אז ככה, ביום חמישי שעבר התקשרתי להוט על מנת לראות מה אני יכול לעשות עם הערוצי סרטים החדשים וספורט 5HD, מפה לשם אחרי שיחה של 20 דק' הנציגה הבטיחה שתבדוק ותחזור אליי בראשון לפלאפון שנתתי לה, כמובן שלא חזרה אליי.
התקשרתי אליהם ביום ראשון בערב, שוב אותו הסיפור הבטיחו שיחזרו ביום שני ושוב לא חזרו אליי.
אתמול שוב התקשרתי, הגעתי לשימור לקוחות והנציגה הבטיחה לי חבילת פלטיניום HD לשנה וחצי, מפה לשם אמרתי לה תודה ולקחתי מספר פנייה(וגם הקלטתי אותה), אחרי שעה אני רואה שהיא שיקרה לי במצח נחושה ופשוט הפעילה הטבה אחרת של ערוצי HD ולא נתנה לי את חבילת הפלטיניום בהטבה כפי שהבטיחה.
התקשרתי מיד לחברה והנציגים אומרים לי שזה אמור להיות פתוח אצלך, ומוגדר לך פלטיניום, זורקים אותי מתמיכה לשירות בלי סוף וההפך, בסוף נפלתי על נציגה שאמרה לי זה בכלל לא מוגדר אצלי וזה לא חבילת פלטיניום HD.
טוב כמובן הבטיחו שיחזרו אליי, לא חזרו אליי לפלאפון שציינתי אלא לפלאפון אחר שאני לא זמין בו רוב היום.
עכשיו התקשרתי שוב, הנציגת קשרי לקוחות ברוב חוצפתה(לא זאת שהבטיחה אלא אחת אחרת) אומרת לי שאפילו שהיא הבטיחה לי את החבילה הוט לא חייבת לעמוד בזה וזה לא חוזה מולם.
הזמנתי ניתוק, רציתי שמחר יבואו לקחת את הציוד אבל היא אומרת שתוך חמישה ימי עסקים יחזרו אליי, אני רוצה שיבואו לקחת את הציוד שלהם ביום ראשון, אני אל רוצה לשלם לחברה הבזויה הזאת אפילו שקל נוסף.
בנוסף, כאשר התחברתי לHOT הובטח לי שלושה ממירי מגיק HD חינם, אבל בפועל אני מקבל רק שניים חינם ועל השלישי אני משלם(יש אוות רק לחודשיים חינם למרות שלא רשום על זה בחוזה).
לא יאמן, שירות פשוט בזיוני, כל אחד דופק לך חרטא אחרת בטלפון, חברה בזויה ואני מצטער שהצטרפתי אליה.
*רשמתי את הסיפור בקצרה מאוד, בפועל זה לקח שעות על גבי שעות ולפחות 10 שיחות.