יש לי מגבר לא משהו של prosound אבל בשימוש עם רמקולים טובים- זה הספיק לי; עד שיום אחד הוא הפסיק להוציא לרמקול אחד (המגבר הוא מגבר של מערכת קולנוע ביתי 5.1 אבל מחוברים אליו רק הקדמיים ועכשיו יציאה אחת נהרסה).
כבר החלפתי בין הרמקולים- זה גורם לרמקול השני לעבוד ולראשון שעבד- להפסיק, מה שאומר- הבעיה במגבר ולא ברמקולים. החלפתי כבל RCA. גם החלפתי בין האדום ללבן (בINPUT מאחורי המגבר) ופשוט התחלף הרמקול העובד. ניסיתי גם לחבר כמה מכשירים שונים (מחשב, אייפוד וכו') אבל הכל נותן אותה תוצאה.
אז לאחר כל זה החלטתי לפתוח את המגבר ולראות מה אוכל למצוא- לא מצאתי כלום. אבל צילמתי את הכל במחשבה שאולי אכתוב לפורום כדי שיוכלו לעזור לי. התמונות מצורפות.
אשמח מאד אם מישהו יוכל לכוון אותי- מה יכולה להיות הבעיה והאם אני אוכל לתקן את זה בבית בקלות.
ממש ממש תודה
צריך עזרה- מגבר שמוציא רק לרמקול אחד, ניסיתי הכל! בבקשה עזרה...תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מלהסתכל על הבורד לא ניתן לדעת. אם אתה אומר שבצעת את כל הבדיקות, צריך לקחת את המגבר למעבדה ולתקן את הטרנזיסטור התקול...
אופציה: אם אתה משתמש רק ברמקולים קדמיים, תוכל להחליף בין הטרנזיסטורים של רמקולים אחרים (למשל סנטר)...
אופציה: אם אתה משתמש רק ברמקולים קדמיים, תוכל להחליף בין הטרנזיסטורים של רמקולים אחרים (למשל סנטר)...
- shmulik509
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא ברור
אם כאשר אתה מחליף את החיבורים בכניסה הרמקול העובד מתחלף, זה לא אומר ששני הערוצים עובדים?
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.