שליטה מסמארטפון על ה-HTPC
האם מישהו משתמש באפליקציה כלשהי על מנת לשלוט על ה-HTPC מהנייד?
יש לי בחדר קולנוע רק מקרן המחובר ל-HTPC (דרך רסיבר ישן), אני לא רוצה להפעיל את המקרן כשאני רק שומע מוזיקה.
האם אתם מכירים אפליקציה מומלצת לשליטה על ה-HTPC מהטלפון ? לא צריך הרבה פונקציונליות, אפשרות לנווט בספריות ברשת ולהפעיל קבצים.
יש לי בחדר קולנוע רק מקרן המחובר ל-HTPC (דרך רסיבר ישן), אני לא רוצה להפעיל את המקרן כשאני רק שומע מוזיקה.
האם אתם מכירים אפליקציה מומלצת לשליטה על ה-HTPC מהטלפון ? לא צריך הרבה פונקציונליות, אפשרות לנווט בספריות ברשת ולהפעיל קבצים.
נחמד, לא חשבתי על האופציה הזו. אני אבדוק אותה.eyal_123 כתב:לאו דווקא תוכנה יעודית למדיה סנטר, אבל סתם שתכיר של-TeamViewer יש אפליקציה(אני מכיר לאייפון, אני מניח שיש גם לאנדרואיד) טובה ל Remote desktop דרך הטלפון....
ראיתי ברשת מספר אפליקציות אפשריות, אבל אשמח אם יש מישהו שניסה ויכול להמליץ.
ראיתי שיש את:
gMote
Unified Remote
WYSE PocketCloud
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ל-XBMC יש תוכנת שליטה יפה מאוד לאנדרויד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- theotg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש תוכנת שליטה, לגבי יפה...
[quote="pixies"]ל-XBMC יש תוכנת שליטה יפה מאוד לאנדרויד.[/quote]
מותקנת אצלי האפליקציה הרשמית של Team XBMC על הגלקסי שלי. כמה דברים מאוד מציקים לי:
1) אין, או לפחות לא מצאתי, דרך להפעיל ולכבות רנדום במוסיקה. יש לי ברשימה יותר מ-14,000 טרקים, זה חשוב...
2) קורה מדי פעם, שהאפליקציה מתחרפנת ומתחילה לשלוח פקודות בלי הפסקה, מה שכמובן מחרפן את ה-XBMC בעצמו. למשל, התוכנה לא הפסיקה לרוץ בין הסרטים בספריה עד שעשיתי ריסטרט למחשב וכיביתי את האלחוטי בטלפון...
אבל ללא ספק, לא להדליק טלויזיה בשביל לשמוע מוסיקה זה משהו שאני בעד
אורן
מותקנת אצלי האפליקציה הרשמית של Team XBMC על הגלקסי שלי. כמה דברים מאוד מציקים לי:
1) אין, או לפחות לא מצאתי, דרך להפעיל ולכבות רנדום במוסיקה. יש לי ברשימה יותר מ-14,000 טרקים, זה חשוב...
2) קורה מדי פעם, שהאפליקציה מתחרפנת ומתחילה לשלוח פקודות בלי הפסקה, מה שכמובן מחרפן את ה-XBMC בעצמו. למשל, התוכנה לא הפסיקה לרוץ בין הסרטים בספריה עד שעשיתי ריסטרט למחשב וכיביתי את האלחוטי בטלפון...
אבל ללא ספק, לא להדליק טלויזיה בשביל לשמוע מוסיקה זה משהו שאני בעד
אורן
בקרו בגלרית התמונות החדשה שלי, יש תמונות מרחבי הארץ והעולם, ואם תרצו הן גם למכירה על קנבס!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
טוב בחנתי כמה אפשרויות אתמול
טוב, אז בדקתי כמה תוכנות:
את Team Viewer לאנדרואיד
את unified remote
ואת boxee thumb (כי אני משתמש בבוקסי בד"כ)
לצערי, אני חיפשתי משהו שישלב בין TeamViewer ל-Unified Remote.
המטרה של הראשון היא לשלוט על המסך של המחשב מרחוק ושל השני לשמש כתחליף שלט כשאתה מול המסך.
מה שאני מחפש זה יכולת להפעיל אפליקציות ולשלוט בהן כשאני לא צמוד לחדר בו נמצאת המערכת, ולהינות מהנוחות של שלט כשאני בתוך האפליקציה.
חשבתי שאולי הבוקסי יעשה את השילוב, אבל הוא משמש רק כשלט ואינו מראה מה האפליקציה מריצה.
נראה כרגע שהאפשרות היחידה היא להכנס למחשב באמצעות TeamViewer כדי להפעיל את האפליקציה ולהגיע לספריה/אלבום ולהפעיל אותו. אח"כ לצאת לאפליקציית השלט כדי לאפשר להחליף שירים בנוחות של שלט.
את Team Viewer לאנדרואיד
את unified remote
ואת boxee thumb (כי אני משתמש בבוקסי בד"כ)
לצערי, אני חיפשתי משהו שישלב בין TeamViewer ל-Unified Remote.
המטרה של הראשון היא לשלוט על המסך של המחשב מרחוק ושל השני לשמש כתחליף שלט כשאתה מול המסך.
מה שאני מחפש זה יכולת להפעיל אפליקציות ולשלוט בהן כשאני לא צמוד לחדר בו נמצאת המערכת, ולהינות מהנוחות של שלט כשאני בתוך האפליקציה.
חשבתי שאולי הבוקסי יעשה את השילוב, אבל הוא משמש רק כשלט ואינו מראה מה האפליקציה מריצה.
נראה כרגע שהאפשרות היחידה היא להכנס למחשב באמצעות TeamViewer כדי להפעיל את האפליקציה ולהגיע לספריה/אלבום ולהפעיל אותו. אח"כ לצאת לאפליקציית השלט כדי לאפשר להחליף שירים בנוחות של שלט.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תוכנה נוספת לשליטה על ה-DESKTOP מרחוק
לאנדרויד יש אני מניח שגם לאייפון - Ericom AccessToGo, זמינה במרקט בחינם. היא בתכלס REMOTE DESKTOP CONNECTION כמו של חלונות. עובד היטב.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
אחלה אפליקציהgover כתב:אני משתמש ב unified remote ומאוד מרוצה. מאגד בתוכו שלטים להרבה מאוד תוכנות כולל שליטה פשוטה ויעילה על העכבר. ממליץ בחום לדעתי שווה לשלם לגרסה המלאה....
מתממשקת למחשב דרך ה-WiFi או ה-BT (לפי בחירה)
ואפילו מציגה את תוכן הדיסק בסמארטפון ומאפשרת הפעלה של כל דבר.
הג'ינג'י