80 אינץ LED של SHARP, שווה משהו ?
נשים רגע בצד למה אני צריך כזה גדול וכו'
כרגע יש לי SAMSUNG 52 B750 והאמת אני מאוד מבסוט מהתמונה, התוכן שאני צופה הוא בערך 90 אחוז HD ו10 אחוז שידור רגיל
תלת מימד לא ממש מעניין אותי
המחיר של ה SHARP מושך אותי, ממש מחיר "זול" למסך כזה גדול
השאלה היא אם הוא יתן לי לפחות את אותם התוצאות שאני מקבל מהסמסונג שלי
אם לא אז באילו חסרונות זה יתבטא ?
מדובר על המסך הזה
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 04=2871977
כרגע יש לי SAMSUNG 52 B750 והאמת אני מאוד מבסוט מהתמונה, התוכן שאני צופה הוא בערך 90 אחוז HD ו10 אחוז שידור רגיל
תלת מימד לא ממש מעניין אותי
המחיר של ה SHARP מושך אותי, ממש מחיר "זול" למסך כזה גדול
השאלה היא אם הוא יתן לי לפחות את אותם התוצאות שאני מקבל מהסמסונג שלי
אם לא אז באילו חסרונות זה יתבטא ?
מדובר על המסך הזה
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 04=2871977
במידה ומרחק הצפיה שלך אכן דורש גודל כזה אז אין ספק שיש פה תמורה מצוינת למחיר ושאתה תהנה מאוד .
לגבי הסמסונג שלך מדובר על דגם ישן ולמרות שאני לא מכיר את השארפ מדובר על דגם חדיש ומתקדם יותר
ולא רואה מצב שיפול מהסמסונג מבחינת איכות התמונה.
לגבי תלת מימד דווקא במסך בגודל מטורף שכזה החוויה תבוא לידי ביטוי ברמה המקסימלית ותהיה פשוט
מפילה לסתות ! ( רק חבל שהדגם הנ"ל אינו כולל 3D )
לגבי הסמסונג שלך מדובר על דגם ישן ולמרות שאני לא מכיר את השארפ מדובר על דגם חדיש ומתקדם יותר
לגבי תלת מימד דווקא במסך בגודל מטורף שכזה החוויה תבוא לידי ביטוי ברמה המקסימלית ותהיה פשוט
מפילה לסתות ! ( רק חבל שהדגם הנ"ל אינו כולל 3D )
שמע זה נכון שהוא ישן, קניתי אותה לפני 3 שנים אבל בזמנו היא הייתה ספינת הדגל של סמסונג ועלתה לי לא מעט 12Kdor8 כתב:במידה ומרחק הצפיה שלך אכן דורש גודל כזה אז אין ספק שיש פה תמורה מצוינת למחיר ושאתה תהנה מאוד .
מפילה לסתות ! ( רק חבל שהדגם הנ"ל אינו כולל 3D )...
תוכל בבקשה להסתכל בנתונים של הסמסונג שלי ולהגיד לי אם יש סיכוי שתהיה נפילה ?
כי אם כן חבל לי על הכסף, אני לא מחפש לרדת ברמה
הנה אחד מה REVIEWS שהיו עליה
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 526151.htm
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אל תרד ברמה.. Panasonic VT30 65' / Samsung D8000 64'
שני מסכי ענק מצויינים עם תמורה מדהימה בשניהם.
למה ללכת על מסך שאף אחד לא מכיר וללא תלת [במידה וזה מעניין אותך..] ?
למה ללכת על מסך שאף אחד לא מכיר וללא תלת [במידה וזה מעניין אותך..] ?
כמו שאמרתי תלת מימד לא ממש מעניין אותיadirbooking כתב:אל תרד ברמה.. Panasonic VT30 65' / Samsung D8000 64'
למה ללכת על מסך שאף אחד לא מכיר וללא תלת [במידה וזה מעניין אותך..] ?...
אתה לא חושב שגודל המסך יתן תמורה טובה יותר למחיר ?
כאילו מבחינת איכות תמונה אני לא רואה במה צריך לשפר מעבר למה שיש לי
אני רואה סרטי BLURAY ועד היום עף לי הפוני מהתמונה, מה שיכול לעשות לי את זה עוד יותר זה פשוט מסך גדול יותר, בהרבה
- adirbooking
- חבר ותיק

מבלי לזלזל במסך שיש לך, המסכים מאז "קצת" השתדרגו.. ואם מדגם B עף לך הפוני, אני לא רוצה לחשוב מה יעוף לך מספינת הדגל של השנה D8000...
בקשר לגודל, לא לימדו אותך שהגודל לא קובע
?
תאלץ ללכת ולצפות במסך הזה איפשהו [אני לא ראיתי אותו בשביל להגיד את דעתי..]
מה בכלל מרחק הצפייה שלך שאתה שוקל גודל כזה ופוסל נחרצות ספינות דגל של 2 חברות מובילות בתחום.. ועוד בגודל 64-65 אינצ'.. שזה לא בדיוק קטן..
בקשר לגודל, לא לימדו אותך שהגודל לא קובע
תאלץ ללכת ולצפות במסך הזה איפשהו [אני לא ראיתי אותו בשביל להגיד את דעתי..]
מה בכלל מרחק הצפייה שלך שאתה שוקל גודל כזה ופוסל נחרצות ספינות דגל של 2 חברות מובילות בתחום.. ועוד בגודל 64-65 אינצ'.. שזה לא בדיוק קטן..
מסכים בהחלט עם ידידי אדיר שבשלוש שנים האחרונות הטכנולוגיה והרמה של המסכים
עלו והשתפרו מאוד. הם יעלו בהרבה מן הסתם כמו שניתן ללמוד ממה שמוצג כרגע בces.
כך שאל תהסס להפרד לשלום מהb750 שלך כי יש הרבה מאוד מסכים חדישים כיום שיתנו תוצאה
מוצלחת הרבה יותר.
לגבי מעבר לפלסמה זה כבר עניין של טעם אישי ותנאי צפיה.
מה למשל מרחק הצפיה שלך ?
כך שאל תהסס להפרד לשלום מהb750 שלך כי יש הרבה מאוד מסכים חדישים כיום שיתנו תוצאה
מוצלחת הרבה יותר.
מה למשל מרחק הצפיה שלך ?
בסביבות ה5 מטרdor8 כתב:מסכים בהחלט עם ידידי אדיר שבשלוש שנים האחרונות הטכנולוגיה והרמה של המסכים
מוצלחת הרבה יותר.
מה למשל מרחק הצפיה שלך ?...
כשבזמנו שקניתי את ה52 הייתי עם מרחק של 3 מטר וזה לא הספיק לי הגודל
תוך פחות מחודש התבאסתי שלא לקחתי גדולה יותר לא רוצה לחזור לאותו מצב
הגודל זה הפרמטר שהכי חשוב לי
בגלל זה שאלתי אם אני יקבל לפחות את אותן הביצועים כמו המסך העדכני שלי
אני מבין שכן
תודה רבה לכם
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
השארפ הגדולות מאוד כדאיות מבחינת המחיר. לגודל אפקט מהותי בסרטים, בטח במרחק שאתה יושב, והאמת שאם עיקר הצפיה שלך זה HD זה נראה טוב יחסית כמעט על כל טלוויזיה. אני שקלתי את אחותה הקטנה ה 835E ב 60 אינץ' ולא נפלתי, אבל הרבה אנשים אוהבים אותן.
אין בעיה לראות אותן בתצוגה ולכן לך תראה ותחליט.
אין בעיה לראות אותן בתצוגה ולכן לך תראה ותחליט.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני חושב שאתה צריך לשקול אופצייה אחרת....מקרן.
ה750 מסך טוב מאוד עם תמונה מצויינת ואני לא בטוח שהשידרוג למסך חדש יותר באותו גודל יביא לשיפור גדול.
בסכום של השארפ תוכל לרכוש מקרן טוב עם התקנה וכל מה שתצטרך וכך תוכל לחגוג על שתי העולמות.
תקבל מעל 100" בחצי מהסכום.
ה750 מסך טוב מאוד עם תמונה מצויינת ואני לא בטוח שהשידרוג למסך חדש יותר באותו גודל יביא לשיפור גדול.
בסכום של השארפ תוכל לרכוש מקרן טוב עם התקנה וכל מה שתצטרך וכך תוכל לחגוג על שתי העולמות.
תקבל מעל 100" בחצי מהסכום.
לי יש את ה70 אינץ' של שארפ,שהוא דגם אמריקאי בעל תמונה מדהימה.
קח בחשבון שהשארפ הספציפי הזה הוא דגם אמריקאי, הדגמים האמריקאים איכותייים יותר מהדגמים שנמכרים באירופה.
המסכים שנמכרים בארץ (פנסוניק,סמסונג,סוני ועוד) הם דגמים נחותים ביותר שמגיעים מהמזרח.
קח בחשבון שהשארפ הספציפי הזה הוא דגם אמריקאי, הדגמים האמריקאים איכותייים יותר מהדגמים שנמכרים באירופה.
המסכים שנמכרים בארץ (פנסוניק,סמסונג,סוני ועוד) הם דגמים נחותים ביותר שמגיעים מהמזרח.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מצטרף לדעתו של claudia5
אם הגודל מהווה פקטור כל כך חשוב, אז מקרן יכול לתת את התוצאה המיטבית.
מכיוון שהשאיפה היא לא להתפשר על איכות התמונה, אז אין טוב ממראה עיניים- צריך למצוא חנות שמחזיקה בתצוגה את השארפ, ולהעמיד מולו את אופציית המקרן.
(בטוח שהחבר'ה המומחים מפורום מקרנים, יוכלו להצביע על מספר מועמדים ראויים
)
אם הגודל מהווה פקטור כל כך חשוב, אז מקרן יכול לתת את התוצאה המיטבית.
מכיוון שהשאיפה היא לא להתפשר על איכות התמונה, אז אין טוב ממראה עיניים- צריך למצוא חנות שמחזיקה בתצוגה את השארפ, ולהעמיד מולו את אופציית המקרן.
(בטוח שהחבר'ה המומחים מפורום מקרנים, יוכלו להצביע על מספר מועמדים ראויים
מצפייה במסך הגדול של שארפ לא נפלתי מהכיסא בהשוואה לפנסוניק 65". בפנאסוניק לדעתי התמורה טובה יותר באופן משמעותי אבל כמובן שגם המחיר בהתאם
נכון שמסך גדול זה יפה ומרשים אבל בגלל שהמסך גדול הסיכויים לקבל תמונה נחותה יחסית גבוהים ככול שגודל המסך גדל, וכאן צריך מעבד תמונה ופנל איכותי על מנת לקבל תמונה פנומנאלית מה שבשארף אני אישית לא ראיתי
מבחינה תקציבית כפי שאמרו כאן כמה מהחברים מקרן יכול לתת תמורה טובה יותר מבחינת גודל תמונה
רק עם המסך מיועד לחדר קולנוע
אם המסך מיועד לצפיה כללית ביום יום מקרן עלול לאכזב אותך מה עוד שאורך חיי המנורה קצר מאוד
אני לא יודע אם צפית במסך ועשית השוואה מול מסכים אחרים אבל מבחינת גודל למחיר התמורה בסדר ולא יותר
נכון שמסך גדול זה יפה ומרשים אבל בגלל שהמסך גדול הסיכויים לקבל תמונה נחותה יחסית גבוהים ככול שגודל המסך גדל, וכאן צריך מעבד תמונה ופנל איכותי על מנת לקבל תמונה פנומנאלית מה שבשארף אני אישית לא ראיתי
מבחינה תקציבית כפי שאמרו כאן כמה מהחברים מקרן יכול לתת תמורה טובה יותר מבחינת גודל תמונה
אם המסך מיועד לצפיה כללית ביום יום מקרן עלול לאכזב אותך מה עוד שאורך חיי המנורה קצר מאוד
אני לא יודע אם צפית במסך ועשית השוואה מול מסכים אחרים אבל מבחינת גודל למחיר התמורה בסדר ולא יותר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
איזה מסך ראית?shay1 כתב:מצפייה במסך הגדול של שארפ לא נפלתי מהכיסא בהשוואה לפנסוניק 65". בפנאסוניק לדעתי התמורה טובה יותר באופן משמעותי אבל כמובן שגם המחיר בהתאם
אני לא יודע אם צפית במסך ועשית השוואה מול מסכים אחרים אבל מבחינת גודל למחיר התמורה בסדר ולא יותר...
- adirbooking
- חבר ותיק

בתקציב שלך יש כמה וכמה מקרנים שיתנו תמורה מצויינת [סביב המחירים ה-15 אלף אני מעריך, ללא מסך!]
אם הכוונה היא לצפות גם בטלוויזיה [YES/HOT] לא הייתי הולך על מקרן.. אבל מצד שני לא הייתי שולל את ההצעות הקודמות שלי.
נסה לגשת לחנות שמחזיקה את מסך ה-80', אולי אותה חנות תחזיק גם 64' של סמסונג ו-65' של פנסוניק - נסה להשוות מה יותר אהבת.
אם הכוונה היא לצפות גם בטלוויזיה [YES/HOT] לא הייתי הולך על מקרן.. אבל מצד שני לא הייתי שולל את ההצעות הקודמות שלי.
נסה לגשת לחנות שמחזיקה את מסך ה-80', אולי אותה חנות תחזיק גם 64' של סמסונג ו-65' של פנסוניק - נסה להשוות מה יותר אהבת.
כבר אמרתי השימושים שלי 90 אחוז HD כשהמקור הוא מהמחשב ו10 אחוז בלחץ מYESadirbooking כתב:בתקציב שלך יש כמה וכמה מקרנים שיתנו תמורה מצויינת [סביב המחירים ה-15 אלף אני מעריך, ללא מסך!]
נסה לגשת לחנות שמחזיקה את מסך ה-80', אולי אותה חנות תחזיק גם 64' של סמסונג ו-65' של פנסוניק - נסה להשוות מה יותר אהבת....
אני מחפש מקום שמחזיק את הגדלים האלה אבל כמעט ואין אני גר באילת יש פה רק חנות אחת שמחזיקה את ה70 אינץ' של SHARP ואף חנות אחת לא מחזיקה את ה VT30 או D8000 של סמסונג
אבל נראה אולי אני יסע למרכז בשביל זה
- adirbooking
- חבר ותיק

בשביל בחור אילתי - כרמיאל זה חו"לintegral כתב:בכרמיאל אפשר לראות את שלושתן...