akg 26 p מול sennheiser px100
איזה אוזניות עדיפות? השימוש העיקרי הוא על האייריבר h10 אבל גם קצת על המחשב.
איך הakg בהשוואה לסנהייזר מבחינת גודל ונוחות?
ועוד דבר- אפשר להשיג את הakg בארץ? ואם לא איזה אתרים בחול מומלצים?
שאלה אחרונה- יש בחיפה או צפונה חנויות שמאפשרות להתנסות םיזית באוזניות ולשמוע אותן?
איך הakg בהשוואה לסנהייזר מבחינת גודל ונוחות?
ועוד דבר- אפשר להשיג את הakg בארץ? ואם לא איזה אתרים בחול מומלצים?
שאלה אחרונה- יש בחיפה או צפונה חנויות שמאפשרות להתנסות םיזית באוזניות ולשמוע אותן?
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני יודע שתקליטי חורב (בחיפה) מחזיקים כמה דגמים של סנהייזר.
פרט לזה יש את היבואן אבל אני לא יודע אם ניתן להאזין שם.
אני יודע שאסף (דוחף_לויתן) הזמין לא מזמן את ה AKG 26P, הן אמורות להיות אחלה אוזניות למחיר שלהן, שווה לך לשאול אותו.
הנה תיאור קטן עליהן מ Headroom
שיהיה בהצלחה
נשמח לשמוע רמשים לכשיהיהו
פרט לזה יש את היבואן אבל אני לא יודע אם ניתן להאזין שם.
אני יודע שאסף (דוחף_לויתן) הזמין לא מזמן את ה AKG 26P, הן אמורות להיות אחלה אוזניות למחיר שלהן, שווה לך לשאול אותו.
הנה תיאור קטן עליהן מ Headroom
שיהיה בהצלחה
נשמח לשמוע רמשים לכשיהיהו
- The-Fox
- חבר ותיק

דבר ראשון AKG חברה ברמה, מהשורה הראשונה, הם לא נופלים מ סנייהזר, סתם לידע כללי.
אם אתה עדיין לא בטוח, אני הייתי מנסה לברר מי מהן תיהיה יותר לטעמך, במידה ואתה כבר יודע אותו, שוב, הייתי ממליץ לך לשמוע בעצמך את שני האוזניות, אין טוב מזה.
אם אין ביכולתך לעשות כך, אני אנסה למצוא ליך ביקורות על שני המוצרים ואולי כך תוכל להתרשם יותר, אם ישחק לך המזל אולי גם נמצא השוואה ביניהם.
לגבי הזמנה, תברר עם היבואן בארץ, למרות שאני כמעט בטוח שהמחיר מחו"ל כולל משלוח ושאר ירקות יהיה זול יותר.
headroom חנות טובה אמינה וידועה בתחום ששולחת לכל העולם, Ebay תמיד זמין למי שמכיר. אני אברר לך בעוד מקומות אולי ניתן למצוא מחיר טוב יותר.
אם אתה עדיין לא בטוח, אני הייתי מנסה לברר מי מהן תיהיה יותר לטעמך, במידה ואתה כבר יודע אותו, שוב, הייתי ממליץ לך לשמוע בעצמך את שני האוזניות, אין טוב מזה.
אם אין ביכולתך לעשות כך, אני אנסה למצוא ליך ביקורות על שני המוצרים ואולי כך תוכל להתרשם יותר, אם ישחק לך המזל אולי גם נמצא השוואה ביניהם.
לגבי הזמנה, תברר עם היבואן בארץ, למרות שאני כמעט בטוח שהמחיר מחו"ל כולל משלוח ושאר ירקות יהיה זול יותר.
headroom חנות טובה אמינה וידועה בתחום ששולחת לכל העולם, Ebay תמיד זמין למי שמכיר. אני אברר לך בעוד מקומות אולי ניתן למצוא מחיר טוב יותר.
- The-Fox
- חבר ותיק

הכי זול שמצאתי הוא ב Amazon.com, אני לא יודע אם הם שולחים לארץ, תברר:
בכל מקרה הנה דף המוצר
יש שם גם הרבה מאוד סקירות ודעות כולל השוואות ל PX100 ועוד כמה.
רוב הסקירות מאד מאד חובבניות אבל עדיפות על כלום.
אם הם לא שולחים, אז Headroom ישלחו זה בטוח.
הכתובת שלהם: כאן
לקראת סיום, נתקלתי בת'רד קטן ב Head-Fi של מתלבט בין ה AKG לסנהייזר הנ"ל, אתה מוזמן לקרוא.
שיהיה בהצלחה
בכל מקרה הנה דף המוצר
יש שם גם הרבה מאוד סקירות ודעות כולל השוואות ל PX100 ועוד כמה.
רוב הסקירות מאד מאד חובבניות אבל עדיפות על כלום.
אם הם לא שולחים, אז Headroom ישלחו זה בטוח.
הכתובת שלהם: כאן
לקראת סיום, נתקלתי בת'רד קטן ב Head-Fi של מתלבט בין ה AKG לסנהייזר הנ"ל, אתה מוזמן לקרוא.
שיהיה בהצלחה
תודה רבה!
קראתי כבר די הרבה ביקורות ברשת וכרגע אני נוטה לכיוון הakg שכנראה אני אזמין אותן מאיביי. אחד הדברים שיותר שיכנעו אותי הוא HEADROOM שמו אותם במקום הראשון ברשימת 10 האוזניות הטובות ביותר, במקום השני היו ה px100.
אשמח לעוד תגובות מכל מי שמכיר את האוזניות
אשמח לעוד תגובות מכל מי שמכיר את האוזניות