איכות בערוצי הסרטים של HOT-HD והמחיר
סה"כ רעיון מצויין ,שהרי אם סרט הוא במקור HD ,נראה אותו HD ואם צילמו אותו בפילים יעשו לו UPSCALE
וסה"כ התמונה בסדר גמור והיוזמה מבורכת .
אבלללללללל לקחת מאיתנו עוד 40 שקל ,זה רמאות ,כי אחרי שכולם עברו לטריפל ,עכשיו הם רוצים למצוץ לנו
את הדם עם עוד 40 ש"ח ..........
וסה"כ התמונה בסדר גמור והיוזמה מבורכת .
אבלללללללל לקחת מאיתנו עוד 40 שקל ,זה רמאות ,כי אחרי שכולם עברו לטריפל ,עכשיו הם רוצים למצוץ לנו
את הדם עם עוד 40 ש"ח ..........
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה זה בדיוק השטות הזאת "לעשות UPSCALE לפילם" ?
כשאתה משתמש בפילם ,אתה יכול עם הציוד המתאים להפוך פילם ישן לסרט ב1080P שיראה מדהים , זה למה אתה רואה לפעמים סרטים מאוד ישנים עוברים המרה מחדש לHD ונראים טוב יותר מהרבה תכנים חדשים ,אבל מצד שני עם יש סרט ישן שצולם במצלמת וידאו בSD לדוג' ,אין הרבה מה לעשות עם כזה סרט חוץ מאפסקייל שלרוב לא יראה טוב כל כך ,גם היום משתמשים המון בפילמים ,לדוג' הסדרה 30Rock מצולמת על פילם ,ויש עוד המון סדרות כאלו .. ובעוד כמה שנים בטח התכנים האלו יצאו ב4K , ולעומת זאת סרטים שצולמו במצלמות וידאו דיגיטליות עדכניות ב1080P לא יוצאו בעתיד ב4K ,ותכנים שצולמו במצלמות וידאו דיגטליות של 4K ,לא יצאו בפורמט שאחריו וכו' .
כשאתה משתמש בפילם ,אתה יכול עם הציוד המתאים להפוך פילם ישן לסרט ב1080P שיראה מדהים , זה למה אתה רואה לפעמים סרטים מאוד ישנים עוברים המרה מחדש לHD ונראים טוב יותר מהרבה תכנים חדשים ,אבל מצד שני עם יש סרט ישן שצולם במצלמת וידאו בSD לדוג' ,אין הרבה מה לעשות עם כזה סרט חוץ מאפסקייל שלרוב לא יראה טוב כל כך ,גם היום משתמשים המון בפילמים ,לדוג' הסדרה 30Rock מצולמת על פילם ,ויש עוד המון סדרות כאלו .. ובעוד כמה שנים בטח התכנים האלו יצאו ב4K , ולעומת זאת סרטים שצולמו במצלמות וידאו דיגיטליות עדכניות ב1080P לא יוצאו בעתיד ב4K ,ותכנים שצולמו במצלמות וידאו דיגטליות של 4K ,לא יצאו בפורמט שאחריו וכו' .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 11/01/2012 22:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתה לא סובל תחזור לערוץ SD ,יש סרטים שצולמו בפילים שב HD נראים נהדר פנטסטי,אני נהנה מכל רגע .asaf23 כתב:היי NEW WAVE
כנראה שאתה לא מודע לכך שגם סרטים ישנים זמינים ב-HD ... אחד הדברים שאני הכי לא סובל זה אפסקייל......
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תקרא את ההודעה שלי ,הסרטים הישנים האלו שאתה רואה בHD לא עברו אפסקייל ,אלה המרה מחדש של הפילם לHD .NEW_WAVE כתב:אתה לא סובל תחזור לערוץ SD ,יש סרטים שצולמו בפילים שב HD נראים נהדר פנטסטי,אני נהנה מכל רגע .asaf23 כתב:היי NEW WAVE
כנראה שאתה לא מודע לכך שגם סרטים ישנים זמינים ב-HD ... אחד הדברים שאני הכי לא סובל זה אפסקייל.........
אין לי את הערוצים הללוNEW_WAVE כתב:אתה לא סובל תחזור לערוץ SD ,יש סרטים שצולמו בפילים שב HD נראים נהדר פנטסטי,אני נהנה מכל רגע .asaf23 כתב:היי NEW WAVE
כנראה שאתה לא מודע לכך שגם סרטים ישנים זמינים ב-HD ... אחד הדברים שאני הכי לא סובל זה אפסקייל.........
תפסיק לגונן על הוט כל הזמן, הפעם הם עשו צעד על הפנים!!
ממש יורדות לי דמעות של אושר שעכשיו נשאר 4 ערוצי סרטים בHD עם פסקול סטריאו מאשר ערוץ אחד עם סרטי HD איכותיים ופסקול DD נורמלי!
99% מהתוכן שמשודר ב4 הסטרים האלה הוא תוכן ישן וממוחזר, כשהיה את הערוץ היחידי של הסרטים, למרות שמיחזרו את התוכן הציגו את הסרטים היותר איכותיים וכולם בפסקול DD.
במקום להתקדם הוט הלכו הרבה צעדים אחורה!!
ממש יורדות לי דמעות של אושר שעכשיו נשאר 4 ערוצי סרטים בHD עם פסקול סטריאו מאשר ערוץ אחד עם סרטי HD איכותיים ופסקול DD נורמלי!
99% מהתוכן שמשודר ב4 הסטרים האלה הוא תוכן ישן וממוחזר, כשהיה את הערוץ היחידי של הסרטים, למרות שמיחזרו את התוכן הציגו את הסרטים היותר איכותיים וכולם בפסקול DD.
במקום להתקדם הוט הלכו הרבה צעדים אחורה!!
לא טוב ? אתה מוזמן להתנתק מהם ותשלח להם את ההודעה הזאת בפקס ותעבור ל YES בהצלחה ,עדיף מאשרDorM כתב:תפסיק לגונן על הוט כל הזמן, הפעם הם עשו צעד על הפנים!!
במקום להתקדם הוט הלכו הרבה צעדים אחורה!!...
לבכות כל היום בפורום .
איכות השידור בערוצי הסרטים באחריות החברה המשדרת דורי מדיה ועדין אני מברך על הצעד זאת בתנאי
ש4 ערוצי ה HD יהיו בחינם כחלק מחבילת הסרטים.
אז זהו שאני לא יכול להתנתק.NEW_WAVE כתב:לא טוב ? אתה מוזמן להתנתק מהם ותשלח להם את ההודעה הזאת בפקס ותעבור ל YES בהצלחה ,עדיף מאשרDorM כתב:תפסיק לגונן על הוט כל הזמן, הפעם הם עשו צעד על הפנים!!
במקום להתקדם הוט הלכו הרבה צעדים אחורה!!...
לבכות כל היום בפורום .
איכות השידור בערוצי הסרטים באחריות החברה המשדרת דורי מדיה ועדין אני מברך על הצעד זאת בתנאי
ש4 ערוצי ה HD יהיו בחינם כחלק מחבילת הסרטים....
קודם כל אני לא המנוי, למזלי יש לי תחלופה.
אם זה היה תלוי בי הייתי ב.DTT
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני גם חושב שמינון ה HD יעלה.asaf23 כתב:מאמין שמינון ה-HD יעלה עם הזמן. היו צריכים לחכות עם זה....
אבל מבחינת HOT אין למה לחכות.
אם אפשר לעשות ערוצי HD באיכות SD ולשווק שיש להם 4 ערוצי סרטים באיכות HD, אז למה לא...
מה שכן, אני מקווה שהם יעשו START OVER, למרות שאני ממש בספק.
ה START OVER שיש היום ל SD הוא באיכות נמוכה, ואני בספק אם הם ירצו ל"בזבז" רוחב פס על זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שום אינדיקציה, וגרוע מכך - אין הבחנה אוטומטית בין תכנים שהם 4:3 לבין 16:9. מקווה שזה יתוקן מתישהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אז אני מניח שלא תהיה תשובה לשאלה הבאה שלי, מה אחוז הסרטים שמשודרים באפסקייל במהלך היום.
בדקתי ביס מחר לאורך 7 סרטים מבערך 12:00 ועד לאחת בלילה והיחס נע בין 3 אפסקייל ו-4 HD (יס1 ו-יס3) ל-6 HD ואחד אפסקייל (יס2).
יש בכל זאת איזשהי הערכה ליחס בערוצים החדשים של הוט?
בדקתי ביס מחר לאורך 7 סרטים מבערך 12:00 ועד לאחת בלילה והיחס נע בין 3 אפסקייל ו-4 HD (יס1 ו-יס3) ל-6 HD ואחד אפסקייל (יס2).
יש בכל זאת איזשהי הערכה ליחס בערוצים החדשים של הוט?
איך אפשר לדעת זה , עדיף להפסיק לחפש בכוח ,פשוט להנות ממה שיש .dotti כתב:אז אני מניח שלא תהיה תשובה לשאלה הבאה שלי, מה אחוז הסרטים שמשודרים באפסקייל במהלך היום.
יש בכל זאת איזשהי הערכה ליחס בערוצים החדשים של הוט?...