התרשמות מהשלט החכם NEVO SL...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אור פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפני כשבוע וחצי הגיע לידי השלט החדש NEVO SL והנה ההתרשמות שלי עד כה מהשלט:

נתחיל בחסרונות:
1. לNEVO יש נטייה "להינעל" לפעמים על הכפתור שזה עתה לחצתי עליו (למשל אם לחצתי פעם אחת על הכפתור להגביר את הווליום אז הNEVO כאילו ממשיך ללחוץ על הכפתור ולא מפסיק עד שאני לוחץ על כפתור אחר - מצב מסוכן לאוזניים משום שבמקרה הזה הNEVO מעלה את הווליום של הרסיבר למקסימום - מזל שיש לי הגבלה של ווליום מקסימלי ברסיבר..חחח)
2. יש איזה באג מעצבן שמופיע מדי פעם ואז למשך איזה חצי דקה הNEVO לא שולח פקודות באינפרא אדום - מעצבן מאוד ואני מקווה שייפתר בעידכון התוכנה הבא...)
3. כמו כל שלט פרונטו טיפוסי משך התכנות הוא ארוך מאוד בגלל כל העיצוב ויצירת הממשק המתאים לצרכי כל המשפחה. אני מעריך שהזמן שעבדתי על התכנות הוא כ-24 שעות נטו (אבל אל תשכחו שיש לו הרבה דברים שהוא צריך לשלוט עליהם...)
4. לא הצלחתי ללמד את השלט לשלוט על המזגן.
5. בסיס הנתונים עבור שלטים של התוכנה בעת לימוד השלט הוא באמת עצום ומצא כל שלט שיש לי בבית (מלבד השלט של HOT), אך כאשר בחרתי שלט מתוך הרשימה תמיד הממשק שהתוכנה בחרה עבור אותו שלט כללה המון כפתורים שכלל לא קשורים לשלט (למשל בשלט של הפלזמה שלי אין בכלל מספרים וגם לאחר שהתוכנה זיהתה במדויק את השלט היא שמה לו מספרים - כמובן שאת אלו הלא רצויים אפשר למחוק, אך הדבר עירער את האמון שלי שהשלט שהתוכנה מכירה יתאים לגמרי לשלט של הפלזמה ולכן לימדתי את הNEVO כפתור אחרי כפתור מכל שלט - מייאש!!!)
6. לימוד השלט של הממיר של HOT היה מייגע!!! בכל פעם כפתור אחר לא עבד ולא תמיד גיליתי את זה מיידית...

ועכשיו ליתרונות:
1. התוכנה לעיצוב ותכנות הממשק NEVOSTUDIO נוחה למדי ואני יכול להעיד שבתור אחד שלא היה לו איזשהו נסיון עם שלטים חכמים בעבר הסתדרתי איתה טוב מאוד ואפילו מבלי לפתוח את הMANUAL!!! (למרות שמדי פעם ראיתי איזו פונקציה שימושית ואמרתי לעצמי "שיט!, הייתי חוסך לעצמי איזה שעתיים!!!" חחח).
2. למרות שעופר כתב בסקירה שלו על השלט שהתוכנה NEVOSTUDIO כבדה אני חושב שזה ממש לא נכון ולטעמי היא כלל וכלל לא כבדה (והמחשב שלי אינו מהיר כל כך - הוא כבר בן שלוש וחצי)
3. המהירות של הNEVO היא מדהימה! הקפיצה בין תפריטים בשלט עצמו נוחה מאוד ולא מתבזבז זמן על מעבר בין התפריטים השונים...
4. האחיזה של הNEVO נוחה בהרבה מהאחיזה של הפרונטו והגישה לכל הכפתורים נוחה מאוד!
5. המשפחה מתעבת השלטים שלי התרגלה לNEVO במהירות מפליאה (הודות לתכנות ה"מופלא" שלי...חחח) ונטשה את כל השלטים האחרים מייד עם נחיתתו בסלון...
6. תחנת העגינה של השלט מעוצבת ויפה מאוד וגם השלט עצמו נראה פיצוץ!

יש עוד לא מעט פונקציות שהשלט יכול לבצע ועדיין לא ניסיתי אותן אך אני מתכנן לנסות:
1. שימוש בWIFI על מנת לעשות STREAMING של מוזיקה מהמחשב שלי בקומה העליונה לרסיבר בקומה התחתונה.
2. שליטה בעל המערכת בRF.

ולסיכום: מדובר בשלט טוב מאוד, יפה, נוח ומלבד חסרונות מס' 1 ו-2 שקצת מציקים לי הוא כמעט מושלם...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אחלה סקירה !
תודה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

כנראה שרוב הבעיות שתיארת הן פתירות בעדכוני תוכנה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #4 

רצוי להוסיף לרשימת החסרונות את המחיר הגבוה מאוד של השלט ואת איטיות התגובה.
יש לי חבר שמתכנת שלטים למחייתו (באמת! זו העבודה שלו) ויצא לי לשחק עם שלט של NEVO שאני לא זוכר את הדגם שלו בשווי 10K ומהירות התגובה לא הייתה משביעה רצון לטעמי.
לא יודע אם זה אותו דגם כמו שלך אבל הם נראו אותו דבר.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

שאלת תם :

האם שימוש בשלט לא מתאים לשלט המקורי עלול לפגוע במערכת ?

אחדד השאלה, האם שידור תדר אינפרא אדום שגוי מהשלט למכשיר הקולט עלול לפגוע במכשיר הקולט ?

תודה.

.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10090
נתן תודות: 583 פעמים
קיבל תודות: 604 פעמים

שליחה #6 

אני אנסה להסיבר את הבעיה של ללמד את השלט של המזגן...

כשאתה לוחץ לחיצה ארוכה לON\OFF של השלט המגן, מבחינתו לחצת לחציה והוא מפסיק את הפעולה מיד.
ז"א אין מספיק זמן לשלט הלומד לקבל את התדר.
זה לא משנה אם אתה לוחץ הרבה זמן על הON (או כל משהו אחר) בשלט של המזגן, הוא מקבל את הלחיצה מעביר את התדר לכמה מאיות השניה ומפסיק..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

רונן כתב:שאלת תם :

האם שימוש בשלט לא מתאים לשלט המקורי עלול לפגוע במערכת ?

אחדד השאלה, האם שידור תדר אינפרא אדום שגוי מהשלט למכשיר הקולט עלול לפגוע במכשיר הקולט ?

תודה.

.
...
לא.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

charny
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 244
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

השלט של המזגן

שליחה #8 

מעביר הרבה מאד מידע בכל לחיצה, אפילו את השעה!
זה כמובן לא סטנדרטי, ומאד בעייתי ללמידה על ידי שלטים אחרים.
לשליטה על מזגנים יש פתרונות אחרים (לא לכולם).

אור פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ziv_r כתב:רצוי להוסיף לרשימת החסרונות את המחיר הגבוה מאוד של השלט ואת איטיות התגובה.
יש לי חבר שמתכנת שלטים למחייתו (באמת! זו העבודה שלו) ויצא לי לשחק עם שלט של NEVO שאני לא זוכר את הדגם שלו בשווי 10K ומהירות התגובה לא הייתה משביעה רצון לטעמי.
לא יודע אם זה אותו דגם כמו שלך אבל הם נראו אותו דבר.
...
יש שני דגמים של NEVO: האחד הוא NEVO SL שאותויש לי והשני הוא Embedded Nevo שזה מעין מחשב כף יד (אני לא יודע עליו יותר מדי כי כל מה שאני יודע זה מהאתר של החברה: http://www.mynevo.com/html.php?page_id=3)
אם משווים את הNEVO SL לפרונטו המתחרה (RU990) אז לNEVO יש יתרון גדול בתחום המחיר - למעלה מ2000 שקל הפרש לטובת הNEVO SL...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

יכול להיות באמת שראיתי את ה Embedded, אני כבר לא זוכר.

אור פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ziv_r כתב:יכול להיות באמת שראיתי את ה Embedded, אני כבר לא זוכר.
...
כנראה שראית אותו, כי הNEVO SL עולה חצי מ-10K....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

המחיר שציינתי כולל גם עבודה של הבחור בתכנות השלט, יכול מאוד להיות שהוא יקרן 8O

אור פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

האמת היא שאני ממש שמח שלא לקחתי מישהו שיתכנת לי את השלט!! חוץ מהעלות הנוספת (200$) חשבתי לעצמי גם מה יקרה אם בעוד חודש אני מוסיף עוד איזה מכשיר למערכת? ואז מה? אני יצטרך להזמין שוב טכנאי בגלל שאני לא יודע איך לתכנת את השלט? מאז התכנות הראשון שלו עדכנתי אותו לפחות 10 פעמים (כל פעם בגלל כפתור זה או אחר שפתאום גיליתי שהוא לא נלמד כראוי או עקב הסקת מסקנות לגבי מיקום של כפתורים על המסך...), מה גם שזה היה ניסיון טוב בשבילי להתמודד על שלט כזה...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

אתמול יצא לי לשחק קצת עם T3 של RTI, פשוט מדהים!
http://www.rticorp.com/

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #15 

לגבי מזגן, אני בעצם פותר את זה על ידי הקלטה של כמה פרופילים.

יש לי טמפ' שונות בשלט ובעצם אני מדליק אותו בגדול על חם, קר, חם מאוד או קר מאוד...

כנראה שבקרוב אני אוכל להיפטר מכמה רכיבים מהמערכת (צפו למאמר בימים הקרובים) מה שאומר שיש לי מקום לשליטה על מיזוג ותאורה בפרונטו...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”