שאלה| הארד דיסק של hot magic hd
היי, היום קיבלתי 2 ממירים מתנה, לא הייתי אמור לקבל MAGIC אבל הביאו לי את זה והוציאו לי את ההארד דיסק, עכשיו יש אפשרות שאני יקנה את הארד דיסק לבד, ואז יוכל ליצפות בזה? כי עכשיו שאני לוחץ בכפתור של השלט MAGIC אז זה פותח לי את ההגדרות,
בקיצור מה שרציתי לישאול אם אפשר ליקנות את ההארד דיסק ואיך מקליטים תוכניות.
( ואם אפשר גם את הסוג של ההארד דיסק )
תודה רבה והמשך יום נעים
מושיקו,
בקיצור מה שרציתי לישאול אם אפשר ליקנות את ההארד דיסק ואיך מקליטים תוכניות.
( ואם אפשר גם את הסוג של ההארד דיסק )
תודה רבה והמשך יום נעים
מושיקו,
כנראה שאתה לא הבנת אותי, כאשר הוט מוציאים את ההארד דיסק מתוך הממיר הוא הופל לממיר HD, אם אתה מזמין מגיק HD אז הם משאירים את ההארד דיסק, בשורה התחתונה אתה לא תוכל לקנות הארד דיסק משלך ולחבר אותו כי זה לא יעבוד(יש הגנות של הוט), אתה צריך להזמין הארד דיסק מהוט, לפחות נכון לעכשיו.Moshikot3 כתב:לא הבנתה, אני שואל איך להקליט ומה השם והסוג של הארד דיסק שאוכל ליקנות אותו...
אין שום בעיה לקנות דיסק קשיח רגיל 2.5" (כמו של לפטופ) בחיבור SATA (סטנדרטי היום).
אין שום דבר מיוחד בדיסק.
המגירה נשלפת ולא אמורה להיות לך שום בעיה לחבר.
אבל, אינני יודע אם אתה עוקב אחרי השרשורים האחרונים בנושא הממיר הנ"ל.
יש המון בעיות איתו.
נראה לי תמוה ששמו לך אותו בכלל למרות שלא הזמנת magic HD.
אם אין לך צורך במגיק, אני אנחש שעדיף לך לנסות להתעקש על הממיר הישן.
אין שום דבר מיוחד בדיסק.
המגירה נשלפת ולא אמורה להיות לך שום בעיה לחבר.
אבל, אינני יודע אם אתה עוקב אחרי השרשורים האחרונים בנושא הממיר הנ"ל.
יש המון בעיות איתו.
נראה לי תמוה ששמו לך אותו בכלל למרות שלא הזמנת magic HD.
אם אין לך צורך במגיק, אני אנחש שעדיף לך לנסות להתעקש על הממיר הישן.
הדיסקים הקשיחים שהם שמים זה בעיקר:
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=160
ו:
http://www.hitachigst.com/internal-driv ... tar-c5k500
לא מוכרים אותם בארץ. אבל אתה יכול להשתמש בכל דיסק קשיח בגודל 2.5 אינץ' בעל חיבור SATA.
מה שמיוחד בדיסקים האלו שהם משתמשים, זה שהם בנויים לשימוש של 24/7 ללא הפסקה. בעיקר לשימוש במכשירי הקלטה.
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=160
ו:
http://www.hitachigst.com/internal-driv ... tar-c5k500
לא מוכרים אותם בארץ. אבל אתה יכול להשתמש בכל דיסק קשיח בגודל 2.5 אינץ' בעל חיבור SATA.
מה שמיוחד בדיסקים האלו שהם משתמשים, זה שהם בנויים לשימוש של 24/7 ללא הפסקה. בעיקר לשימוש במכשירי הקלטה.
לא מחייב. יש לי בבית גם ממיר Magic HD בלי דיסק קשיח ועוד אחד עם דיסק קשיח.efi1965 כתב:אל תנסה כי זה לא יעבוד בלי שהוט יפתחו לך את אופציית ההקלטה מרחוק, סתם תזרוק כסף.
אם הוציאו לך את ההארד דיסק זה אומר שקיבלת אותו כממיר HD רגיל....
הראשון מוגדר כ- "ממיר HD רגיל" והשני מוגדר כ- Magic HD.
העברתי את הדיסק קשיח לממיר ה- HD, עשיתי לו ריסט וניקוי לדיסק קשיח והוא הקליט הכל. עבד חלק.
ועוד משהו, ביררתי כמה עולה דיסק קשיח למי שאיבד אותו, 300 שקל.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 21/01/2012 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא ניסיתי עם דיסק רגיל, אבל זה שווה בדיקה. חוץ מזה, זה לא שהדיסק מוצפן, זה התוכן שהוא מקליט מוצפן. ולכן זה לא משנה איזה דיסק אתה תשים לו הוא יקליט עליו בצורה מוצפנת.
אם למישהו יש במקרה דיסק קשיח 2.5 אינץ' ויכול לחבר לממיר לראות איך הממיר מסתדר איתו זה יהיה מעולה. אבל לפי לדעתי הממיר יעבור מעולה גם עם דיסקים "זרים".
אם למישהו יש במקרה דיסק קשיח 2.5 אינץ' ויכול לחבר לממיר לראות איך הממיר מסתדר איתו זה יהיה מעולה. אבל לפי לדעתי הממיר יעבור מעולה גם עם דיסקים "זרים".
נכון שהתוכן מוצפן, אבל להוט יש אינטרס שדיסק קשיח שלא קנו מהם לא יעבוד... אני מקווה שאני טועה, אבל ככה אנשים יוכלו לשלם להוט על ממיר HD ולהפוך אותו בעצמם למקליט בלי לשלם תוספת להוט, משהו שלא יהיה מקובל אצלם.
אהלן.
לפני כמה עדכונים של הממיר היה אפשר לחבר הארדיסק רגיל והכל היה עובד,אך הדבר השתנה וכבר אי אפשר כי יש אימות כלשהו.
מה שהייתי מנסה זה לשכפל הארדיסק של מג'יק ולראות מה קורה.

לפני כמה עדכונים של הממיר היה אפשר לחבר הארדיסק רגיל והכל היה עובד,אך הדבר השתנה וכבר אי אפשר כי יש אימות כלשהו.
מה שהייתי מנסה זה לשכפל הארדיסק של מג'יק ולראות מה קורה.
נערך לאחרונה על ידי matandobr ב 18/05/2014 6:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיברת דיסק 2.5" רגיל ? שלא שייך להוט וזה עבד לך ? כי אם כן סוף סוף מישהו טרח לבדוק את זה ועכשיו ידוע לכל: לא חייבים דיסקים של הוט בשביל להקליט!matandobr כתב:היי מושיקו, קרתי את התגובות שהיו פה ותן לי להגיד שהכל שטויות חחח היום קיבלתי בדיוק את אותה מבצע שאתה קיבלת (אחד "מקליט" ואחד "לא") שטויות, חיברתי הארד דיסק לזה שש"לא" ומקליט כמו בובלה. בהצלחה..אם אתה צריך עזרה שלח לי במייל [email protected]
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש הרבה מנויים (למשל, לטלוויזיה בלבד ולא טריפל) שמקבלים ממיר HD Magic אחד בלבד מהסוג החדש וללא כונן קשיח (על תקן ממיר HD רגיל).
מעניין אם אצלם זה גם יעבוד.
מעניין אם אצלם זה גם יעבוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היה לי עד לא מזמן ממיר MAGIC HD אך ללא האופציה של ההקלטה, לקחתי דיסק 2.5 ושמתי, וקיבלתי את האופציה להקלטה... אין שום דבר שחוסם דרך הוט את האופציה.. לפחות לא בגרסאת הממיר הנוכחית.. כך שברגע שתתקינו דיסק אוטומתי תקבלו את האופציה להקלטה..
היום אני בטריפל החדש עם 2 ממירים מקליטים אז הם התקינו לי דיסקים בלי קשר..
היום אני בטריפל החדש עם 2 ממירים מקליטים אז הם התקינו לי דיסקים בלי קשר..
יש לך פה הוראות:Jonny123 כתב:איך אני יכול לבדוק את זה אצלי? איך אני מחליף את הדיסק בין הממירים בלי לגרום נזק לממיר או לדיסק?...
http://www.hot.net.il/UploadFiles/10_20 ... D_disk.pdf
יופי אז אפשר לצאת בהצהרה שניתן לחבר כל דיסק 2.5" לממיר וזה יקליט ?dalet11 כתב:היה לי עד לא מזמן ממיר MAGIC HD אך ללא האופציה של ההקלטה, לקחתי דיסק 2.5 ושמתי, וקיבלתי את האופציה להקלטה... אין שום דבר שחוסם דרך הוט את האופציה.. לפחות לא בגרסאת הממיר הנוכחית.. כך שברגע שתתקינו דיסק אוטומתי תקבלו את האופציה להקלטה..
היום אני בטריפל החדש עם 2 ממירים מקליטים אז הם התקינו לי דיסקים בלי קשר.....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני הייתי מחכה לדיווח ממישהו שאין לו בכלל מסלול הכולל ממיר מקליט, אבל קיבל ממיר HD מקליט ללא כונן קשיח.
לפי הדיווח של matandobr, זה כנראה עובד גם עבור המנויים האלו.
לפי הדיווח של matandobr, זה כנראה עובד גם עבור המנויים האלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אבל הוא קיבל ממיר מקליט, כלומר שיש לו מסלול הקלטה.pixies כתב:אני הייתי מחכה לדיווח ממישהו שאין לו בכלל מסלול הכולל ממיר מקליט, אבל קיבל ממיר HD מקליט ללא כונן קשיח.
לפי הדיווח של matandobr, זה כנראה עובד גם עבור המנויים האלו....
אגב, מחירי הדיסקים היום גבוהים - כ 400 ש"ח לדיסק של 500GB
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... erby=price
האם לא משתלם יותר לקחת ממיר מקליט מהוט?