עזרה להתקנת מצלמות אבטחה בבית פרטי (: בבקשה תעזרו זה דיי דחוף !

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
barak31791 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מאוד מעוניין להתקין מצלמות אבטחה בבית (ולעשות הכול באופן עצמאי בלי עזרת איש מקצוע) אם למישהו יש מושג מה דרוש בשביל פרויקטון שכזה מה עדיף ואיך לעשות בבקשה לעזור ..
תודה לעוזרים (Y)

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

עצה קטנה: תוריד את ה"ון" מהמילה פרויקט, כי בלי איש מקצוע זה פרוייקט רציני :wink: .

קודם תדע כמה מצלמות אתה רוצה, האם אתה רוצה מערכת הקלטה עצמאית (DVR), או כרטיס DVR למחשב קיים.

צריך לדעת איזה מצלמות לבחור, איזה רמת חושך יש לך בלילה, חיווט של כל המצלמות (מוסתר כמו שצריך), סטנדים לתלייה, זווית התקנה נכונות שלא יווצרו שטחים מתים וכו'.

וכמובן תקציב.

shahafkeren
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 235
שם מלא: שחף
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

shapin כתב:עצה קטנה: תוריד את ה"ון" מהמילה פרויקט, כי בלי איש מקצוע זה פרוייקט רציני :wink: .

קודם תדע כמה מצלמות אתה רוצה, האם אתה רוצה מערכת הקלטה עצמאית (DVR), או כרטיס DVR למחשב קיים.

צריך לדעת איזה מצלמות לבחור, איזה רמת חושך יש לך בלילה, חיווט של כל המצלמות (מוסתר כמו שצריך), סטנדים לתלייה, זווית התקנה נכונות שלא יווצרו שטחים מתים וכו'.

וכמובן תקציב.
...
אתה צודק יש אלפי סוגי מצלמות לא כל מצלמה מתאימה למקום אחר המחירים משתנים בהתאם היום עדיף DVR ולא כרטיס למחשב כי הה DVR יציב מחשב לא הDVR עובד על לינוקס ואנחנו יודעים שWIN נתון לבגים ועם תשאל אותי היום עדיף מצלמות IP איכות ללא פשרות ויש עוד ים יתרונות רק בשביל זה אני יכול לרשום הרבה והרבה בהצלחה עם הפרוייק והיום תמיד עדיף משהו מוסמך שיתקין לך וימליץ לך מה צריך שברגע שקורה משהוא והתקנת מצלמה פשוטה או *** זול סיני שלא תיראה אפילו את צבע החולה שלו כמו שצריך

shahafkeren
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

תיקון את הצבע של החולצה שלו

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #5 

ברק שלום,
תהליך ההתקנה פשוט ביותר. באופן כללי קיימים מס פרמטרים אותם עליך לקחת בחשבון:
רזולוציית ה dvr: כיום הבסיס הינו 4cif. מעליו יש גם d1. תקרא על הגדלים ברשת.
מספר הקוים במצלמה, או במילים אחרות, כמות הפרטים בתמונה. המינימום הוא 420 קו. לרוב האיכות הנל מספקת. קיימים גם 650 קו. הכל תלוי בתקציב.
מספר מצלמות. נקבע עפי תיכנון מראש. נהוג לפזר מצלמות בנקודות מפתח, בקרן זוית של חדר, עמ לקבל תיועד מקס של האיזור.
נדרש להתחשב באילוצים של התקנה.
עוצמת הזום של העדשה. הכלל שככל שהזום גבוה יותר, התמונה המתועדת צרה יותר.
ההתקנה פשוטה. קיימים כבלים מוכנים עם קונקטורים, וכן לפי מטר רץ, אליהם יש להרכיב קונקטור.
במידה וההתקנה תחת תיקרת גבס, עדיף לרכוש הכבלים המוכנים. במידה ונדרשת השחלה בצינורות תשתית, חייבים כבל לפי מטר.

כיום dvr מובנה מהווה אטרקצייה בשל מחירו הנמוך יחסית, והאפליקציות המובנות לשליטה מכל סלולרי חכם.

בהצלחה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

barak31791 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה לעונים - משכיל ממכם רבות ..
נכון אני עוד בהתחלת הדרך ואני מבטיח שאעלה תמונות של הפרוייקט! חח בסוף (:
אז ככה :
הבית הוא שתי קומות ולכן המצלמות חייבות להיות ממוקמות בקומה העליונה והן התחתונה ..
התכנון הוא כזה שבכניסה לדלת יהיה מצלמה 360 שתתפוס את רוב פתח הדלת ועוד 3 פזורות בקומה שמכסות את השטח יציאה למרפסת, המטבח, ושאר הקומה.. ומצלמה אחת או 2 בקומה העליונה (תלוי בתקציב ובצורך :) )
בסופו של דבר אני רוצה שהמצלמות ישמרו סרט של 4-5 ימים וכול 4 ימים הסרט שנשמר לשם תיעוד יתחלף ככה שהדיסק לא צריך להיות גדול במיוחד, צפייה בזמן אמת מכיוון שאני מתכוון לשים מצלמות IP (הבנתי שהן יותר יקרות אך יותר יעילות)
וצפייה דרך כול אחד מהסמארטפונים של בעלי הבית .. איך לא [:

shahafkeren
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

ומה שטוב ב IP ויש גם אלחוטיות ואתה יכול להיתחבר בכל נקודת רשת שיש לך אפילו לקנות סוויצ ועם תשקיע עוד תקנה כבר עם POE שרוב המצלמות יקבלו חשמל דרך הרשת יש גם אפשרות לשלב גם במצלמות IP וגם רגילות ע"י DVR היבירדי

barak31791 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

שחף הבנתי שאתה מומחה בתחום=] , יש לך סדר גודל של כמה זה אמור לעלות ועל מצלמות שהנך ממליץ לי עליהם ? (גם חוטי וגם אלחוטי) (Y)
ישלך מושגים שעליהם אני צריך לשים דגש וללמוד אותם כדי להבין יותר ולעשות עבודה יותר מקצועית ?
איזה שהוא מילון מושגים למתקין המתחיל :wink: חחח

shahafkeren
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

המצלמות IP עדיין יקרות אבל ממליץ ביותר לקנות תהיה לך בעיה כי החניות שמוכרות ציוד מוכרות למתקינים יש ים מושגים יש מצלמה שלא תתאים לך למקום אחר המצלמות הסטנדרטיות הקיימות במחיר סביר מצלמות רגילות הם 480 קו יש פחות 420 קו ההבדל לא גדול בכסף תקנה את אלה תמיד אתה יכול להכין תשתית ואז להחליף את המצלמות גם בDVR רגיל אתה יכול לצפות בסמרטפונים עם תעשה IP קבוע אבל תמיד טוב להכין ליפני

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 114
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

ברק שלום,
דבר ראשון עושה רושם שהחבר'ה פה בפורום קצת מנסים להפחיד אותך מהפרוייקט. אני חושבת שאין לך מה לחשוש אם אתה קצת מבין בתחום לא תיהיה לך בעיה לבצע את הפרויקט. יש לי שאלה קטנה בשבילך: האם לעשות טיח זה קשה? לא, אם יודעים איך....ולכן, אל תתיחס ושלא יפחידו אותך :)
לגבי כמות המצלמות וסוג הציוד אתה יכול לרכוש רק את הציוד בלי התקנה כולל כבלים מחברים וכו' (מן הסתם זה מוזיל את עלויות מערכת האבטחה) ואל תדאג אף אחד לא ימכור לך חתול בשק תיהיה לך תמיכה לאורך כל הדרך....זה נכון לא יבואו פיזית אליך לבית לקדוח את הבורג אבל, יעזרו לך ולכן, אין לך מה לדאוג...אם אתה קצת מבין אני מאמינה שתסתדר.
דבר שני, גם מערכת אבטחה המבוססת על מצלמות אבטחה אנלוגיות מאפשרת לך לצפות מרחוק וזו אינה תכונה רק של מצלמות IP.
קח בחשבון שאם אתה מתקין מערכת אבטחה מבוססת מצלמות IP בבית אתה צריך אינטרנט מהיר שזה הוצאה נוספת.
אם אתה רוצה מצלמות אלחוטיות תלך רק על מצלמות IP.

[interest]נערך ע"י uriler: הודעה מסחרית מעוסק בתחום[/interest]

ושיהיה בהצלחה

barak31791 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מורן תודה רבה על העידוד , וזאת הסיבה שבערך אני אוהב לעשות כול דבר בעזרת עצמי .. כי לפי דעתי הכול אפשרי בעזרת טיפה אמביציה ורצון !!
זה לא שבשביל עבודות האיטום והכניס בורג והתקין מצלמה צריך ללמוד כמו רפואה 7 שנים או דוקטורט [: חח (שלא יצא שאני מזלזל פה בבני אדם שזה היעוד שלהם ) אני פשוט אומר שהכול אפשרי עם קצת רצון וידע בתחום ואת חיזקת את דבריי !
כבר תכננתי את עמדת המצלמות וכעת אני צריך עזרה בבחירתן
התנאים בהן אמורות לעמוד המצלמות הם
1)מצלמה שתצליח להראות 360 מעלות או דיי קרוב לזה בתנאי חצי אור בעלת טכנולוגית הWIFI (תיהיה ליד המלצמה חיישן תנועה שכאשר יזוז משהו בחצר אור חזק ידלק אז זה יעזור לקלוט יותר טוב )
אותה מצלמה בצד השני של הבית (הפעם בתוך בית ולא תנאי חוץ ) תנאי חושך גבוהיים יותר היא תיהיה ממוקמת בכניסה של המרפסת לגינה(אחת דומה במטבח)
מצלמה בתנאי חושך לחלוטין במדרגות (במידה ומישהו ירצה לעלות לקומה השניה תחכה לו הפתעה :) )
אם אפשר לדעת על איזה מצלמות אתם אנשי המקצוע ממליצים או אלה שמבינים בתחום טיפה יותר ממני .. תודה לכול העוזרים הנחמדים והחמודים (Y) :wink:

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

לצורך הבהרה, אני לא עוסק בתחום (בכלל!).
פשוט אני מאמין שעדיף בעל מקצוע ,לפחות לייעוץ לפני ההתקנה, ואם הוא גם חבר אז מה טוב.

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #13 

ברק שלום,
בשביל העזרה בבחירת המצלמות אני מציעה לך להתקשר לבעלי מקצוע תסביר להם את דרישותיך ממערכת האבטחה ובהתאם הם יציעו לך את מרכולתן ובהתאם למפרט הטכני, האחריות, האיכות, המחיר וכו' תחליט ממי כדאי לך לרכוש את המוצרים.
אבל, בגדול אני מבינה שאתה מעוניין במצלמות PTZ (מצלמות ממונעות) קח בחשבון שלא מדובר במצלמות זולות.
כמו כן, זה נכון שלמצלמות אבטחה ממונעות יש יתרון לראות 360 מעלות אבל, אם מתרחש אירוע בשני אתרים במקביל (בנק' X ובנק' Y ) המצלמה תוכל לצלם אך ורק בנק' אחת ולכן, אולי כדאי לך לשים 2 מצלמות אבטחה (לא ממונעות) שיקלטו את 2 האזורים.
לגבי המצלמות שיראו בחשיכה תחפש מצלמות אבטחה אינפרא או מצלמות אבטחה עם סף תאורה נמוך.
והערה קטנה אולי לא צריך להיות רופא :wink: אבל, צריך להבין קצת ברשתות...זה לא רק לזרוק כבלים ולקדוח ברגים:-)

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

שים לב למבצע המטורף הזה למשל, http://www.mycctv.co.il/site/detail/det ... id=2729821 .
זול מאוד לדעתי, מצלמות סבבה (יחסית למחיר), DVR נחמד עם 500GB וערכת התקנה (כבלים ושנאים).

Gkbcctv
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 10

שליחה #15 

ברק שלום,
קח בחשבון שלרוב בתחום מצלמות האבטחה מה שאתה משלם זה מה שאתה קבל.
ככל שתלך למחיר זול יותר, כך המוצר שתקבל יהיה זול יותר באיכותו ואורך החיים שלו.
דבר ראשון והכי חשוב לי להבין,
1.מה אתה רוצה לראות?
2. מה התמונה שאתה רוצה לקבל? בעברית רמה?
3. מדוע אתה רוצה להתקין מצלמות אבטחה, אחרי שתענה לי על התשובות תקבל תשובה ברור מה אתה באמת צריך ....
גלעד

barak31791 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אהלן גלעד,
עשיתי סקרים ואני מתכוון לשלם במיטב כספי על המצלמות כי הבנתי שרק ככה תקבל את מה שברצונך לקבל
יש לי שתי חצרות שאני רוצה לפקח עליהן במהלך הלילה, שכול תנועה חשודה המצלמה תקלוט
התמונה צריכה להיות ברורה וחדה ושמסוגלת לנוע (ptz) אם הבנתי נכון ...
המצלמה עליה מדובר --->
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6360 לבחוץ
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6363 לבפנים

האם זה מספיק ?

Gkbcctv
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #17 

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #18 

תיגש [interest]עוסק בתחום אינו יכול להמליץ על חנויות או מוצר ספציפי - מרטין [/interest] ותבדוק את האיכות של המצלמות בזמן אמת...ואל תשכח האויב של הטוב הוא היותר טוב :)

Gkbcctv
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #19 

וחשוב לברר כמה זמן אחריות יש על המצלמה וכמובן האם יש תמיכה במידה ואתה צריך עזרה בהתקנה לא פחות חשוב.
אך לפי המפרט של המצלמות הן יחסית פשוטות השאלה אמ זה יספיק לך. תבקש לראות תמונה בלילה שלא תתאכזב מהת׳וצאה ותזרוק כסף

shahar_ooo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #20 

היי שלום, גם אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה לבית אך אני לא יודע איך לחבר אותה בכבלים שלה.
עוד שאלה..
האם שווה לי לקנות מצלמה מ- ebay?
http://www.ebay.com/itm/NTSC-1-4-Sharp- ... ceRpt=true
תודה רבה לעונים!!!

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”