עזרה להתקנת מצלמות אבטחה בבית פרטי (: בבקשה תעזרו זה דיי דחוף !

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
iseeyou
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 231
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

הרבה זמן לא הייתי פה וחבל.
ראשית אני ממש עצוב מהתגובות שענו לך וגם מהחשיבה שלך.
אני אומנם מתעסק בתחום של אזעקות ומצלמות אבטחה אך אני ישר ולא מעוניין לקבל פרסום בפורום - אני רק אומר את דעתי והמלצתי לך!

דומה אישית שלי:
לפני חודש פרסמתי בפורום שאלה לגבי מערכת קולנוע ביתית, כל מי שהגיב ייעץ לי להתייעץ או להיפגש עם איש מקצועי בתחום. אני לא מבין הרבה ברמקולים.
כאן משום מה כולם אמרו לך להתקין לבד ושזה ממש פשוט - עוד המליצו לך על מצלמות מאתר עם לינק של MYCCTV
בלי לומר מילה רעה על האתר הזה, אבל המחיר הזה הוא מה שתקבל.
אם הייתי קונה מערכת קולנוע ביתי בדיוטי פרי ב-200$ הייתי מקבל *** של סאוונד.
מעניין שכל האנשים בפורום ממליצים על אנשי מקצוע לגבי סאוונד אבל שאר המקצועות זה לא בעיה להתקין לבד!
רמקול זה 2 חוטים (שחור ואדום בדרך כלל)
מצלמות אבטחה זה: כבל קואקס עם סיכוך, מחבר BNC (שיש צורך בלוחץ מיוחד), פתיחת פורטים בראווטר לצפייה מרחוק, ש/נאי מרכזי 12V ואמפר לפי מספר המצלמות, כיוון מצלמות וקידוח + התאמת גודל עדשה ועוצמת LED, כיוון OSD ועוד ועוד.
נכון לא צריך להיות מהנדס אך זה עדיין לא 2 חוטים - מי שיודע זה קל ומי שלא פשוט טועה!
למה לרמקול צריך איש מקצוע ולמצלמות לא?? כי איש כאן לא באמת מבין בתחום!
כדאי לך לקרוא מאמר שכתבתי כאן בפורום הוא ייתן לך מעט מידע אמיתי מבעל מקצוע עם ניסיון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=45

שוב - אני לא מעוניין למכור לאף אחד בפורום הזה ולא מעוניין לפרסם את עצמי אך חשוב שפעם אחת תבינו שלכל עבודה יש טוב ופחות טוב. ואם אתם לא מקצועיים בתחום אל תטעו אנשים בטעויות שלכם הנובעות מחוסר ידע.
גם בפורום מקצועי מומלץ שאנשי מקצוע יתנו את דעתם המקצועית ללא קשר לפרסום. בבקשה לא למחוק את ההודעה הזו פשוט חבל שאנשים מטעים.

בכל מקרה קרא את המאמר שבפורום ואז אם יש לך שאלות, אשמח לעזור בעצות בלבד!

דודי אלימלך
דודי אלימלך
iSeeYou פתרונות תקשורת וביטחון
www.iseeyou.co.il

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”