Livingvoice
בתקופה האחרונה אנו רואים בפורום שיחות מרובות על רמקולים והעסק הפך להיות מונוטוני מאוד ורוב הדיונים מתמקדים ברמקולים של חברת פוקאל.
לא אין לי שום דבר נגד פוקאל אבל השיעמום הורס אותי ולכן החלטתי לפתוח את השרשור הנוכחי שבעצם התחיל בשרשור אחר :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=15
בכל זאת מאחר וזה שרשור חדש אז פשוט אעתיק את שני ה POST ים שקדמו לשרשור
כתבתי
איך זה שה LIVINGVOICE הם רמקולים כאלו אדירים אבל אין עליהם הרבה דיונים\שרשורים , וכל היום אני קורא על פוקאל פוקאל?
LIVINGVOICE הינו אחד הרמקולים האודיופיליים שקיימים במשק ונותן עלות תועלת אדירה .
alchimedes ענה :
אני חושב שזה קשור להמון דברים ,
רמת הפרסום שלהם בעולם ובארץ היא לא מפותחת במיוחד , אולי בגלל גודל החברה והרצון שלה לעשות פרסומים שכאלו .
אלו רמקולים מאד חושפניים למרות המיד החם שלהם וקצת בעייתי "להרכיב" איתם מערכת טובה .
הם דורשים לרב הגברות טובות מאד ומקורות איכותיים . (זאת כמובן כדי להוציא מהם את המקסימום)
רב "האודיופילים" בארץ לא ממש "מוכנים" לרמקולים שכאלו , אין WOW בהתחלה כמו מרמקולים אחרים אך הוא ללא ספק רמוקול שיש לו המון WOW (מקווה שהובנתי בפיסקה הזו)
יש בעייתיות בהעמדה שלהם , הם מאד רגישים ל TOE-IN ולמרחב החלל שמסביבם.
מאד רגישים לאקוסטיקה , הם כמעט ולא סובלים חדרים לא "מסודרים" או "מטופלים ".
המחיר שלהם הוא ללא ספק לא זול אך נותן תמורה מצויינת , הרמקולים הם רמקולים מהטובים שיש כיום למצוא...
הדגם "החדש " ה OBX מקבל שבחים על ימין ועל שמאל .
ויצא לי להאזין לו לא מכבר . ואני יכול להגיד שפשוט התרשמתי לטובה באופן אמיתי ורציני למדי .
כמוכן לAVATAR
לדעתי היבואן שמביא אותם לארץ עשה טעות ועשה חייל בוא זמנית .
טעות בגלל "המוכנות" של הקהל הישראלי להמודד עם הרמקולים הללו ,
וחייל בגלל שזוהי חברה מצויינת והוא הצליח "לשים עליה יד ".
כולי תקווה שהוא ימכור ואנשים יחשפו לרמקול הזה כמה שיותר . מגיע לו ומגיע לרמקול .
הערה : איני קשור ליבואן בכל דרך שהיא . (שמתי לב שיש פה המון "פחד" בעיניין)
לא אין לי שום דבר נגד פוקאל אבל השיעמום הורס אותי ולכן החלטתי לפתוח את השרשור הנוכחי שבעצם התחיל בשרשור אחר :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 6&start=15
בכל זאת מאחר וזה שרשור חדש אז פשוט אעתיק את שני ה POST ים שקדמו לשרשור
כתבתי
איך זה שה LIVINGVOICE הם רמקולים כאלו אדירים אבל אין עליהם הרבה דיונים\שרשורים , וכל היום אני קורא על פוקאל פוקאל?
LIVINGVOICE הינו אחד הרמקולים האודיופיליים שקיימים במשק ונותן עלות תועלת אדירה .
alchimedes ענה :
אני חושב שזה קשור להמון דברים ,
רמת הפרסום שלהם בעולם ובארץ היא לא מפותחת במיוחד , אולי בגלל גודל החברה והרצון שלה לעשות פרסומים שכאלו .
אלו רמקולים מאד חושפניים למרות המיד החם שלהם וקצת בעייתי "להרכיב" איתם מערכת טובה .
הם דורשים לרב הגברות טובות מאד ומקורות איכותיים . (זאת כמובן כדי להוציא מהם את המקסימום)
רב "האודיופילים" בארץ לא ממש "מוכנים" לרמקולים שכאלו , אין WOW בהתחלה כמו מרמקולים אחרים אך הוא ללא ספק רמוקול שיש לו המון WOW (מקווה שהובנתי בפיסקה הזו)
יש בעייתיות בהעמדה שלהם , הם מאד רגישים ל TOE-IN ולמרחב החלל שמסביבם.
מאד רגישים לאקוסטיקה , הם כמעט ולא סובלים חדרים לא "מסודרים" או "מטופלים ".
המחיר שלהם הוא ללא ספק לא זול אך נותן תמורה מצויינת , הרמקולים הם רמקולים מהטובים שיש כיום למצוא...
הדגם "החדש " ה OBX מקבל שבחים על ימין ועל שמאל .
ויצא לי להאזין לו לא מכבר . ואני יכול להגיד שפשוט התרשמתי לטובה באופן אמיתי ורציני למדי .
כמוכן לAVATAR
לדעתי היבואן שמביא אותם לארץ עשה טעות ועשה חייל בוא זמנית .
טעות בגלל "המוכנות" של הקהל הישראלי להמודד עם הרמקולים הללו ,
וחייל בגלל שזוהי חברה מצויינת והוא הצליח "לשים עליה יד ".
כולי תקווה שהוא ימכור ואנשים יחשפו לרמקול הזה כמה שיותר . מגיע לו ומגיע לרמקול .
הערה : איני קשור ליבואן בכל דרך שהיא . (שמתי לב שיש פה המון "פחד" בעיניין)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
אני מסכים איחך שקיימת בעיה של חשיפה של הרמקולים הנ"ל ומכאן אני קורא לערן לעשות משהו בנושא
ערן אולי תקיים אצלך מפגש פורום
לגבי הרמקולים עצמם אלכימדס
איני מסכים איתך כי רוב האודיופילים אינם מוכנים לרמקול פשוט קיים "אפק העדר " אחד קונה מוצר X מספר לשני הוא גם קונה וכך הלאה ובגלל זה נוצר מצב שמספר רמקולים הפכו מאוד לדומיננטים בפורום .
יתרה מזאת אני יכול להגיד לך שאם היתי חדש בתחום ומחפש רמקולים אחרי מבט קצר בפורום שלנו אתה יודע מה היתי בוחן ראשון .
ומאחר והמטרה של הפורום בין היתר הינה לחשוף את קהל היעד למוצרים נוספים פתחתי את השרשור.
הצליל של הרמקול הנ"ל מאוד מיוחד ואכן הוא דורש הגברה טובה
זה רמקול שלטעמי אינו רגיש באופן שונה לאקוסטיקה כמו שרשמת אלא כמו כל רמקול , אבל יתרון של הרמקול הוא שניתן לבצע פיין טיוניג של הרמקול ע"י הזזת מהקיר האחורי .
צליל של הרמקול עמוק ונקי אף ע"פ שהתיבה של הרמקול הנ"ל קטנה וקלה (מבחינת משקל ) הוא מספק צליל עמוק מדוייק ובאס איכותי .
לגבי המחיר שלהם האנטירי לוול Auditorium עולים קצת יותר מ 926 .
לגבי שאר הנושאים אמשיך להרחיב לאחר POST ים נוספים שיתקבלו מקהל חברינו
Living Voice Loudspeakers they speak for themselves
ערן אולי תקיים אצלך מפגש פורום
לגבי הרמקולים עצמם אלכימדס
איני מסכים איתך כי רוב האודיופילים אינם מוכנים לרמקול פשוט קיים "אפק העדר " אחד קונה מוצר X מספר לשני הוא גם קונה וכך הלאה ובגלל זה נוצר מצב שמספר רמקולים הפכו מאוד לדומיננטים בפורום .
יתרה מזאת אני יכול להגיד לך שאם היתי חדש בתחום ומחפש רמקולים אחרי מבט קצר בפורום שלנו אתה יודע מה היתי בוחן ראשון .
ומאחר והמטרה של הפורום בין היתר הינה לחשוף את קהל היעד למוצרים נוספים פתחתי את השרשור.
זה רמקול שלטעמי אינו רגיש באופן שונה לאקוסטיקה כמו שרשמת אלא כמו כל רמקול , אבל יתרון של הרמקול הוא שניתן לבצע פיין טיוניג של הרמקול ע"י הזזת מהקיר האחורי .
צליל של הרמקול עמוק ונקי אף ע"פ שהתיבה של הרמקול הנ"ל קטנה וקלה (מבחינת משקל ) הוא מספק צליל עמוק מדוייק ובאס איכותי .
לגבי שאר הנושאים אמשיך להרחיב לאחר POST ים נוספים שיתקבלו מקהל חברינו
פרטים
פרטים
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לא מכיר את הפוקל
אבל נראה לי שה hype נוצר, כי מחיר הרמקול ירד משמעותית וישראלים אוהבים לקנות "בהזדמנות".
מאחר ולא שמעתי את הרמקולים אינני יודע אם הם אכן כזו מציאה או לא, אבל נראה לי שזה חלק גדול בסיפור.
לגבי האווטר ששמעתי בתערוכה בחדר של ערן. היה אחלה setup.
מאחר ולא שמעתי את הרמקולים אינני יודע אם הם אכן כזו מציאה או לא, אבל נראה לי שזה חלק גדול בסיפור.
לגבי האווטר ששמעתי בתערוכה בחדר של ערן. היה אחלה setup.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
ואם היו מדברים רק על LV, גם היית מת משעמום?
אם אתה רוצה להתדיין על LV - בבקשה, מה הקשר, ומה משנה לך שמדברים על פוקל או JBL?
ואתה ממשיך ומשווה אותם ל - 926
ואתה ממשיך ומשווה אותם ל - 926
אני חושב שהLIVING VOICE הוא רמקול הפכפך ומפונק
זה רמקול שאתה יכול לשמוע בסט מסוים והוא יכול להישמע ממש לא טוב
אולם שינוי סטאפ לסט תואם+אקוסטיקה מתאימה +כיוון מתאים
ואותו רמקול שאיכזב קודם מגיע לשחקים ברמה שאתה ממש לא מבין איל יתכן שזה אותו רמקול שאיכזב אותך קודם....
ואותו רמקול שאיכזב קודם מגיע לשחקים ברמה שאתה ממש לא מבין איל יתכן שזה אותו רמקול שאיכזב אותך קודם....
052-4200610
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Metheny כתב: לגבי הרמקולים עצמם אלכימדס
לגבי שאר הנושאים אמשיך להרחיב לאחר POST ים נוספים שיתקבלו מקהל חברינו![]()
Living Voice Loudspeakers they speak for themselves...
אני אתחיל איתך ..ברשותך ..
אתה יכול לא להסכים איתי זה לגיטימי לגמרי רק שכנראה לא חשבת על זה מספיק או לא קראת את הודעתי מספיק בעיון כדי לרדת לסוף דעתי ...זאת לפחות דעתי בעיניין
ציינתי "אודיופילים" שים לב למרכאות הכפולות ששמתי גם בהודעה המקורית שלי , אמרתי שהם לא מוכנים לרמקולים הללו והבשלות עדיין לא בנמצא כאן .
אפקט העדר שאתה מתאר הוא בגלל (וכבר אמור את כאן למעלה) ירידת המחירים בתמחור הארץ בכ כמעט 10K שח ...דכרגע המחיר עומד פחות או יותר על מחיר שהיה בחול ...כמה מגוחך שזה יכול להיות .
כרגע המחיר של הרמקול שווה כל שקל מפני שהתמורה שה 926 למשל שווה את מחירו במדויק !
זהו רמקול מצויין .
עוד דבר בקשר לאפקט העדר שציינת אלו הם שוב אותם "אודיופילים" ..
מבחינתי מי שרוכש בגלל אפקט כזה או אחר הוא לא ממש יכול להקרא אודיופיל .
מבחינת אי הסכמתך ברגישותו לאקוסטיקה כנראה שאתה לא מספיק יודע או מבין מה יש לך בידיים וזה חבל .(לא בכוונה לפגוע אבל תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר .)
מיקסוס הרמקול הזה הוא ביחס ישיר להמון אלמנטים אחרים מסביב והרמקול הזה רגיש במיוחד לאלמנטים הללו .
הגבהים שאפשר להגיע עימו הם עצומים וזה דבר שמרשים אותי במיוחד .
קראתי לא מזמן כתבה מאד מעניינת ב POSITIVE PEEDBACK על אותו בחור שבנה לפני שנתיים חדר מוסיקה יעודי ...אני בטוח שכמה ממכם מכירים את התמונות המדהימות של החדר עם זוג הקארמה אקסקוויזט והמונובלוקים של THOR ..
אותו בחור היה "חייב" להחליף את הרמקולים המצויינים הללו מפני שבחדר החדש הם כבר לא היו מה שהם היו בזמן שהוא רכש אותם .
זאת אומרת שעכשיו במידות ובקונפיגורציה העכשוית של החדר הם פשוט "איבדו " את עצמם .
האיש ("מיקהייל ") רכש לבסוף את הוון שוויקרט VR9 ....הכתבה נרחבת ביותר על כל מה הוא חווה שנה שלמה ,לאחר החלפת הרמקולים וכמה שינויים הוא היה צריך לבצע ברמקול ומסביב לו כדי שיתאים לו ושישמע הכי טוב .
אותו מיקהייל רכש ושינה כמעט כל פריט אפשרי במערכת ה"מקורית" שלו כדי להביא את ה VR9 ל 100%
מיקהייל כתב שורה מעניינת ביותר :" הגבולות היו בי ולא ברמקול " .
זהו רבותי רמקול מרשים ..כאשר אתה מגלה שהמגבלות של הסאונד תמונות בראש ובאוזניים שלך ולא ברמקול ואתה יכול להמשיך לקבל עוד ועוד מאותו פרודאקט שאתה רוכש .
הLIVING VOICE (יחי ההבדל הקטן מהVR9 ) הוא קצת כזה ,
המגבלות שלו יותר תמונות ברוכש "הקטן" ופחות ברמקול ..
המתכנן שלהם יודע ביודק מה הוא עשה שם והרמקול הזה יכול לנסוק ולנסוק ..
כמובן שיש לו גבולות לא להבין אותי לא נכון בבקשה.
אני אומר בדיוק כמו מיקהייל .."שחררו את עצמכם ותנו למוסיקה לזרום " "שחרוו את עצמכם מהקודים שאתם חושבים שאתם יודעים .
" שחררו את עצמכם מסטיגמות ומדעות קדומות "
אני מבטיח לכם שתגיעו לתוצאות טובות הרבה יותר ממה שאתם חושבים עם המערכות שלכם .
אקוסטיקה היא המפתח להצלחה וכמובן המכשירים האחרים שמצמידים לרמקולים .
ראשית ITZO תודה על אישור ההתידיינות ובאמת לא משנה לי עם מדברים על פוקל או על JBLitzo כתב:אם אתה רוצה להתדיין על LV - בבקשה, מה הקשר, ומה משנה לך שמדברים על פוקל או JBL?
ואתה ממשיך ומשווה אותם ל - 926...
תוכל לראות את תגובתי שרשור הבא בנושא HARBETH 7es2 :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=15768
לגבי ההשואה מול פוקאל היא מאחר שפוקל וביחוד ה 926 הפכו פשוט לטרנד קבוע וכדאי לגוון .
משיחה שעשיתי אתמול עם אחד החתולים
ישראל לא כך הדברים עם כל רמקולil62 כתב:אני חושב שהLIVING VOICE הוא רמקול הפכפך ומפונק
ואותו רמקול שאיכזב קודם מגיע לשחקים ברמה שאתה ממש לא מבין איל יתכן שזה אותו רמקול שאיכזב אותך קודם.......
אכן תמיד מדובר על שילוב הרכבים .
ואני בטוח שה SF שלך לא ישמעו טוב עם כל הגברה.
אני מודע לאהבה שלך ל SF ולהערצה שלך לרמקול הנ"ל
אני אותו הדבר לגבי ה LIVINGVOICE אני חושב שזהו אחד הרמקולים היותר מרגשים שיש בעולם כולו.(וכידוע לך שמעתי לא מעט מוצרים ).
לגבי ההשואה מול פוקאל (וההשואה הינה רק לרמת ה 926 ומעלה כל מה שמיתחת אינו בליגה של הLV - לטעמי כמובן )
הפוקאל לטעמי הינו רמקול אנליטי מאוד הוא מתאים להיות גרמני ולא צרפתי
קיימת בעיה עם הפוקאל שקשורה בנשמה וקשה מאוד להוציא ממנו נשמה,
אם כי ה 926 רמקול מדהים עם במה עצומה שאינה קיימת ה LV , ה926 עושה לך WOW בשניה הראשונה שאתה פשוט נופל ......
אך אודיופילים וותיקים יודעים שהמרחק בין רמקול שלWOW בשניה הראשונה אינו אומר שהוא יעשה לך WOW גם אחרי 4 שעות האזנה .
ולטעמי 926 לאחר שעות האזנה רבות פשוט מעייף.
ד"א
אף פעם לא ראיתי כתבה על ה 926 בעיתוני HI END מעניין למה
סה"כ ה LIVINGVOICE לטעמי טוב יותר , איכותי יותר , נעים יותר , לא מעייף כלל, עמוק יותר . וכו.....
פרטים
פרטים
אלכימדס שוב האקוסטיקה אינה קשורה לרמקול ספציפיכזה או אחר .
המשפטים שכתבת נכונים לכל סטאפ ואני מסכים עם כל מילה.

המשפטים שכתבת נכונים לכל סטאפ ואני מסכים עם כל מילה.
פרטים
פרטים
יש עוד המון דוגמאות של רמקולים בלי יחסי ציבור טובים. דווקא
לגבי הLIVING VOICE ששמעתי אותם ביחד עם עוד חבר - לא הבנו איך הם קיבלו ביקורות כל כך טובות במגזינים.
הכל שאלה של שיווק נכון - שמפרסמים שרמקול מסוים ניתן להשיגו בארץ בפחות ממחירו בחו"ל - אז יש קופצים רבים ואז יש שרשורים רבים עליו. ובצדק. אם יבואנים אחרים יפעלו כך אולי גם הם ישיגו נתח מהשוק הרזה הזה.
בינתיים מי שהרים את הכפפה זכה - בעצם שני הצדדים זכו גם המוכר וכמובן הלקוח.
הכל שאלה של שיווק נכון - שמפרסמים שרמקול מסוים ניתן להשיגו בארץ בפחות ממחירו בחו"ל - אז יש קופצים רבים ואז יש שרשורים רבים עליו. ובצדק. אם יבואנים אחרים יפעלו כך אולי גם הם ישיגו נתח מהשוק הרזה הזה.
בינתיים מי שהרים את הכפפה זכה - בעצם שני הצדדים זכו גם המוכר וכמובן הלקוח.
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
הי איל
אני דווקא מסכים מאוד עם אלכימדס בנושא חשיבות האקוסטיקה במקרה של הרמקול הזה.
בגלל הנצילות הגבוהה והיחידות שעובדות בדה-אפוליטו הוא יותר רגיש.
בגלל הנצילות הגבוהה והיחידות שעובדות בדה-אפוליטו הוא יותר רגיש.
נערך לאחרונה על ידי audiofreak ב 12/07/2006 15:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
Re: יש עוד המון דוגמאות של רמקולים בלי יחסי ציבור טובים. דוו
לא מסכים איתך, אף אחד לא היה קונה רמקול שלא נשמע לו טוב, כי המחיר פחות מהריטייל,ron99 כתב:לגבי הLIVING VOICE ששמעתי אותם ביחד עם עוד חבר - לא הבנו איך הם קיבלו ביקורות כל כך טובות במגזינים.
בינתיים מי שהרים את הכפפה זכה - בעצם שני הצדדים זכו גם המוכר וכמובן הלקוח....
מה שכן, לרב האנשים אין מספיק נסיון לבחור רמקול שיתן להם הכי הרבה הנאה בטווח הארוך, עם רב סוגי המוסיקה.
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
בקיצור ההתרשמות שלי
רמקול שפעמיים איכזב אותי ופעם אחת הפתיע והרשים אותה במידה כזו ששכחתי לו הכל ואפילו למספר שניות עלו בי הרהורי בגידה בסונאס.....
בתנאים מתאימים של הגברה ואקוסטיקה יתן סאונד שיביך גם רמקולים שעולים פי חמש...
ערן אודיופריק
אתה אוהב ללכת על גדרות
אתה כאן הולך על גדר באופן די מסוכן כשממולך שלט אזהרה ברור ובו כתוב
"אתה על גבול הפרסומת ואתה כותב על מוצר שאתה מוכר באופן פרסומי...הודעותיך עלולות להימחק באופן מוזר ופתאומי....אתה עלול ליפול מהגדר"
רמקול שפעמיים איכזב אותי ופעם אחת הפתיע והרשים אותה במידה כזו ששכחתי לו הכל ואפילו למספר שניות עלו בי הרהורי בגידה בסונאס.....
בתנאים מתאימים של הגברה ואקוסטיקה יתן סאונד שיביך גם רמקולים שעולים פי חמש...
ערן אודיופריק
אתה כאן הולך על גדר באופן די מסוכן כשממולך שלט אזהרה ברור ובו כתוב
"אתה על גבול הפרסומת ואתה כותב על מוצר שאתה מוכר באופן פרסומי...הודעותיך עלולות להימחק באופן מוזר ופתאומי....אתה עלול ליפול מהגדר"
052-4200610
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
האמת היא שכל פעם שאני שומע את הLV אצל ערן אני נימרח בחיוך אידיוטי..
הרמקול אצלו מנגן בתנאים לא מדהימים עם הגברות מתחלפות ותמיד הוא נישמע פגז.
היתרון ברמקול הזה שכמעט כל מגבר גם SE יכול להניע אותו בקלות.
יחד עם רדנקו שמענו את הרמקול עם 10W ותאמינו לי שהוא נשמע חלומי.
אבל שוב כל אחד והטעם שלו כל אחד והאוזן שלו.
אני אהבתי את הרמקול במיוחד עם הסטינגראי ואני מדבר על האודיטריום.
את האבטר שלו אי אפשר שלא לאהוב.
הבעיה היחידה שלי איתם היא שלטעמי הם לא השקיעו בעיצוב.
כנראה שזה לא מה שמעניין אותם ומה לעשות??? לפעמים זה חשוב לא פחות מהסאונד.
הרמקול אצלו מנגן בתנאים לא מדהימים עם הגברות מתחלפות ותמיד הוא נישמע פגז.
היתרון ברמקול הזה שכמעט כל מגבר גם SE יכול להניע אותו בקלות.
יחד עם רדנקו שמענו את הרמקול עם 10W ותאמינו לי שהוא נשמע חלומי.
אבל שוב כל אחד והטעם שלו כל אחד והאוזן שלו.
אני אהבתי את הרמקול במיוחד עם הסטינגראי ואני מדבר על האודיטריום.
את האבטר שלו אי אפשר שלא לאהוב.
הבעיה היחידה שלי איתם היא שלטעמי הם לא השקיעו בעיצוב.
כנראה שזה לא מה שמעניין אותם ומה לעשות??? לפעמים זה חשוב לא פחות מהסאונד.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אני מנסה לא להגרר למידע שהוא מעבר לטכני
תקן/סנן אותי אם אני טועה 
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין בני שום אומה שאוהבים לקנות יקר.וישראלים אוהבים לקנות "בהזדמנות"....
סע לארה"ב ותראה מה קורה שמחיר עולה/יורד בשני דולר.
אנחנו אפס בצרכנות לעומתם.
סליחה שסטיתי מהנושא, אבל די להלכאות העצמיות.
ולא, לא הייתי קונה את הפוקאל 926 ב 24K המקוריים.
הכסף לא גדל על העצים.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Metheny,
כל מה שכתבת טוב ויפה, אבל יש לי שאלה:
בהנחה שיש לך כבר זוג רמקולים, ועכשיו אתה רוצה להתאים הגברה ומקור, האם רמקול X בהכרח יותר טוב מרמקול Y?
אני *שואל* את חברי הפורום הנכבדים, ולא מנסה להניח הנחות יסוד:
אם יש לי רמקול "בהיר", אני אוכל למצוא הגברה ומקור מתאימים שיאזנו את הצליל כך שהתוצאה הסופית תהיה מעולה?
אם יש לי רמקול "עמום", אני אוכל למצוא הגברה ומקור כדי להגיע לתוצאה כנ"ל?
האם "תוצאה מעולה" היא אובייקטיבית לחלוטין? לא קיימות "מוסכמות" סובייקטיביות?
מהן הגבולות של אפשרויות "המשחק" שלי? האם לדוגמה רמקול Cervin Vega (מקווה שאייתי נכון) יכול כן להישמע טוב עם מגבר ומקור "מתאימים" או שאין סיכוי?
כל מה שכתבת טוב ויפה, אבל יש לי שאלה:
בהנחה שיש לך כבר זוג רמקולים, ועכשיו אתה רוצה להתאים הגברה ומקור, האם רמקול X בהכרח יותר טוב מרמקול Y?
אני *שואל* את חברי הפורום הנכבדים, ולא מנסה להניח הנחות יסוד:
אם יש לי רמקול "בהיר", אני אוכל למצוא הגברה ומקור מתאימים שיאזנו את הצליל כך שהתוצאה הסופית תהיה מעולה?
אם יש לי רמקול "עמום", אני אוכל למצוא הגברה ומקור כדי להגיע לתוצאה כנ"ל?
האם "תוצאה מעולה" היא אובייקטיבית לחלוטין? לא קיימות "מוסכמות" סובייקטיביות?
מהן הגבולות של אפשרויות "המשחק" שלי? האם לדוגמה רמקול Cervin Vega (מקווה שאייתי נכון) יכול כן להישמע טוב עם מגבר ומקור "מתאימים" או שאין סיכוי?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה עניין של העדפות.
אני מעדיף רמקול פתוח שקוף בהיר, שניתן לרסן אותו, על עמום.
עם חלל האזנה טוב, מקור והגברה טובים, ודיסק מוקלט טוב, רמקול בהיר הוא בסך הכל שער פתוח לצלילים.
וכן, יש בהחלט רמקולים יותר טובים, אבל זה סוביקטיבי לחלוטין. העדפות אישיות.
אייתי כותבים אייתתי.

אני מעדיף רמקול פתוח שקוף בהיר, שניתן לרסן אותו, על עמום.
עם חלל האזנה טוב, מקור והגברה טובים, ודיסק מוקלט טוב, רמקול בהיר הוא בסך הכל שער פתוח לצלילים.
וכן, יש בהחלט רמקולים יותר טובים, אבל זה סוביקטיבי לחלוטין. העדפות אישיות.
אייתי כותבים אייתתי.