ציוד לקפה באיקאה
ראיתי באיקאה ציוד לקפה במחירים נוחים מאוד - כד הקצפה ב 30 שח, מקינטה ניירוסטה 3 מנות ב 90. על הדרך רכשתי "כוסות" (מופיעות בתמונות ששמתי בשרשור "ספל הקפה הגדול בעולם"), אגב אני באמת שותה בהן לפעמים וזה אחלה של תענוג.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כן, הם שדרגו את המקינטה שלהם מאלומיניום לנירוסטה.
אני לא מסוגל לשתות קפה במרקייה...
אני לא מסוגל לשתות קפה במרקייה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לפני כמה ימים אשתי פינקה אותי בכד הקצפה מוטה ליום ההולדת אחרי חודשים של הקצפה בכד של איקאה.
ההבדל היה מדהים - לא ציפיתי לכזה הבדל משמעותי בהקצפה.
לא יודע אם זה נובע מעובי כד ההקצפה (הכד של איקאה היה מתלהט תוך רגע מהסטימר גם אחרי ביקור ארוך במקפיא), אבל אני כן יודע שעכשיו הרבה הרבה יותר קל לנפק הקצפה טובה.
שדרוג מומלץ ביותר לחובבי הקפוצינו.
לא יודע אם זה נובע מעובי כד ההקצפה (הכד של איקאה היה מתלהט תוך רגע מהסטימר גם אחרי ביקור ארוך במקפיא), אבל אני כן יודע שעכשיו הרבה הרבה יותר קל לנפק הקצפה טובה.
שדרוג מומלץ ביותר לחובבי הקפוצינו.
בעבר נאמר בפורום הזה שהקנקן של מוטה לא קשור לתוצאות ההקצפה....erezvido כתב:לפני כמה ימים אשתי פינקה אותי בכד הקצפה מוטה ליום ההולדת אחרי חודשים של הקצפה בכד של איקאה.
שדרוג מומלץ ביותר לחובבי הקפוצינו....
שמח לשמוע שעוד פרה קדושה נשחטת...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
אנחנו מדברים פה על פי 5 במחיר, רצוי שהתוצאות ישתפרו
אחרי שראיתי בעיניים כד גרוע, אני יכול להבטיח לכם שיש הבדלים בין כדים, גם אם בטעות נאמר אחרת. אגב זה נכון שיש כאלה שמסוגלים להקציף כל דבר עם כל דבר בכל דבר
אחרי שראיתי בעיניים כד גרוע, אני יכול להבטיח לכם שיש הבדלים בין כדים, גם אם בטעות נאמר אחרת. אגב זה נכון שיש כאלה שמסוגלים להקציף כל דבר עם כל דבר בכל דבר
what's next?