בבקשה עזרה לגבי החלטה לקנות טלוויזיה 37 דעתכם חשובה
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
הפאנל של AUO לא רע (בהנחה שהיא באה עם AUO)..
לסמסונג היתרונות שלה:
1. שחורים.
2. מפענחת DTS (ה LG רק AC3)..
ל LG היתרונות שלה:
1. צבעים טובים יותר אם באה עם IPS.
2. עיבוד תמונה טוב יותר לטעמי.
3. אפשרויות כוונון רבות ומגוונות, כולל כיול עצמי נחמד מאוד.
לך תראה מה אתה אוהב יותר.
לסמסונג היתרונות שלה:
1. שחורים.
2. מפענחת DTS (ה LG רק AC3)..
ל LG היתרונות שלה:
1. צבעים טובים יותר אם באה עם IPS.
2. עיבוד תמונה טוב יותר לטעמי.
3. אפשרויות כוונון רבות ומגוונות, כולל כיול עצמי נחמד מאוד.
לך תראה מה אתה אוהב יותר.
אני לא חושב שהמילה "איכותי" רלוונטית בכל הנושא של סמסונג. זה מושג מוטעה שהפך להיות שגור בפי משתמשים בפורום משום מה.
הפאנל שמגיע ב37D550 טוב מאוד. החסרון שלו מול הS-PVA של סמסונג הוא בעיקר זווית צפיה אבל יש לו גם יתרון שהוא זמן תגובה יותר טוב ולכן אם הפאנל של סמסונג מוגדר כ'איכותי' אי אפשר להגיד שזה לא איכותי.
לצרכים שלך הייתי נוטה יותר לכיוון הLK450 ואפילו הייתי שוקל לקחת LK430 בגודל "42 אם יש מקום. נכון להיום הדגמים הבסיסיים של LG הכי מתאימים למשחקים נקודה. היתרון בישראל הוא שח.י, היבואן הרשמי, מייבא טלויזיות שמיוצרות ומורכבות בקוריאה ובכולן יש פאנל IPS שהוא אופטימלי למשחקים.
הD550 הוא האפשרות השנייה הכי טובה.
לגבי שאר הדגמים:
LD450/460 - מזמן ירד מהמדפים וחבל. LK430 זהה לו מבחינת הפלסטיקה
U30 - לאג יחסית גבוה אם אני לא טועה
C530 - קניתי בעצמי בקיץ 2010 והחזרתי ביום הקנייה אחרי מריחות, ghosting, גרעיניות בלתי נסבלים וכו'. D550 הרבה יותר טוב.
clear voice זאת פונקציה שאמורה להגביר את העוצמה של קול אנושי במונולוג או בשיחה כשקשה לשמוע אותו בין שאר צלילי הרקע ברמקול של הטלויזיה. העניין הוא שהאיכות ברמקול המובנה לא מדהימה בכל טלויזיה שהיא בכל מקרה, אז תמיד עדיף להשלים את החוויה עם מערכת קולנוע.
הפאנל שמגיע ב37D550 טוב מאוד. החסרון שלו מול הS-PVA של סמסונג הוא בעיקר זווית צפיה אבל יש לו גם יתרון שהוא זמן תגובה יותר טוב ולכן אם הפאנל של סמסונג מוגדר כ'איכותי' אי אפשר להגיד שזה לא איכותי.
לצרכים שלך הייתי נוטה יותר לכיוון הLK450 ואפילו הייתי שוקל לקחת LK430 בגודל "42 אם יש מקום. נכון להיום הדגמים הבסיסיים של LG הכי מתאימים למשחקים נקודה. היתרון בישראל הוא שח.י, היבואן הרשמי, מייבא טלויזיות שמיוצרות ומורכבות בקוריאה ובכולן יש פאנל IPS שהוא אופטימלי למשחקים.
הD550 הוא האפשרות השנייה הכי טובה.
לגבי שאר הדגמים:
LD450/460 - מזמן ירד מהמדפים וחבל. LK430 זהה לו מבחינת הפלסטיקה
U30 - לאג יחסית גבוה אם אני לא טועה
C530 - קניתי בעצמי בקיץ 2010 והחזרתי ביום הקנייה אחרי מריחות, ghosting, גרעיניות בלתי נסבלים וכו'. D550 הרבה יותר טוב.
clear voice זאת פונקציה שאמורה להגביר את העוצמה של קול אנושי במונולוג או בשיחה כשקשה לשמוע אותו בין שאר צלילי הרקע ברמקול של הטלויזיה. העניין הוא שהאיכות ברמקול המובנה לא מדהימה בכל טלויזיה שהיא בכל מקרה, אז תמיד עדיף להשלים את החוויה עם מערכת קולנוע.
אם אני מתקשר למספר הזה לאן אני מגיע?s5360542 כתב:U30 panasonic
מצויינת לצרכים האלו.!
אותם צרכים בדיוק כמו של האח של החברה.
תפנה לסטריאו עייני ביבנה, יש להם במלאי.
(הם עושים משלוחים)...
בכל מקרה כל שרשור אתה עושה פרסומות בלי סוף לא משנה איזה מכשיר העיקר סטריאו עייני???
לבריאות... אבל זה לא נראה טוב.
(מנהלים)