מחפש טלוויזיה 46"-47" עד תקציב של 6500
שלום, אני מחפש טלוויזיה לסלון בגודל 46-47", לא כ"כ אכפת לי מ3D כי אין הרבה תוכן בפורמט הזה, אני רוצה רק שהתמונה בה תהיה באיכות טובה, ללא מריחות, זליגת אור כמה שפחות ושתהיה דקה ויפה לסלון.
קראתי תגובות של אנשים בפורום על הסאמסונג והבנתי שהם גרועים ויש הרבה בעיות, לפני שהגעתי לפורום התמקדתי דווקא יותר בסאמסונג ואתם שיניתם את דעתי.
בבקשה תעזרו לי לבחור דגם שאתם ממליצים עליו,
האם לכולם הסאמסונג בעייתיים?
תודה לעוזרים!
קראתי תגובות של אנשים בפורום על הסאמסונג והבנתי שהם גרועים ויש הרבה בעיות, לפני שהגעתי לפורום התמקדתי דווקא יותר בסאמסונג ואתם שיניתם את דעתי.
בבקשה תעזרו לי לבחור דגם שאתם ממליצים עליו,
האם לכולם הסאמסונג בעייתיים?
תודה לעוזרים!
אני מציע לך לפני שאתה פותח אשכול כלכך כללי ,לעבור קצת על כל מיני שרשורים ולקבל פחות או יותר תמונה לגבי המסכים עליהם אתה שואל .
גם אם אני או מישהו אחר יאמר לך "זה מסך פצצה לך תקנה בעיניים עצומות" אתה לא תלך לקנות נכון?
אין ברירה אתה חייב לעשות קצת עבודת חפירה ,שאלות כמו איזה מסך יותר טוב ?או מה עם מסך X ? לא יעזרו לך .
יש למעלה מצד ימין "חיפוש" שים שם את מילת המפתח או הדגם אליו אתה מכוון ותתחיל....
בהצלחה
גם אם אני או מישהו אחר יאמר לך "זה מסך פצצה לך תקנה בעיניים עצומות" אתה לא תלך לקנות נכון?
אין ברירה אתה חייב לעשות קצת עבודת חפירה ,שאלות כמו איזה מסך יותר טוב ?או מה עם מסך X ? לא יעזרו לך .
יש למעלה מצד ימין "חיפוש" שים שם את מילת המפתח או הדגם אליו אתה מכוון ותתחיל....
בהצלחה