ביקור אצל החבר Yarino

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

הי

שלשום קיבלתי הזמנה לביקור מ- Yarino הלא הוא קובי. למרות ההתראה הקצרה, לא חשבתי לוותר על ההזמנה, כפי שאתם יודעים, קובי עשה חתיכת שדרוג במערכת, החל בפרוססור מעולה, דרך מגבר כח מפלצתי רמקולים אחוריים מצויינים וכלה בסאב אימתני, אה וגם סטרימר חדש :) כמה "סידורים" בלו"ז והופ התפנה ערב :wink: נסעתי לביקור עם חברי הטוב יואב.

הגענו לביתו של קובי, בית חמים ונעים, משופץ בטוב טעם. הסלון ענק, איזה כיף.
מיד כשהגענו, קובי הכין קפה כדי לחמם את האווירה, באנו מהכפור בחוץ :lol:

יואב הגיע עם כל הערכה שלו על מנת להלחים את כבל ה- XLR של הסאב, במיומנות מעוררת התפעלות תוך דקות מעטות הכבל מולחם ומוכן לחיבור 8)

משם המשכנו לחיבור כל המערכת, תוך מס' דקות הכל מתוקתק, כמה הגדרות כלליות בפרוססור לצורך תפעולו על פי צורך ונשאר רק לחכות לערן מאודיופריק שיבוא עם הסאב.

בינתיים קובי הוציא מטעמים שהכין מבעוד מועד והחלנו לנשנש...

ערן הגיע, מיקמנו את הסאב והתחלנו עם הכיול שלו, הסאב מגיע עם מיקרופון מאד רגיש ובהתחלה הכיול לא הצליח, נאלצנו לנתק את המקרר כדי שיהיה שקט מוחלט :) והכיול יצא לדרך, מספר נהמות של הסאב לצורך סריקת החלל והוא מוכן לפעולה.
משם ניגשנו לכיול הפרוססור, החלטנו ללכת לפי הספר ולכייל את כל 8 הנקודות האפשריות. לאחר שסיים, כיוונו
עוצמות באמצעות מד SPL.
לאחר ההמתנה הארוכה התרווחנו בספה, מסך המקרן שמוסתר באלגנטיות החל לרדת מטה ואז לחצנו Play...

שמענו את קטע המרוץ בסרט מלחמת הכוכבים, הכל נשמע מהיר וחד, רזולוציה מדהימה אבל עם נפח בלתי נגמר,
הרמקולים האחוריים פנומנליים, אהבתי (Y)
הסאב השמיע נהמות מטורפות, מה שמהנה הוא, הדיוק והמהירות של הסאב, בכל יציאה מהקניון יש מכת באס מהירה שמסתיימת בדיוק כשצריך ולא ממשיכה להדהד כשהרכב כבר המשיך בנסיעה :lol: פשוט דיוק בהתאם להתרחשויות, זה מה ששבה את ליבי וגרם לי לרכוש את הסאב.

קובי, תתחדש ותהנה, יש לך מערכת מעולה, כל פריט בה מושקע ונותן תוצאה פנומנלית.

תודה על אירוח נפלא וכייפי (Y)
נערך לאחרונה על ידי Balance ב 12/01/2012 9:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 507 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

נשמע מעולה, שרק תהנה קובי (Y)
עופר.י

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #3 

מ-ד-ה-י-ם (Y) (Y)

קובי אכן בנית לך SETUP נהדר...יותר מכל אני שמח שעזרתי בכך :!: :!: :!:

תמשיך להנות (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

הקדמת אותי בני :)

לפני כמה ימים קובי שולח לי הודעה ושאלה בתוכה מה אתה אומר אולי אלך על הפרוססור שאיתי משחרר הרי הוא האינטגרה DHC80.2 ?
כמובן ששמחתי, שאולי סוף סוף הפרוססור ימצא בית חם כמו שמגיע לו :) ,אבל היה חשוב לי להדגיש בפני קובי שיקח בחשבון שזה לא פיוניר . הסאונד מלא יותר ופחות מודגש בתדרים הגבוהים.
יש שאוהבים ויש שלא אבל חשוב לחדד את הנקודה.

קובי ענה מיד שהוא יודע ומודע להבדלים, כי שמע אצלי ואצל בני , אבל את ה 70 של פיוניר הוא ממש לא אוהב.

הבעיה שנוצרה הייתה מציאת הגברה רב ערוצית חיצונית. חיפוש קצר ביד2 ואני עולה על מגבר NAD T 973 בעל תקן THX ULTRA 2 רב ערוצי (7 ערוצים). מייד אני שולח לקובי את הקישור ומכאן הדרך לרכישה הייתה מהירה.

אצמול כשהגענו ראיתי את הפאור הזה לראשונה ומה אגיד? נראה ומרגיש מפלצת אמיתית. 8O (Y)

כמו שבני ציין בתחילה בצענו הכנות לקליטת הסאב (שהגיע עם ערן בסביבות 21:30 ) והלחמנו את קונקטור ה XLR בצידו האחד של הכבל.

בצענו כיול לפי הספר וקדימה התישבנו לבדוק. השעה הייתה מאוחרת ולקובי לא היו כל התכנים, שבני ואני מורגלים להם ,אבל היה לו את מרוץ הפודים המפורסם. מי צריך יותר מזה לבדיקת יכולות הסאב?

בס עוצמתי, מהיר ,שנכנס בבטן ובעיגולים בדיוק כמו שצריך. (Y)

רמקולי הסראונד של B&W ,שנרכשו אף הם מאיתי, עושים עבודה מצויינת והסאונד ,בשילוב הסטודיו 100 של פארדיים וסנטר איכותי , עוטף אותנו מכל הכיוונים. (Y)

מאחר ואין לי רפרנס ,איך שמעו אצל קובי לפני השידרוג, אני רק יכול להגיד שעכשיו שומעים מדהים. אני בטוח שקובי יוכל לפרט על ההבדלים שהוא מרגיש, טוב ממני.

אז קובי קודם כל תתחדש ותהנה אחלה סט ארגנת לעצמך (Y)
הבית שלך מעוצב בטוב טעם והסלון פשוט חלום (Y)

תודה על האירוח הלבבי (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

תענוג לשמוע על ערבים כאלה - כן ירבו!! (Y) 8)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

(Y)
אני כ"כ שמח שקובי נהנה...
במיוחד מהציוד שלי שנבחר אף הוא בקפדנות... (f)
שמח שמצא יד ולב חם.
וכמובן באדיבותכם של כיול ברמה... (f)
יואב שלחתי מסר, תעדכן אותי... (b)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #7 

באמת נשמע ערב ליגה !!!! אין ספק שהסאב העיף לך את הראש אחי (Y)

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #8 

בני ויואב, תודה על המילים החמות ואני יותר משמח שיצא לי להכיר אנשים מדהימים כמותכם (f)

אכן השינוי שעברתי הוא לא קטן, אם זה הפרוססור המדהים הזה שהוצע לי ע"י איתי ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לו, ואם זה בהגברה ובסאב הפנומאלי שהופך את הסלון לקולנוע אייכותי ממדרגה ראשונה.

זה לא סוד שלא התחברתי לפיוניר, במיוחד בגוון סאונד הבהיר שלו (ישנם אנשים שיקראו לזה מפורט...שיהיה) הביצועים שלו וכמובן הכיול שלו שמסרס המון, רק אתמול לאחר שראיתי את האודסי בפעולה ובמיוחד את התוצאה המדהימה שהוא עשה לי בסלון הבנתי מה זה מערכת כיול משובחת.

למרות שהיו לי מעט ספקות לגבי ההגברה של NAD אתמול הבנתי שטעיתי, המגבר דוחף את הרמקולים עם סאונד נפלא ושונה לחלוטין מהפיוניר.

מה שנותר זה להחליף את הרמקולים הקידמיים, חסר לי מאוד נפח שימלא לי את החלל, אבל אני עובד על זה :wink:
נערך לאחרונה על ידי yarino ב 12/01/2012 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

frankym כתב:באמת נשמע ערב ליגה !!!! אין ספק שהסאב העיף לך את הראש אחי (Y)
...
פרנקי אתה לא עונה לטלפונים? :)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

yarino כתב:בני ויואב, תודה על המילים החמות ואני יותר משמח שיצא לי להכיר אנשים מדהימים כמותכם (f)

אכן השינוי שעברתי הוא לא קטן, אם זה הפרוססור המדהים הזה שהוצע לי ע"י איתי ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לו, ואם זה בהגברה ובסאב הפנומאלי שהופך את הסלון לקולנוע אייכותי ממדרגה ראשונה.

זה לא סוד שלא התחברתי לפיוניר, במיוחד בגוון סאונד הבהיר שלו (ישנם אנשים שיקראו לזה מפורט...שיהיה) הביצועים שלו וכמובן הכיול שלו שמסרס המון, רק אתמול לאחר שראיתי את האודסי בפעולה ובמיוחד את התוצאה המדהימה שהוא עשה לי בסלון הבנתי מה זה מערכת כיול משובחת.

למרות שהיו לי מעט ספקות לגבי ההגברה של NAD אתמול הבנתי שטעיתי, המגבר דוחף את הרמקולים עם סאונד נפלא ושונה לחלוטין מהפיוניר.

מה שנותר זה להחליף את הרמקולים הקידמיים, חסר לי מאוד נפח שימלא לי את החלל, אבל על זה אני עובד על זה :wink:
...
(Y) (Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

yarino כתב:
frankym כתב:באמת נשמע ערב ליגה !!!! אין ספק שהסאב העיף לך את הראש אחי (Y)
...
פרנקי אתה לא עונה לטלפונים? :)
...
הוא גם לא מחזיר מסרים :( :lol: :lol:

ועל זה נאמר "משיח לא בא משיח גם לא מתקשר" :lol: :lol: :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

קובי
מה שנותר זה להחליף את הרמקולים הקידמיים, חסר לי מאוד נפח שימלא לי את החלל, אבל אני עובד על זה
...
קובי נשמה .
ההנהלה אצלך עושה רושם שמבינה עינין ויודעת שבתכלס לא כדאי לצאת למלחמה שהסיכוי לנצח אפסי. :lol:

יאללה תקבע תאריך ואנחנו מעמיסים את הסחורה :wink:

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

istarmini כתב:קובי
מה שנותר זה להחליף את הרמקולים הקידמיים, חסר לי מאוד נפח שימלא לי את החלל, אבל אני עובד על זה
...
קובי נשמה .
ההנהלה אצלך עושה רושם שמבינה עינין ויודעת שבתכלס לא כדאי לצאת למלחמה שהסיכוי לנצח אפסי. :lol:

יאללה תקבע תאריך ואנחנו מעמיסים את הסחורה :wink:
...
:lol: :lol: :lol:
אתה לא מבין מה זה יעשה לי בסלון :D

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #14 

yarino כתב:בני ויואב, תודה על המילים החמות ואני יותר משמח שיצא לי להכיר אנשים מדהימים כמותכם (f)

מה שנותר זה להחליף את הרמקולים הקידמיים, חסר לי מאוד נפח שימלא לי את החלל, אבל אני עובד על זה :wink:
...
(Y) (Y) (Y)

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

הודות לחלל הגדול של הסלון לכל הרמקולים יש המון "אוויר" להסתובב בחדר עם הפרוססינג המעולה, הכל מתרוצץ בחדר עם רזולוציה מצויינת ובמהירות, כיף של סאונד.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

בני אתה יודע למה אני מתכוון.

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

yarino כתב:בני אתה יודע למה אני מתכוון.
...
באיזה הקשר?

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #18 

צודקים לחלוטין אבל פשוט שבוע מתסכל עובר עליי מבטיח לפצות (l)

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

Balance כתב:
yarino כתב:בני אתה יודע למה אני מתכוון.
...
באיזה הקשר?
...
החלפת הרמקולים

audiofreak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 321
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #20 

תודה על האירוח קובי (f)

יש לך מערכת ק"ב מדהימה, אהבתי איך הכל משתלב יפה בחלל הגדול... והמקרן.. תענוג
ובכלל כל הכבוד על הנכונות של בני ויואב לעזור - הניסיון המעמיק שלהם ניכר היטב בתוצאה!

תהנה!
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”