיל יותר... וכן אני "לא אוהב להגביל את עצמי בנפחים.. זאת אומרת מיקום של 8 HDD נראה מפלצתי אך נחמד...

מה אתם אומרים?

kobid84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 833
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

בעייתי מאוד, אתה תצטרך קצב UPLOAD גבוה מאוד איפה ש NAS ישב, ה UPLOAD בארץ ממש גרוע
אל תבנה על זה (אלא אם יש לך מספיק תקציב לבקש מבזק קו בקצב גבוה מאוד מהבית שלך לבית של הוריך, עלות של אלפי שקלים)
Kobi D

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #5 

ה1511+ נסקר פה והיה נהדר, אבל עכשיו מוסיפים 3 כוננים? נשמע בעייתי מבחינת חימום ורעש אוורור.
מעניין מה הבדל המחיר יהיה בארץ בין ה1511 הלא זול לNAS החדש...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”