מקרה שקרה לי עם הוט - כנראה שאתנתק, שירות בזיוני.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב,

אז ככה, ביום חמישי שעבר התקשרתי להוט על מנת לראות מה אני יכול לעשות עם הערוצי סרטים החדשים וספורט 5HD, מפה לשם אחרי שיחה של 20 דק' הנציגה הבטיחה שתבדוק ותחזור אליי בראשון לפלאפון שנתתי לה, כמובן שלא חזרה אליי.
התקשרתי אליהם ביום ראשון בערב, שוב אותו הסיפור הבטיחו שיחזרו ביום שני ושוב לא חזרו אליי.

אתמול שוב התקשרתי, הגעתי לשימור לקוחות והנציגה הבטיחה לי חבילת פלטיניום HD לשנה וחצי, מפה לשם אמרתי לה תודה ולקחתי מספר פנייה(וגם הקלטתי אותה), אחרי שעה אני רואה שהיא שיקרה לי במצח נחושה ופשוט הפעילה הטבה אחרת של ערוצי HD ולא נתנה לי את חבילת הפלטיניום בהטבה כפי שהבטיחה.

התקשרתי מיד לחברה והנציגים אומרים לי שזה אמור להיות פתוח אצלך, ומוגדר לך פלטיניום, זורקים אותי מתמיכה לשירות בלי סוף וההפך, בסוף נפלתי על נציגה שאמרה לי זה בכלל לא מוגדר אצלי וזה לא חבילת פלטיניום HD.

טוב כמובן הבטיחו שיחזרו אליי, לא חזרו אליי לפלאפון שציינתי אלא לפלאפון אחר שאני לא זמין בו רוב היום.

עכשיו התקשרתי שוב, הנציגת קשרי לקוחות ברוב חוצפתה(לא זאת שהבטיחה אלא אחת אחרת) אומרת לי שאפילו שהיא הבטיחה לי את החבילה הוט לא חייבת לעמוד בזה וזה לא חוזה מולם.

הזמנתי ניתוק, רציתי שמחר יבואו לקחת את הציוד אבל היא אומרת שתוך חמישה ימי עסקים יחזרו אליי, אני רוצה שיבואו לקחת את הציוד שלהם ביום ראשון, אני אל רוצה לשלם לחברה הבזויה הזאת אפילו שקל נוסף.

בנוסף, כאשר התחברתי לHOT הובטח לי שלושה ממירי מגיק HD חינם, אבל בפועל אני מקבל רק שניים חינם ועל השלישי אני משלם(יש אוות רק לחודשיים חינם למרות שלא רשום על זה בחוזה).

לא יאמן, שירות פשוט בזיוני, כל אחד דופק לך חרטא אחרת בטלפון, חברה בזויה ואני מצטער שהצטרפתי אליה.

*רשמתי את הסיפור בקצרה מאוד, בפועל זה לקח שעות על גבי שעות ולפחות 10 שיחות.
:(

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

welcome to the club

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

וואלה מה הקטע שלהם עם הערוצי HD?
לא סגורים על עצמם החברה שם.

באמת בדיחה. (n)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

עשו לי תרגילים דומים לפני שלוש שנים.
משום מה הם חושבים שהלקוח חייב להם טובה על זה שהם קיבלו אותו, התנתקתי במהירות הבזק (לאחר מנוי של חמש שנים).

כיום לאחר שלוש שנים ללא מנוי (ביס או בהוט, אבל עם מקלט DTT) אני לא מצטער חסכתי המון כסף שהיה משולם לחינם.

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 722
נתן תודות: 153 פעמים

שליחה #5 

אני לא מאמין שביס זה יהיה אחרת , מי שרוצה חופש אמיתי בערוצי טלווזיה שיקנה צלחת פרטית+ממיר.
אני כל יום חושב לעשות את זה ולהיפטר מהחברות הללו

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #6 

kobi_lo כתב:אני לא מאמין שביס זה יהיה אחרת , מי שרוצה חופש אמיתי בערוצי טלווזיה שיקנה צלחת פרטית+ממיר.
אני כל יום חושב לעשות את זה ולהיפטר מהחברות הללו
...
ממליץ לך (Y) עולם אחר והרבה יותר טוב.
יותר ספורט, יותר תכנים והכי חשוב ללא תשלום חודשי מנופח!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ITAY25
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

ככה חברת הוט עובדת אין מה לעשות ועל כל ערוץ HD הם רוצים כסף חוץ מהערוץ הראשון והוט 3 HD

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #8 

לקוח יקר (f)
הוסבר לך שהזיכוי שאתה מקבל כל חודש הוא כנגד עלות הממירים ולכן אתה לא משלם עליהם.
דבר שני, לגבי ערוצי ה- HD, אמרתי לך כבר לאן לפנות בכדי שיסדרו לך את העניין.
* על מנת להוכיח את מה שקיבלת, תדרוש לקבל "סיכום עסקה" למייל, זה בעצם מן חוזה שמבטיח לך את מה שסיכמו אותך בשיחה.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 12/01/2012 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #9 

אני אותו סיפור אותם , כבר חודש מנסה להתנתק בגלל שלא רצו לוותר לי על הקפאת מנוי לחודש
ודרשו ממני חיו של 129 שח בזמן שהממירים לא בשימוש בגלל מעב דירה
ל הײַו מוכנים לשמוע , גם אחרי שבקשתי להתנתק , שבוע הבא באים לקחת ממירים
חברה של זבלים !!!!!!!!

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

nerya40 כתב:לקוח יקר (f)
הוסבר לך שהזיכוי שאתה מקבל כל חודש הוא כנגד עלות הממירים ולכן אתה לא משלם עליהם.
* על מנת להוכיח את מה שקיבלת, תדרוש לקבל "סיכום עסקה" למייל, זה בעצם מן חוזה שמבטיח לך את מה שסיכמו אותך בשיחה.
...
בשורה התחתונה הייתי אמור לשלם 325 ואני משלם 335, זה עוד בקטנה ולא רבתי איתם על זה.
בקשר לחבילה שהובטחה לי, הובטח לי חבילת פלטיניום hd ובפועל הנציגת קשרי לקוחות הפעילה חבילה אחרת ולא את הפלטיניום hd שהבטיחה לי בשיחה ככה שלפי מה שרשום להם כרגע אין לי את מה שהובטח.

למזלי יש לי את ההקלטה עם הנציגה, נשלח עותק של ההקלטה למשרד התקשורת ועל הדרך גם את החוזה שרשום שאני אשלם 5 שקלים על הציוד ובפועל גובים ממני 15.

תודה.

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 722
נתן תודות: 153 פעמים

שליחה #11 

nerya40 כתב:לקוח יקר (f)
...
זה לא יעזור , הנציג ירשום בסיכום מה שבא לו ולא מה שסוכם איתו בע"פ...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”