יעוץ לגבי חורים בקיר ומערכת קולנוע ביתית
שלום לכולם!
בבית שאני שוכר כרגע היו 2 רמקולים וסנטר של PURE ACOUSTIC.
לי מעולם לא הייתה מערכת קולנוע ביתית אבל אמרתי שאם כבר אז כבר ושכנעתי את אשתי לקנות.
עכשיו אני מבין שבשביל מערכת שלמה של 5.1 אני צריך מגבר(ממש אין לי מושג בזה) ורמקולים. האם הרמקולים של PURE ACOUSTIC טובים וכדאי לי ללכת על הכיוון הזה או שכדאי ללכת על משהו אחר.
התקציב נמוך למדי עד 3000 כולל מגבר HDMI עם אפשר ורמקולים וסנטר.
תודה מראש לכל העוזרים!
בבית שאני שוכר כרגע היו 2 רמקולים וסנטר של PURE ACOUSTIC.
לי מעולם לא הייתה מערכת קולנוע ביתית אבל אמרתי שאם כבר אז כבר ושכנעתי את אשתי לקנות.
עכשיו אני מבין שבשביל מערכת שלמה של 5.1 אני צריך מגבר(ממש אין לי מושג בזה) ורמקולים. האם הרמקולים של PURE ACOUSTIC טובים וכדאי לי ללכת על הכיוון הזה או שכדאי ללכת על משהו אחר.
התקציב נמוך למדי עד 3000 כולל מגבר HDMI עם אפשר ורמקולים וסנטר.
תודה מראש לכל העוזרים!
תודה על התשובה המהירה אבל אין לי מושג מה לחפש.JEXY כתב:דפדף בפורום, יש הרבה שהרכיבו מערכות טובות מאוד בתקציב נמוך......
ועוד דפקו לי תעוסק בתחום עאלק ליד השם שלי.
האם בגלל שהחורים בגודל מסויים אני חייב לקנות מה שהוא קנה?
מה בדיוק לחפש בפורומים?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ב-3,000 ש"ח הייתי קונה רסיבר פיוניר 421 ומצרף אליו סט רמקולים של טאנוי דגם SFX או סט רמקולים של הרמן קרדון דגם HKTS11.
לא הייתי נשאר עם PURE ACOUSTICS כי חיפוש קצר בפורום ילמד אותך שזה מה שנקרא "חברת מדבקה" שהמוצרים שלה אינם עומדים בקנה אחד עם מותגים מעט יותר מוכרים כמו פיוניר והרמן קרדון למשל...
קצת קשה להבין בדיוק למה אתה מתכוון מבחינת החורים בקיר - אתה יכול לשים תמונות כדי שנבין?
לא הייתי נשאר עם PURE ACOUSTICS כי חיפוש קצר בפורום ילמד אותך שזה מה שנקרא "חברת מדבקה" שהמוצרים שלה אינם עומדים בקנה אחד עם מותגים מעט יותר מוכרים כמו פיוניר והרמן קרדון למשל...
קצת קשה להבין בדיוק למה אתה מתכוון מבחינת החורים בקיר - אתה יכול לשים תמונות כדי שנבין?
תודה רבה על התשובות לגבי הרמקולים הם לא אצלי רק החורים(צירפתי תמונה)

Uploaded with ImageShack.us
[/img]
יש לי ילדה בת שנה בבית סקרנית מאוד בגלל זה חשבתי שעדיף לשים רמקולים IN WALL לאו דווקא של PURE.
מה אתם ממליצים?

Uploaded with ImageShack.us
[/img]
יש לי ילדה בת שנה בבית סקרנית מאוד בגלל זה חשבתי שעדיף לשים רמקולים IN WALL לאו דווקא של PURE.
מה אתם ממליצים?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אוקי inspire,
עכשיו הכל ברור!
שים לב, אתה במצב די טוב, יש לך את החורים ואני מתאר לעצמי שגם את החיווט בקירות.
כל שעליך לעשות זה לקחת את המידות של החורים הקיימים ולחפש מוצרים שמתאימים למידות ובעיקר לכיס.
שים לב שהתקציב שלך די גבולי, כי אתה לא יכול ללכת לקנות מע' 5.1 קומפלט שמוזילה קצת את הסיפור,
אלא, אתה צריך לקנות כל דבר בנפרד:
3 רמקולים שקועים (In Wall) שני קידמיים וסנטר, + 2 רמקולים אחורים, אם יש לך גבס אז גם שקועים, אם לא אז רגילים (סטליטים לדוגמא) + רמקול סאב.
בנוסף רסיבר, שרסיבר סביר מתחיל מ 1500 ש"ח (יש בדיוטי פרי ב 200$) צפונה.
קשה לי להאמין שתצליח לדחוס הכל בתקציב שלך אבל אם מתפשרים על איכות הכל אפשרי (לא מומלץ).
אני חושב שאם תמתח את התקציב בלא כ"כ הרבה תוכל להגיע למע' ממש לא רעה.
בהצלחה
עכשיו הכל ברור!
שים לב, אתה במצב די טוב, יש לך את החורים ואני מתאר לעצמי שגם את החיווט בקירות.
כל שעליך לעשות זה לקחת את המידות של החורים הקיימים ולחפש מוצרים שמתאימים למידות ובעיקר לכיס.
שים לב שהתקציב שלך די גבולי, כי אתה לא יכול ללכת לקנות מע' 5.1 קומפלט שמוזילה קצת את הסיפור,
אלא, אתה צריך לקנות כל דבר בנפרד:
3 רמקולים שקועים (In Wall) שני קידמיים וסנטר, + 2 רמקולים אחורים, אם יש לך גבס אז גם שקועים, אם לא אז רגילים (סטליטים לדוגמא) + רמקול סאב.
בנוסף רסיבר, שרסיבר סביר מתחיל מ 1500 ש"ח (יש בדיוטי פרי ב 200$) צפונה.
קשה לי להאמין שתצליח לדחוס הכל בתקציב שלך אבל אם מתפשרים על איכות הכל אפשרי (לא מומלץ).
אני חושב שאם תמתח את התקציב בלא כ"כ הרבה תוכל להגיע למע' ממש לא רעה.
בהצלחה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
שוב תודה על התגובה.
הרמקולים שהיו שם היו אלה:
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
ואלה גם המידות של שני הרמקולים בצדדים.
ואני כמעט בטוח שזה הסנטר.
http://www.netoneto.co.il/PersonalProdu ... 50&aff=Zap
עם אותם מידות תוכלו להמליץ לי על רמקולים שקועי קיר במידות האלה + רסיבר. אם צריך אני אמתח את התקציב למעלה,
אני פשוט לא מבין בתחום אם תשאלו אותי על אקס בוקסים אני אוכל לענות לכם על מה שתרצו אבל מערכות ביתיות אף פעם לא היו הצד החזק שלי.
הרמקולים שהיו שם היו אלה:
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
ואלה גם המידות של שני הרמקולים בצדדים.
ואני כמעט בטוח שזה הסנטר.
http://www.netoneto.co.il/PersonalProdu ... 50&aff=Zap
עם אותם מידות תוכלו להמליץ לי על רמקולים שקועי קיר במידות האלה + רסיבר. אם צריך אני אמתח את התקציב למעלה,
אני פשוט לא מבין בתחום אם תשאלו אותי על אקס בוקסים אני אוכל לענות לכם על מה שתרצו אבל מערכות ביתיות אף פעם לא היו הצד החזק שלי.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ידידי יש בעיה לעוסקים בתחום לתת המלצות לגבי מוצרים על גבי הפורום.
אני מציע שתעשה שעורי בית (ZAP וכד') כדי למצוא כמה אפשרויות שמתאימות לכיס שלך, ואנחנו נשמח מביניהן להמליץ.
אני מציע שתעשה שעורי בית (ZAP וכד') כדי למצוא כמה אפשרויות שמתאימות לכיס שלך, ואנחנו נשמח מביניהן להמליץ.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...