תלונות כנגד סוחרים
אין לי שום בעיה עם היבואן הוא בסדר גמור וכן גם השירות.... אל תכניס לי מילים לפה.uriler כתב:Oranl, scoop9 - אתם מכלילים וזה לא לעניין.
יש לכם בעיה נקודתית עם יבואן סמסונג, זו זכותכם (אתם לא לבד, אבל יש גם לקוחות מרוצים).
מכאן ועד להצהיר שכמעט כל קמעונאי ישראלי מזלזל בלקוח ומעניק חווית שירות גרועה - המרחק גדול מאוד......
יש להם בעייה נקודתית במספר דגמים שזה בעיה של סמסונג העולמי ולא בעיה שלהם מה שכן יש להם חוות דעת לא טובה על המכשירים שלהם בחלק לא מבוטל מהדגמים שחוזרת על עצמה וחבל שאין מי שמטפל בזה כי ככה רק מפסידים.
לא אמרתי דבר מה על קמעונאי אחר בישראל תדייק במי שאמר מה בבקשה.
גם אתה מכליל את שנינו באותו משוואה עכשיו.... תקרא את השרשור שוב בעיון ותראה ששנינו אוהבים מאד את סמסונג כחברה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
scoop9,
אתה סימנת
על כל התגובה של oranl. אין לי איך להבין את זה חוץ מאשר שאתה מסכים עם הקביעה הכוללנית שלו.
לא אמרתי שאמרת כלום על סמסונג העולמית - אבל כשכל מה שאתה מסמן היא "אני מסכים" - אתה צריך לראות עם מה הסכמת...
אתה סימנת
לא אמרתי שאמרת כלום על סמסונג העולמית - אבל כשכל מה שאתה מסמן היא "אני מסכים" - אתה צריך לראות עם מה הסכמת...
תחזיר תחזיר
אני עומד מאחורי הדברים. זה לא סוד שתודעת השירות בארץ, היחס ללקוח ועמידת החברה מאחורי מימוש תעודות אחריות שואף לאפס. החל בחנות בגדים, דרך חברות גדולות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה וכלה בחברות התקשורת למיניהן. מניסיון אפשר לומר שבחו"ל זה 180 מעלות ממה שקורה בארץ, ולראיה - המחירים המופקעים שיבואנים וחברות גובות מהלקוח הישראלי לעומת המחיר הריאלי בחו"ל. למה? כי כולם פה מנסים לעשות קופה על הגב שלנו.
אבל מן הסתם זה לא המקום כאן לדיון הזה, לא בסוגיות חברתיות-כלכליות עסקינן. רק אמרתי זאת כי השירות של סמליין במימוש האחריות על מוצריהם הוא נחות ומזלזל בלקוח. אני אומר את זה גם בעקבות הטיפול מולם בהחלפת הטלוויזיה עקב העננות וגם לאור הטיפול הנוכחי בנושא הפיקסלים.
אני עומד מאחורי הדברים. זה לא סוד שתודעת השירות בארץ, היחס ללקוח ועמידת החברה מאחורי מימוש תעודות אחריות שואף לאפס. החל בחנות בגדים, דרך חברות גדולות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה וכלה בחברות התקשורת למיניהן. מניסיון אפשר לומר שבחו"ל זה 180 מעלות ממה שקורה בארץ, ולראיה - המחירים המופקעים שיבואנים וחברות גובות מהלקוח הישראלי לעומת המחיר הריאלי בחו"ל. למה? כי כולם פה מנסים לעשות קופה על הגב שלנו.
אבל מן הסתם זה לא המקום כאן לדיון הזה, לא בסוגיות חברתיות-כלכליות עסקינן. רק אמרתי זאת כי השירות של סמליין במימוש האחריות על מוצריהם הוא נחות ומזלזל בלקוח. אני אומר את זה גם בעקבות הטיפול מולם בהחלפת הטלוויזיה עקב העננות וגם לאור הטיפול הנוכחי בנושא הפיקסלים.
נערך לאחרונה על ידי Oranl ב 11/01/2012 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Oranl כתב:תחזיר תחזיר![]()
אני עומד מאחורי הדברים. זה לא סוד שתודעת השירות בארץ, היחס ללקוח ועמידת החברה מאחורי מימוש תעודות אחריות שואף לאפס. החל בחנות בגדים, דרך חברות גדולות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה וכלה בחברות התקשורת למיניהן. מניסיון אפשר לומר שבחו"ל זה 180 מעלות ממה שקורה בארץ, ולראיה - המחירים המופקעים שיבואנים וחברות גובות מהלקוח הישראלי לעומת המחיר הריאלי בחו"ל. למה? כי כולם פה מנסים לעשות קופה על הגב שלנו. אבל מן הסתם זה לא המקום כאן לדיון הזה, לא בסוגיות חברתיות-כלכליות עסקינן. רק אמרתי זאת כי השירות של סמליין במימוש האחריות על מוצריהם הוא נחות ומזלזל בלקוח. אני אומר את זה גם בעקבות הטיפול מולם בהחלפת הטלוויזיה עקב העננות וגם לאור הטיפול הנוכחי בנושא הפיקסלים....
אחחחח... סמליין סמליין....
אני מתבייש בכלל לקרוא לזה "שירות", הם עושים טובה שהם שם בכלל..
שהבחור צודק הבחור צודקOranl כתב:תחזיר תחזיר![]()
אני עומד מאחורי הדברים. זה לא סוד שתודעת השירות בארץ, היחס ללקוח ועמידת החברה מאחורי מימוש תעודות אחריות שואף לאפס. החל בחנות בגדים, דרך חברות גדולות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה וכלה בחברות התקשורת למיניהן. מניסיון אפשר לומר שבחו"ל זה 180 מעלות ממה שקורה בארץ, ולראיה - המחירים המופקעים שיבואנים וחברות גובות מהלקוח הישראלי לעומת המחיר הריאלי בחו"ל. למה? כי כולם פה מנסים לעשות קופה על הגב שלנו. אבל מן הסתם זה לא המקום כאן לדיון הזה, לא בסוגיות חברתיות-כלכליות עסקינן. רק אמרתי זאת כי השירות של סמליין במימוש האחריות על מוצריהם הוא נחות ומזלזל בלקוח. אני אומר את זה גם בעקבות הטיפול מולם בהחלפת הטלוויזיה עקב העננות וגם לאור הטיפול הנוכחי בנושא הפיקסלים....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
Oranl,
אני מבטיח לך שלא התעסקת עם רוב הקמעונאים בארץ, ואפילו לא עם 10% מהם - כך שאתה לא יכול להעיד על הכלל.
אפשר לדבר על מחירים ואחריות שעות וימים, למלא פורומים שלמים אבל עדיין ההצהרה שלך דמגוגית.
לגבי מחירים שחברות גובות - אנחנו חוזרים לסוגיה של פערי תיווך, מיסים וכו' ודי נמאס לדבר על הנושא הזה (ובכל מקרה, זה לא קשור להצהרה שלך על השירות והזלזול בלקוח...).
אני מבטיח לך שלא התעסקת עם רוב הקמעונאים בארץ, ואפילו לא עם 10% מהם - כך שאתה לא יכול להעיד על הכלל.
אפשר לדבר על מחירים ואחריות שעות וימים, למלא פורומים שלמים אבל עדיין ההצהרה שלך דמגוגית.
לגבי מחירים שחברות גובות - אנחנו חוזרים לסוגיה של פערי תיווך, מיסים וכו' ודי נמאס לדבר על הנושא הזה (ובכל מקרה, זה לא קשור להצהרה שלך על השירות והזלזול בלקוח...).
בוא לא ניתמםuriler כתב:Oranl,
לגבי מחירים שחברות גובות - אנחנו חוזרים לסוגיה של פערי תיווך, מיסים וכו' ודי נמאס לדבר על הנושא הזה (ובכל מקרה, זה לא קשור להצהרה שלך על השירות והזלזול בלקוח...)....
עזוב אותך אנשים צועקים הצילו מול היצרנים והיבואנים ואף אחד לא שומע לא סתם גרנו באוהל שנה שעברה ובשמחה אני מכליל! הצרכן הפרטי כל עוד הוא לא מקושר או לא מכיר את ההוא או את זה אוכל *** מהבוקר עד הערב מכככככוללללם.
כדי לכם מהר לסגור את השרשור הזה הוא יהפוך לא נעים ולא ענייני לתמיכה במוצרי מסכים ווידיאו....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
scoop9, אני מסכים איתך בדבר אחד - צריך לנעול את השרשור הזה.
היו לנו כבר יותר מדי שרשורים שהתחילו טוב ונגמרו רע והפורום הזה אינו המקום לדיוני אוהלים, יוקר המחיה ונושאים קשורים.
Oranl, אתה מוזמן להמשיך את הדיון הזה אם אתה מעוניין - אבל לא פה.
ערב טוב.
היו לנו כבר יותר מדי שרשורים שהתחילו טוב ונגמרו רע והפורום הזה אינו המקום לדיוני אוהלים, יוקר המחיה ונושאים קשורים.
Oranl, אתה מוזמן להמשיך את הדיון הזה אם אתה מעוניין - אבל לא פה.
ערב טוב.