apple ארה"ב. האייפונים נמכרים שם סיםפרי במחיר הכי זול.
galaxy s 2 אפשר היום להשיג באיזור ה400-500 דולר אבל המעמ והמכס הופכים את זה ללא משתלם שכן אפשר להשיג בארץ באיזור ה2000.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
אפשר להתייחס למכשירים האלה כמו טלפון הכי פשוט שיש, להתקשר , יומן ,מצלמה , רדיו וGPS
או להפוך את המכשיר למכונה ללא גבולות.
אני נוטה לכיוון שמי שיש לו רקע טכני חזק וגם אוהב "להתעסק" יהנה יותר מהגאלאקסי, כי המכשיר עם אפשרויות בלתי מוגבלות.
אין זה אומר שהגאלאקסי מכשיר מסובך, ממש לא. הכל שם פשוט, יותר דומה לדעתי לWINDOWS של היום.
האייפון לעומת זאת מתאים יותר לאוכלוסיה שפחות מתחברת להתעסקות (אבל לא רק כמובן), ממשק שאחרי שמתרגלים אליו הופך את החיים ליותר קלים.
בארץ משום מה האיפון תפס דיי חזק, אבל מנתוני מכירות בעולם האנדרויד עוקף אותו בסיבוב.
יש הבדלים מאוד גדולים בין המערכות, אם זו רק כניסה שלך לתחום הסמארטפונים אז אתה בנקודה בה אתה לא מושפע מIOS או אנדרויד ככה שזה לא ישנה לך הרבה.
בכל מקרה היתי ממליץ לך לחפש מישהו שיש לו גאלאקסי או איפון ולשחק קצת במכשיר, לראות פעולות בסיסיות, טאץ' , חיפוש...ולראות למה אתה מתחבר יותר. אני בחרתיdesire HD HTC ולא מתחרט לרגע. הגאלאקסי מכשיר טוב ומהיר יותר אבל כל אחד והצרכים שלו.
איפה לקנות? אייפון נסה בחו"ל . גאלאקסי בזאפ, תקבל גם אחריות וגם מחיר שלא שונה בהרבה מחול.
האנדרואיד עקף את האייפון רק בגלל שיש 1000000 מכשירים שתומכים בו, בעוד את הiOS יש רק באייפון.
בעיקרון כמו sheva ציין, האייפון נחשב ליותר ידידותי למשתמש ויותר אינטואיטיבי (אנשים בלי רקע מסתדרים איתו יותר בקלות) למרות שממה שיצא לי לראות הממשק זהה כמעט לחלוטין (לי יש אייפון).
בעיקרון עומד לצאת גלאקסי חדש בזמן הקרוב אם אני לא טועה, אז אולי שווה לקנות ביד 2 מכשיר (יהיה גל של מכירות מכשירים).
לא הייתי שואל מה עדיף כי הקרב בין הגלאקסי לאייפון FANBOYS זה קרב של שנים וכל אחד יטען אחרת.
בשורה התחתונה תלך לחנות ותתנסה עם שניהם תראה מה זורם לך יותר טוב ומה יענה על הצרכים שלך.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
פותח השרשור שאל איפה מומלץ לקנות. תשובה כמו "בזאפ" לא מספקת לדעתי.
מקריאת חוות דעת אני מסיק שכל החנויות הזולות נותנות שירות גרוע, בעיקר בכל הנוגע לאחריות תיקונים.