קושי בהתנתקות מנטוויז'ן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #1 

שבוע שעבר התקשרתי פעמיים לנטוויז'ן על מנת להתנתק משירותי ספק האינטרנט.

בשיחה הראשונה ענתה לי נציגה במרכזייה ולקחה מספר טלפון ואמרה שיחזרו אליי עד השעה 14:00 (יום שישי). כמובן אף אחד לא חזר אליי.

ביום ראשון התקשרתי שוב, אחרי המתנה של 16 דקות בטלפון ענתה לי נציגה וטענה כי הם עמוסים מאוד ולקחה ממני מספר טלפון ושיחזור אליי נציג תוך כמה שעות.

למחרת חזר אליי נציג, לקראת שמונה בערב, וביקשתי להתנתק. כמובן הם התחילו עם התהליך השטותי שלהם של טענות שווא ועצרתי אותו שם.

הוא השיב כי פתח פנייה לקשרי לקוחות ויחזרו אליי תוך 48 שעות. אותן 48 שעות כבר עברו ואף נציג לא חזר אליי.

האם החוק תקף לגבי שליחת פקס בלבד בתחום ה-48 שעות או שזה כולל גם שיחת טלפון?

אני אמור לשלם על הימים הללו שהם לוקחים לעצמם לחזור אליי ולא חוזרים או מתעכבים בחזרה?

יש לציין שאני איתם 11 שנה, וכעת עברתי לבזב"ל. בעבר שרציתי להתנתק כי ספק אחר הציע מחיר טוב יותר, הם חזרו אליי במהרה. הפעם הם פישלו.

אשמח לתשובה מעודכנת לגבי החוק בנושא.

תודה מראש.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

פרסם הודעה בפייסבוק שלהם, מהר מאוד תקבל מענה למה שאתה רוצה, משהו בסגנון:
"לאחר אינספור שיחות של ניסיון התנתקות ממכם, אנא צרו איתי קשר בדחיפות בנוגע לניתוק השירות שלי אצלכם"
אם יתקשר נציג ויגיד ש"יחזרו אלייך" תגיד לו שפעם הבאה שאתה פונה אליהם זה באמצעות עורך דין.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה על התשובה הזריזה. הבעיה היא שאין לי פייסבוק, אני פשוט לא מתחבר לרשתות החברתיות.
אני כנראה אתקשר אליהם מחר, נראה מה שוב יגידו. האם כדאי להקליט את השיחה?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

גם אני לא הצלחתי להתנתק מהחברה השטנית הזאת.
שלח להם מיילים + פקסים

ואל תתחברו אליהם ! טפו!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

נתק -

https://www.netek.co.il/

כמה חברים השתמשו בזה (כנגד כמה חברות) - 100% הצלחה :)

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

כן, שמעתי עליו, ושאלתי בעבודה אם מישהו השתמש, מכיר, אבל אף אחד לא ידע אז לא רציתי להמר על אתר כזה, במיוחד בחשיפת פרטים אישיים לאחר עניין כרטיסי האשראי...

לפי החוק כאן
http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/0E519 ... 3DCC95.htm

מדובר ב-3 ימי עסקים ולא יומיים כמו שחשבתי. כמו כן שיחה בטלפון כן נחשבת להודעה מקובלת על פי החוק.

013Netvision
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

d30DK שלום רב,
ראינו את פנייתך וחשוב לנו לבחון אותה במהירות.
נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected]

תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

שלחתי לכם מייל מפורט. לא ידעתי שיש כאן נציגות.

תודה רבה :)

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #9 

d30DK כתב:שלחתי לכם מייל מפורט. לא ידעתי שיש כאן נציגות.
...
לכל הספקיות יש נציגות בפורומים באינטרנט כדי להוריד את הווליום בגוגל :wink: .

בכל מקרה זאת לא אגדה שקשה להתנתק מהם אני התחברתי והתנתקתי מהם באותו יום (זכותי לא? ) .ועשיתי את זה בעזרת נתק. אני עדיין פרנואידי בקשר אליהם כי לאשתי כבר קרה שהיא ביטלה איזה שירות, הוא הפסיק לעבוד ועדיין המשיכו לחייב אותה .

היום הם התקשרו אלי ובמקום להגיד " קיבלנו פקס עם בקשה להתנתקות - אתה מאשר שזה ממך?" ואני יאשר והם יגידו לי "ניתקנו אותך , אתה חייב לנו X שקלים שיגבו מכרטיס האשראי" התקשרה אלי איזה מנהלת היום והתחילה לספר לי סיפורים איזה 10 דקות -רבע שעה ולתת לי הצעות ואופציות כמו להקפיא ל 3 חודשים (דבר בלתי סביר בעליל כי הם יכולים לחייב אותי אחרי 3 חודשים בלי לשאול אותי). אני חושב שאמרתי לה תנתקי אותי איזה 5 פעמים.

לא אכפת לי כלכך שיתנו לי הצעות רק שינתקו אותי דבר ראשון כמו שביקשתי ואז שימצאו דרך לפתות אותי. מה גם שהשיווק שלהם לא משהו הם הורידו את המחיר ב2 שקל ואמרו שהם יותר טובים מ014...... זה ממש לא רציני הם יכלו להיות יותר יצירתיים ולהגיד "אנחנו ניתן לך 30 מגה במחיר הזה והשידרוג לתשתית עלינו" . אין לי שום רקע בשיווק אבל העיקרון הוא לתפוס את הלקוח ולרצות אותו ככה שהוא לא ירצה לעזוב. כנראה שקשה להם המעבר לזה שאין עכשיו התחיבות והם עדיין מתחילים מעמדת כוח על הלקוח. הם כנראה עברו לטקטיקה של לתרתר את הלקוח עד שהוא יוותר על הניסיון להתנתק אבל לא נראה לי שזה עובד היום בדור האינטרנט. כולם צריכים לדעת אחרי שליחת פקס הם חייבים לנתק. אתר נתק כבר עושה את לך את העבודה והספקיות גם ממליצות עליו (לא יתן צ'נס לשימור לקוחות של המתחרים.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ראיתי רק נציגות של בזב"ל כאן אז חשבתי שהם נרשמו לבד ואין אחרים... 8O
יפה שיש נציגות, אני רק מקווה שאכן ייעשה דבר בעניין כי עדיין לא התקשרו אליי.

פעמיים נשארתי אצלם ולא עברתי לאחר בגלל שהציעו לי במקום אחר, ולא עברתי בפועל אז אין פה שום בעיה של בזבוז זמן, כסף וכו'.
אבל אני כבר עברתי לבזב"ל לכן רק ארצה להתנתק. אני מכיר את השיטות שלהם, עשו את זה עליי, וכל עסק בגודל כזה עושה זאת.
היה לי דבר גרוע יותר בידיעות אחרונות, סיפור מהסרטים......

רוב העסקים אומרים במצב הזה על המתחרה שהוא גרוע, לא מספק טוב וכו', אבל מה יותר טוב מלבצע בדיקות בעצמך?
זה מה שהנציג של נטוויז'ן אמר לי בטלפון כשאמרתי שרוצה להתנתק... שאל אותי 'רוצה לשמוע משהו מצחיק?' אמרתי לו 'לא תודה, אני רוצה להתנתק'.
אין לי כוח לשיטות של 'קשרי לקוחות' של העסקים בארץ. זה מתיש ואיכשהו הם תמיד יתקשרו אליך בזמן הכי לא נוח שיש.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #11 

כנראה שככה המדינה שלנו, הכל מותר להם....

לי יש 2 יוזרים ב 012 - אינטרנט זהב .
ביקשתי לנתק אחד לפני חודשים, עד היום זה בטלפונים שאחרי חודש גיליתי במקרה שזה לא נותק.
כבר אין לי כוח לריב איתם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

התקשרו אליי עכשיו וניתקו אותי יפה ובשקט. חלום. תודה רבה לנציגת פניות הציבור בנטוויז'ן על היחס החם :)

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

רק תבדוק טוב טוב שאכן ניתקו אותך, תתקשר אליהם שבוע הבא ותוודא שאכן הניתוק הוזן למחשבים אצלם ושאין כל מיני חיובים מיותרים.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

ניסיתי באותו ערב להתחבר לממשק לקוח אצלם באתר לפי פרטי משתמש באינטרנט וזה לא עבד...
אתה אומר למרות זאת אולי החשבון עדיין קיים אצלם כפעיל ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #15 

אולי בנוסף צירפו אותך לשיחות לחו"ל ב 10 שקל לחודש.

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #16 

לי לקחו 8 שקל על חשבון שלא השתמשתי בו והתנתקתי ממנו באותו יום עם פקס . אני פעם אחרונה התקשרתי כדי לבדוק אם ניתקו אותי ולימחוק פרטי אשראי (אמרו לי שמחקו) . עכשיו מעניין אותי לדעת אם יבקשו את הספרות האחרונות של כרטיס האשראי שלא אמור להיות אצלם.

אני יודע שניצלתי אותם קצת כדי להוריד את 014 את המחיר ב 60~ שקל לחודש ואת בזק לרדת ב 10 שקל אז מגיע להם כמה שקלים . אני רק רוצה לוודא שהם לקחו לי כסף עם 3-4 ימים שבאופן טכני הייתי מנוי אצלם. אני צריך להתקשר ולבדוק שמה שהם לקחו זה באמת על המנוי ולא על משהו אחר ושהם באמת מחקו את הכרטיס אשראי שלי...

כנראה שיש עדיין קנס התנתקות שאצל 013 עומד על מספר הימים עד שהם חוזרים אליך לנתק. וכנראה שהם חייבים לנתק אותי תוך שני ימי עסקים מה שאומר בערך 3 ימי מנוי אלא אם כן אתה מתנתק ביום חמישי או שישי כמוני ואז זה 4 ימים. קנס ההתנתקות המינימאלי הוא כנראה 10-13% מהתשלום החודשי. אני מתשקר ובודק...

עריכה: הם לקחו לי כסף על 5 ימים ואין להם פרטי אשראי. מישהו בעבודה אמר לי שגם לו לקחו כסף והוא התעקש והם החזירו לו אותו. הוא גם אמר להם למחוק פרטי אשראי. אני לא מעוניין לתת להם את פרטי האשראי שלי גם לא בשביל זיכוי.

MoMra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #17 

אני גיליתי לאחרונה שבמשך 3 שנים הם גובים ממני 10ש"ח לחודש על שיחות לחו"ל... :evil:
הבעיה הייתה שהם גם לא שלחו חשבוניות...
ביום א' האחרון הוגשה בקשת ניתוק דרך Netek אולם נכון להיום ועל אף שהיו אמורים לנתק לכל המאוחר אתמול,האינטרנט עדיין פעיל.
אסכם במילותיו של תום מהמרוץ למיליון: "שלא נדע מטומאה".
:evil:

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

MoMra כתב:אני גיליתי לאחרונה שבמשך 3 שנים הם גובים ממני 10ש"ח לחודש על שיחות לחו"ל... :evil:
ביום א' האחרון הוגשה בקשת ניתוק דרך Netek אולם נכון להיום ועל אף שהיו אמורים לנתק לכל המאוחר אתמול,האינטרנט עדיין פעיל.
...
משתתף בצערך .
תתקשר ותדרוש הוכחה להסכמה שלך להצטרפות לשירות.
אבל שלוש שנים זה זמן ארוך מידי.
לא ראית פירוט ויזה.

MoMra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #19 

zovirax כתב:
MoMra כתב:אני גיליתי לאחרונה שבמשך 3 שנים הם גובים ממני 10ש"ח לחודש על שיחות לחו"ל... :evil:
...
משתתף בצערך .
תתקשר ותדרוש הוכחה להסכמה שלך להצטרפות לשירות.
אבל שלוש שנים זה זמן ארוך מידי.
לא ראית פירוט ויזה.
...
בויזה רק רשום 013netvision והסכום הוא סכום של מתחת לחמישים ש"ח אז מעולם לא ייחסתי לכך חשיבות...
הכול התגלה כשהגיע חשבונית וזאת לאחר שביקשנו לעבור ספק ושומרנו.
כאשר נגבה סכום שהוא מעבר למה שסוכם אשתי יצרה קשר ושלחו חשבונית ואז נודע לנו שנגבו 10 ש"ח לחודש עבור שיחות לחו"ל.
ערכנו את הבדיקות שלנו ולחברה אין שיחה שבה רעייתי מאשרת חיוב בגין שירות מסוג זה או מביעה התעניינות.
בשורה התחתונה אין לי ספק שיחויבו להחזיר לי את הסכום במלואו + ריבית פיגורים +הוצאת + שעות עבודה.
מאחר ושיטת מצליח זאת עובדת ברוב המקרים, אז הרוב שמוותר ממן גם את ההפסדים בתביעות.
מבחינה עסקית עדיף להחזיר 500 ש"ח ולא לשלם 5,000 אולם הם מעדיפים להתברבר וחושבים שהלקוחות יוותרו ולא ישקיעו משאבים מיותרים...
נ.ב.
בדיקה מהירה בגוגל מגלה עשרות מקרים דומים.
(Y)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

לי אישית זה קרה - רק שאני עליתי על הזה אחרי שלושה חודשים.
הם פשוט התחילו לחייב אותי לשיחות לחו"ל.

מיד בסוף ההתחייבות שלי התנתקתי מהם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”