צריך עזרה- מגבר שמוציא רק לרמקול אחד, ניסיתי הכל! בבקשה עזרה...תודה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
sirabs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מגבר לא משהו של prosound אבל בשימוש עם רמקולים טובים- זה הספיק לי; עד שיום אחד הוא הפסיק להוציא לרמקול אחד (המגבר הוא מגבר של מערכת קולנוע ביתי 5.1 אבל מחוברים אליו רק הקדמיים ועכשיו יציאה אחת נהרסה).
כבר החלפתי בין הרמקולים- זה גורם לרמקול השני לעבוד ולראשון שעבד- להפסיק, מה שאומר- הבעיה במגבר ולא ברמקולים. החלפתי כבל RCA. גם החלפתי בין האדום ללבן (בINPUT מאחורי המגבר) ופשוט התחלף הרמקול העובד. ניסיתי גם לחבר כמה מכשירים שונים (מחשב, אייפוד וכו') אבל הכל נותן אותה תוצאה.
אז לאחר כל זה החלטתי לפתוח את המגבר ולראות מה אוכל למצוא- לא מצאתי כלום. אבל צילמתי את הכל במחשבה שאולי אכתוב לפורום כדי שיוכלו לעזור לי. התמונות מצורפות.

אשמח מאד אם מישהו יוכל לכוון אותי- מה יכולה להיות הבעיה והאם אני אוכל לתקן את זה בבית בקלות.

ממש ממש תודה

זה לוח שנמצא מאחוריו- מעליו יש צלעות קירור אז אני מניח שזה המגבר.
 זה לוח שנמצא מאחוריו- מעליו יש צלעות קירור אז אני מניח שזה המגבר.
זה הלוח עליו יושבים כל החיבורים כמו שניתן לראות.
 זה הלוח עליו יושבים כל החיבורים כמו שניתן לראות.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מלהסתכל על הבורד לא ניתן לדעת. אם אתה אומר שבצעת את כל הבדיקות, צריך לקחת את המגבר למעבדה ולתקן את הטרנזיסטור התקול...

אופציה: אם אתה משתמש רק ברמקולים קדמיים, תוכל להחליף בין הטרנזיסטורים של רמקולים אחרים (למשל סנטר)...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

shmulik509
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

לא ברור

שליחה #3 

אם כאשר אתה מחליף את החיבורים בכניסה הרמקול העובד מתחלף, זה לא אומר ששני הערוצים עובדים?
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”