רוצה לעבור משמיעת סראונד לשמיעה כללית של כל הרמקולים
שלום
יש לי רסיבר sony STR-245 שכרגע מחוברים אליו חמש רמקולים והוא פועל באמצעות פונקציית ה-DVD/5.1CH עכשיו כשאני שומע שירים שני הרמקולים האחוריים עושים אפקטים וקולות ואני רוצה שהם יעבדו רגיל כמו הסנטר ושתי הקידמיים יש אפשרות לעשות זאת?
תודה רבה!
יש לי רסיבר sony STR-245 שכרגע מחוברים אליו חמש רמקולים והוא פועל באמצעות פונקציית ה-DVD/5.1CH עכשיו כשאני שומע שירים שני הרמקולים האחוריים עושים אפקטים וקולות ואני רוצה שהם יעבדו רגיל כמו הסנטר ושתי הקידמיים יש אפשרות לעשות זאת?
תודה רבה!
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
יש. תחפש אופצייה שנקראת all channel stereo. בהצלחה.
תסלח לי על החוצפה אבל יש אפשרות שתוריד את המנואל הזה:ran_carney כתב:יש. תחפש אופצייה שנקראת all channel stereo. בהצלחה....
http://audio.manualsonline.com/manuals/ ... de245.html
ותגיד לי על מה ללחוץ כי אני ממש נואש אני חיפשתי כבר כמה ימים על הדבר הזה אולי זה מושג אחר שרשום בצורה אחרת כי אני ממש לא מבין בזה,אולי אתה תמצא זאת..
תודה רבה לך!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין לך אפשרות לשמוע מקור סטריאו מכל הרמקולים, אלא אם כן תגדיר זאת במחשב ולא ברסיבר.
ברסיבר אפשרות היחידה שיש זה אפשרות 3 CHANNEL STEREO כלומר, רק הקדמיים והסנטר יעבדו ביחד.
רשום לך הכל במפורט בעמוד 19 ו20.
ברסיבר אפשרות היחידה שיש זה אפשרות 3 CHANNEL STEREO כלומר, רק הקדמיים והסנטר יעבדו ביחד.
רשום לך הכל במפורט בעמוד 19 ו20.
אתה יודע איך מגדירים את זה דרך המחשב?JEXY כתב:אין לך אפשרות לשמוע מקור סטריאו מכל הרמקולים, אלא אם כן תגדיר זאת במחשב ולא ברסיבר.
רשום לך הכל במפורט בעמוד 19 ו20....