טלוויזיית 50 אינץ' לצפייה ב-SD בלבד (HOT/YES)
אהלן,
מחפש להורים שלי טלוויזיה ש-100% ממטרתה היא צפיה בשידורי טלוויזיה. לדעתי, לאור הטלוויזיה הם יזמינו ממיר HD..
יש לי כמה שאלות לחברי הפורום:
1. האם אני צודק שפלזמה היא הפתרון הנכון ביותר לצורך זה כיום?
2. תוך כמה זמן, לדעתכם, צפויה הטכנולוגיה של השידורים בישראל להשתנות כך שטכנלוגיות טלוויזיה אחרת תהיה עדיפה?
3. תקציב - אינני יודע אפילו באיזה תקציב לחפש... כשההורים שלי שאלו אותי, אמרתי להם "משהו בין 4500 ל 9000 ש"ח לדעתי". אני רוצה משהו איכותי להרבה זמן. בנוסף, הסלון שלהם די מואר.
מחכה להמלצות חברי הפורום...
תודה לכם.
מחפש להורים שלי טלוויזיה ש-100% ממטרתה היא צפיה בשידורי טלוויזיה. לדעתי, לאור הטלוויזיה הם יזמינו ממיר HD..
יש לי כמה שאלות לחברי הפורום:
1. האם אני צודק שפלזמה היא הפתרון הנכון ביותר לצורך זה כיום?
2. תוך כמה זמן, לדעתכם, צפויה הטכנולוגיה של השידורים בישראל להשתנות כך שטכנלוגיות טלוויזיה אחרת תהיה עדיפה?
3. תקציב - אינני יודע אפילו באיזה תקציב לחפש... כשההורים שלי שאלו אותי, אמרתי להם "משהו בין 4500 ל 9000 ש"ח לדעתי". אני רוצה משהו איכותי להרבה זמן. בנוסף, הסלון שלהם די מואר.
מחכה להמלצות חברי הפורום...
תודה לכם.
נערך לאחרונה על ידי dotaneli ב 19/01/2012 9:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
1.בדרך כלל הפלזמות טובות יותר בשידורי SD
2.לגבי טכנולוגית השידורים בישראל אין לי תשובה חד משמעית להגיד אבל אני חושב שיקח עוד המון זמן ,אפילו לטכנולוגית תלת מימד לקח לא מעט זמן לחדור לשוק,ועדיין אין הרבה תוכן בתלת מימד {ערוצים סרטים}
לגבי ה HD חברות הכבלים בישראל מכניסות יותר ערוצי HD לתוכן שלהם ופועלות לשיפור איכות השידור על ידי הצגת תוכן נרחב בHD וגם זה עדיין בחיתולים בישראל
3.לגבי מחיר הטלויזיה,פלזמות בדרך יותר זולות לגודל שאתה מחפש, ו לטכנולוגית ה LCD מעל 50 אינ'ץ המחיר יהיה מאוד מאוד גבוהה יחסית לפלזמה באותו הגודל שבדרך כלל פלזמות מומלצות בגדלים גדולים 42 או 46 ומעלה{לא חד משמעי יש סוגי מסכים ואיכויות שונות}
אפשר לקנות פלזמה 50 אפילו באיזור ה 3000 שקל וקצת יותר רק צריך לחפש טוב
4.לעומת זאת יש חיסרון של השתקפויות ממסך הפלזמה ולצריבות מסך במצב של הצגת תוכן סטטי למשך זמן
2.לגבי טכנולוגית השידורים בישראל אין לי תשובה חד משמעית להגיד אבל אני חושב שיקח עוד המון זמן ,אפילו לטכנולוגית תלת מימד לקח לא מעט זמן לחדור לשוק,ועדיין אין הרבה תוכן בתלת מימד {ערוצים סרטים}
לגבי ה HD חברות הכבלים בישראל מכניסות יותר ערוצי HD לתוכן שלהם ופועלות לשיפור איכות השידור על ידי הצגת תוכן נרחב בHD וגם זה עדיין בחיתולים בישראל
3.לגבי מחיר הטלויזיה,פלזמות בדרך יותר זולות לגודל שאתה מחפש, ו לטכנולוגית ה LCD מעל 50 אינ'ץ המחיר יהיה מאוד מאוד גבוהה יחסית לפלזמה באותו הגודל שבדרך כלל פלזמות מומלצות בגדלים גדולים 42 או 46 ומעלה{לא חד משמעי יש סוגי מסכים ואיכויות שונות}
אפשר לקנות פלזמה 50 אפילו באיזור ה 3000 שקל וקצת יותר רק צריך לחפש טוב
4.לעומת זאת יש חיסרון של השתקפויות ממסך הפלזמה ולצריבות מסך במצב של הצגת תוכן סטטי למשך זמן
elico תודה רבה על התגובה.
המשכתי לקרוא בפורומים וקיבלתי באמת את הרושם שפלזמה לכאורה עדיפה להם..
עם זאת כתבו כאן לא פעם שעיקר עיקר ההבדל יורגש על בסיס יכולות עיבוד התמונה: מעבדים הופכים תמונת SD לטובה, ועל מעבדים צריך לשלם... אני מבין נכון?
ואם כן - תוכלו להמליץ על טלוויזיות עם יכולות עיבוד בולטות עבור SD?
המשכתי לקרוא בפורומים וקיבלתי באמת את הרושם שפלזמה לכאורה עדיפה להם..
עם זאת כתבו כאן לא פעם שעיקר עיקר ההבדל יורגש על בסיס יכולות עיבוד התמונה: מעבדים הופכים תמונת SD לטובה, ועל מעבדים צריך לשלם... אני מבין נכון?
ואם כן - תוכלו להמליץ על טלוויזיות עם יכולות עיבוד בולטות עבור SD?
לפלזמות סמסונג ופנסוניק יש יכולות עיבוד תמונה מצוינות ובמיוחד לשידורי SD ,אני מדבר מניסיון
לאמא שלי יש את הפנסוניק X30 והיא רואה רק שידורי SD והפלזמה עושה את העבודה פשוט מצויין
לפני שהתחדשתי בD550 היתה לי את הC550 וB450 שתי פלזמות מצויינות גם SD וגם HD אני בטוח ששניהם יענו על הצרכים שלך
שיהיה בהצלחה!!
לאמא שלי יש את הפנסוניק X30 והיא רואה רק שידורי SD והפלזמה עושה את העבודה פשוט מצויין
לפני שהתחדשתי בD550 היתה לי את הC550 וB450 שתי פלזמות מצויינות גם SD וגם HD אני בטוח ששניהם יענו על הצרכים שלך
שיהיה בהצלחה!!
אגב חבר'ה, וסליחה על ההצפה, נתקלתי בקישור הזה בטענה הבאה:
The Samsung D6900 plasma TV shares the same strengths and weaknesses as the cheaper D550 when it comes to standard definition video processing, which unfortunately means that it suffers from unusually blurry Standard-Def processing...
האמנם מטושטש?
The Samsung D6900 plasma TV shares the same strengths and weaknesses as the cheaper D550 when it comes to standard definition video processing, which unfortunately means that it suffers from unusually blurry Standard-Def processing...
האמנם מטושטש?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לכיוון של פלזמה פנאסוניק דגם ST-30 מסך איכותי בכל סוגי התכנים
מתודד פנטסטי בשידורי SD למרות איכות השידור הירודה שיש בארץ .
ממליץ לך להכנס לחנות מתמחה כדי להתרשם מהיכולת של המסך בכל סוגי התכנים .
בהצלחה
מתודד פנטסטי בשידורי SD למרות איכות השידור הירודה שיש בארץ .
ממליץ לך להכנס לחנות מתמחה כדי להתרשם מהיכולת של המסך בכל סוגי התכנים .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה,
אני משוכנע שהיא תעשה את העבודה. היא עולה כמו טלוויזיה שכדאי שתדע גם להכין קפה
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796758
אולי יש לך המלצות זולות יותר בבקשה?
אני משוכנע שהיא תעשה את העבודה. היא עולה כמו טלוויזיה שכדאי שתדע גם להכין קפה
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796758
אולי יש לך המלצות זולות יותר בבקשה?
חברים - עזרתם מאוד, אולם לצערי מבחינת ההורים שלי המחיר של ה ST30 אינו בא בחשבון.
בוא נניח שהתקציב השתנה, והוא כעת עד 7500 ש"ח. אילו טלוויזיות סביב הגודל של 50 (לא חייב להיות בדיוק) מספקות את ה Upscaling הכי מרשימים?
תודה.[/b]
בוא נניח שהתקציב השתנה, והוא כעת עד 7500 ש"ח. אילו טלוויזיות סביב הגודל של 50 (לא חייב להיות בדיוק) מספקות את ה Upscaling הכי מרשימים?
תודה.[/b]
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני רכשתי לפני כחודש להורים שלי את המסך 50X30 בפחות מ 4000 שקל.
למען האמת, אני לא יודע אם יש טעם להשקיע יותר.
הם לא צריכים FHD ולא מעניין אותם כל מיני חיבורים לאינטרנט או שקר כלשהו....
בשביל לראות טלויזיה זה יותר ממספיק גם אם יש תקציב לדעתי אפשר לנצל אותו לדברים נוספים...
למען האמת, אני לא יודע אם יש טעם להשקיע יותר.
הם לא צריכים FHD ולא מעניין אותם כל מיני חיבורים לאינטרנט או שקר כלשהו....
בשביל לראות טלויזיה זה יותר ממספיק גם אם יש תקציב לדעתי אפשר לנצל אותו לדברים נוספים...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
הגעתי למסקנה שבכל הקשור לטכנולוגיה אני קונה היום את מה שאני צריך היום, לקנות בשביל שימוש עתידי פשוט לא משתלם.
במיוחד אם אורך החיים של המוצרים האלה שהולך ומתקצר ויש סיכוי טוב שהיא לא תעבוד עוד 5 שנים....
במיוחד אם אורך החיים של המוצרים האלה שהולך ומתקצר ויש סיכוי טוב שהיא לא תעבוד עוד 5 שנים....
של כל דבר עם 4 גלגלים!
חברים, כולכם עזרתם מאוד.
אבל הדילמה עוד ישנה, ויש נתונים חדשים:
1. התקציב היה גבוה מדי. להורים שלי נראה בלתי הגיוני לשלם על ה ST30... חושבים על משהו הרבה הרבה יותר צנוע.
2. ההשתקפויות - אני חושב שבלית ברירה (וממש בלי רצון), משום שהחדר אצלם תמיד מואר (אבא שלי אסתמטי וחייב חלון פתוח כל הזמן לידו), הדבר הטוב ביותר הוא LED. האמנם? אולי LCD?
אז בנתונים הללו, ובתקציב של כ-6000 ש"ח הפעם, מה אתם ממליצים? אני יודע, אין 50 אינץ' ב LED/LCD, והגודל הבא, 55, עולה הרבה יותר... אז בואו נדבר על 46 ו-47....
תודה לכולם שוב.
אבל הדילמה עוד ישנה, ויש נתונים חדשים:
1. התקציב היה גבוה מדי. להורים שלי נראה בלתי הגיוני לשלם על ה ST30... חושבים על משהו הרבה הרבה יותר צנוע.
2. ההשתקפויות - אני חושב שבלית ברירה (וממש בלי רצון), משום שהחדר אצלם תמיד מואר (אבא שלי אסתמטי וחייב חלון פתוח כל הזמן לידו), הדבר הטוב ביותר הוא LED. האמנם? אולי LCD?
אז בנתונים הללו, ובתקציב של כ-6000 ש"ח הפעם, מה אתם ממליצים? אני יודע, אין 50 אינץ' ב LED/LCD, והגודל הבא, 55, עולה הרבה יותר... אז בואו נדבר על 46 ו-47....
תודה לכולם שוב.