מכירים את הבאזרה BB005 - מטחנה קונית 48 ממ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הופר כמו של אובל באמת
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מעניינת גם מעניינת
היא אכן מעניינת ומציבה אופציה ל k3 אישית כבעלים(מרוצים מאוד)של ה k3 שקלתי את האופציה הזו בגלל הלהבים הקוניים. מטריד אותי קצת המנוע הקטן (100) מעניין מה עופר מורנו ורבנו חושב בעניין הזה (אהלן עופר,מה אתה חושב?) היא מאסיבית יותר מרוב החבורה הקונית וגם להביה גדולים.יפיופה לא קטנה למרות שכאן אין על ה retro-touch של ה k3.מטריד...מרוב בילוי כאן הערב הכנסתי לאופה הלחם בנתיים קמח שיפון,שמן-זית,חמניות וקמצוץ קימל במשורה,אבל בעיקר בעיקר קצת ריבת שזיפים-וכן-מעט בצל ש "נמס" באפיה ובחרתי בלחם צרפתי עם crust עבה וכהה.איזה קור.לילה טוב מהכפר לכולם.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אני רואה שצריך להקדים כמה שיותר את הביקור אצל המנןף שלך ... לפני שייגמר הלחם.
איש המטחנות של הפורום זה יותר כפיר... המטחנה הזאת נראית מעניינת אבל אני הייתי רוצה לראות אותה בעיניים לפני שהייתי קונה.
אחרי שיש משהו מסיבי כמו כמו K3 קשה "בעין" לקנות משהו יותר קטן גם אם הוא אולי יותר טוב.
באצרה מצמידים את המוחנה הזאת למכונה הביתית הקטנה שלהם ולא לגדולות יותר.
הוואריו היא דוגמא לזה - לא הייתי קונה אותה.
איש המטחנות של הפורום זה יותר כפיר... המטחנה הזאת נראית מעניינת אבל אני הייתי רוצה לראות אותה בעיניים לפני שהייתי קונה.
אחרי שיש משהו מסיבי כמו כמו K3 קשה "בעין" לקנות משהו יותר קטן גם אם הוא אולי יותר טוב.
באצרה מצמידים את המוחנה הזאת למכונה הביתית הקטנה שלהם ולא לגדולות יותר.
הוואריו היא דוגמא לזה - לא הייתי קונה אותה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תכלס לרוב המוחלט כנראה לא יהיה הבדל אבל יש פוסטים שלמים והמון חוות דעת על ההבדלים...
המהדרין טוענים שמטחנה קונית מסתובבת לאט יותר ולכן פחות מחממת את הקפה ויש טעמים פירותיים מודגשים יותר.
מנסיוני הכל מאוד תלוי במטחנה הספציפית והמימוש שלה ולאו דווקא על הנייר בגלל צורת הדיסקיות כי יכולה להיות מטחנה קונית גרועה ומאידך מטחנה עם דיסקיות שטוחות איכותית שתהיה טובה באותה רמת מחיר.
צריך לבדוק היטב את המטחנה הזו, להפעיל לטחון ולהתרשם מאיכות הריבים, הרעש והויברציות וכמובן למולל את הקפה ביד כדי לוודא שהטחינה אחידה.
מאידך אם אתה רוצה ללכת על בטוח ולשדרג את הרוקי קח אלקטרה נינו והיא בטוח תהיה טובה יותר
המהדרין טוענים שמטחנה קונית מסתובבת לאט יותר ולכן פחות מחממת את הקפה ויש טעמים פירותיים מודגשים יותר.
מנסיוני הכל מאוד תלוי במטחנה הספציפית והמימוש שלה ולאו דווקא על הנייר בגלל צורת הדיסקיות כי יכולה להיות מטחנה קונית גרועה ומאידך מטחנה עם דיסקיות שטוחות איכותית שתהיה טובה באותה רמת מחיר.
צריך לבדוק היטב את המטחנה הזו, להפעיל לטחון ולהתרשם מאיכות הריבים, הרעש והויברציות וכמובן למולל את הקפה ביד כדי לוודא שהטחינה אחידה.
מאידך אם אתה רוצה ללכת על בטוח ולשדרג את הרוקי קח אלקטרה נינו והיא בטוח תהיה טובה יותר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מהניסיון שלי חד משמעי כן
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
גם אני עברתי מהרוקי (שהיא אאגב מטחנה טובה בהחלט)ל compak והמעבר היה משמעותי הן במאסיביות הן באיכות הטחינה וגם ביציבות של המטחנה, בעובדת היותה סטפלס וכן גם במראה שלה (מה שלא מפריע לי כמובן לא להניח ל issue של הקונית ורסוס דסקיות כמובן) ובשלב זה , נראה לי שה k3 תשאר..מה שכן,יהיה לך כייף עם ה magica,לקחת רוטורית או וויברציונית (לא משנה דבר מעבר לרעש ומשמעותי בחיבור ישיר) בזרה יוצאים אם אחלה מכונות בשנתיים האחרונות וגם במבט אחורה המכונות היותמיד בנויות כהלכה עמידות ויציבות..ועכשיו גם יותר יפות..
נ.ב
לקומפאק יש גם בית מצויין שירות וגב, וזה מאוד חשוב.
נ.ב
לקומפאק יש גם בית מצויין שירות וגב, וזה מאוד חשוב.