עזרה בהגדרות E4200+VVG2000
קיבלתי את הE4200 לפני כמה ימים וקצת היסתבכתי איתו.
מה שעשיתי עד עכשיו :
הגדרתי את הראוטר של בזק כברידג (במסך BASIC של ההגדרות השורה האחרונה :NAT סימנתי כברידג)
באמצעות כבל רשת שהגיע עם הסיסקו חיברתי את אחת היציאות של הנטגיר לכניסת האינטרנט של הסיסקו
בהגדרות הסיסקו הכנסתי שם משתמש וסיסמא של ספק האינטרנט
לא הצלחתי לקבל חיבור לאינטרנט
לא הצלחתי לתקשר יותר עם הנטגיר בשום דרך אפשרית לבסוף עשיתי לו RESET והחזרתי את המצב לקדמותו
לגבי הסיסקו:
הבדיקה נעשתה עם הקושחה העדכנית של הנתב מהאתר של סיסקו לא רציתי להתעסק עם הTOMATO המומלץ לפני שאני רואה שהכל עובד
תודה לעוזרים
בהגדרות הסיסקו הכנסתי שם משתמש וסיסמא של ספק האינטרנט
לא הצלחתי לקבל חיבור לאינטרנט
לא הצלחתי לתקשר יותר עם הנטגיר בשום דרך אפשרית לבסוף עשיתי לו RESET והחזרתי את המצב לקדמותו
לגבי הסיסקו:
הבדיקה נעשתה עם הקושחה העדכנית של הנתב מהאתר של סיסקו לא רציתי להתעסק עם הTOMATO המומלץ לפני שאני רואה שהכל עובד
תודה לעוזרים

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אין צורך לבטל את הDHCP של הנטגיר כשאתה במצב BRIDGE.
כמו שנראה לא הגדרת משהו כמו שצריך.
מה שאתה צריך לעשות קודם כל זה להיכנס לנטגיר ולהיכנס לחלון שאתה מגדיר יוזר וסיסמא, ולמטה זכור לי יש לך אפשרות לשים אותו על BRIDGE, לאחר מכן אתה מחבר את הE4200 עם היציאת WAN שלו לנטגיר.
לאחר מכן אתה מגדיר בE4200 PPPOE וזהו.
מה שאתה צריך לעשות קודם כל זה להיכנס לנטגיר ולהיכנס לחלון שאתה מגדיר יוזר וסיסמא, ולמטה זכור לי יש לך אפשרות לשים אותו על BRIDGE, לאחר מכן אתה מחבר את הE4200 עם היציאת WAN שלו לנטגיר.
לאחר מכן אתה מגדיר בE4200 PPPOE וזהו.
שאתה מגדיר BRIDGE הרבה פעמיים הוא מבטל אוטומטי את DHCP אבל אין מה לדאוג אתה מחבר את הנטגיר ללנקסיס ואז מגדיר בלנקסיס חייגן וגולש.
עכשיו סתם לבדיקה אני מציע תתקין חייגן במחשב ותנסה להתחבר אם תצליח תוכל להבין שהבעיה בלנקסיס אם לא תצליח תבין שהבעיה בנטגיר ואז תבקש מבזק להחליף אותו וזה לא משנה כמה פעמיים תאפס אותו זה או שזה עובד או שלא.
נ.ב
כאשר הוא מוגדר BRIDGE ואתה לא מצליח להיכנס אליו תגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת לדוגמא:
IP:10.0.0.20
Subnet Mask:255.255.255.0
Default Gateway:10.0.0.138
ואז תצליח להיכנס לנטגיר
עכשיו סתם לבדיקה אני מציע תתקין חייגן במחשב ותנסה להתחבר אם תצליח תוכל להבין שהבעיה בלנקסיס אם לא תצליח תבין שהבעיה בנטגיר ואז תבקש מבזק להחליף אותו וזה לא משנה כמה פעמיים תאפס אותו זה או שזה עובד או שלא.
נ.ב
כאשר הוא מוגדר BRIDGE ואתה לא מצליח להיכנס אליו תגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת לדוגמא:
IP:10.0.0.20
Subnet Mask:255.255.255.0
Default Gateway:10.0.0.138
ואז תצליח להיכנס לנטגיר
את זה עשיתי ולא עובדClass889 כתב:אין צורך לבטל את הDHCP של הנטגיר כשאתה במצב BRIDGE.
לאחר מכן אתה מגדיר בE4200 PPPOE וזהו....
חיבור ישיר לנטגיר וחייגן של WIN 7 עובד
ניסיתי לתת לנטגיר כתובת בתחום הכתובות של הלינקסיס וזה לא נותן לי לעשות את זה. יכול להיות שבזק חסמו את האפשרות הזו?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אם זה עובד עם החייגן של ווינדוס זה חייב לעבוד עם הנתב.
תעשה לו איפוס ואז תנסה.
אגב אל תתן אותם כתובות IP.
תשאיר את הנטגיר על 10.0.0.138 ואת הנתב על 192.168.1.1
תעשה איפוס לנתב ואז תנסה להגדיר מחדש.
אין שום סיבה שלא תצליח.
תעשה לו איפוס ואז תנסה.
אגב אל תתן אותם כתובות IP.
תשאיר את הנטגיר על 10.0.0.138 ואת הנתב על 192.168.1.1
תעשה איפוס לנתב ואז תנסה להגדיר מחדש.
אין שום סיבה שלא תצליח.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא מובן למה לא הצלחת עם הקושחה המקורית, אין שום סיבה.
בכל אופן זה שיש לך הגדרות ש"עודכנו" זה בגלל שלא איפסת את הNVRAM, על מנת לא ליצור בעיות תעשה איפוס לNVRAM אחרת יהיו לך הרבה בעיות (גם כאלה שלא נראות בעין).
בכל אופן זה שיש לך הגדרות ש"עודכנו" זה בגלל שלא איפסת את הNVRAM, על מנת לא ליצור בעיות תעשה איפוס לNVRAM אחרת יהיו לך הרבה בעיות (גם כאלה שלא נראות בעין).
זה ממש קריטי לפי דעתך?Class889 כתב:עדיין לא מובן למה לא הצלחת עם הקושחה המקורית, אין שום סיבה.
בכל אופן זה שיש לך הגדרות ש"עודכנו" זה בגלל שלא איפסת את הNVRAM, על מנת לא ליצור בעיות תעשה איפוס לNVRAM אחרת יהיו לך הרבה בעיות (גם כאלה שלא נראות בעין)....
כי הכל עובד מצויין