אז רכשתי בשעה טובה (ומוצלחת) סנטר תואם לקדמיים - Focal cc800v, בצבע שחור Ebony תואם

יא אללה כמה שהוא היה חסר... סוף סוף הקדמיים נשמעים במלוא הדרם, עוטפים אותך ומכניסים אותך לאווירה,
כאשר שומעים כל רחש קטן, כל אבן שנופלת וכל זכוכית שנשברת אתה מרגיש את הדרמטיות של השברים ואת הסדקים שנוצרים לפני השבר - מדהים, מדהים, מדהים!
כמה שהסנטר הזה חד, אומנם רכשתי חדש כי לא הצלחתי למצוא שום הזדמנות רלוונטית לגביו (יד שניה \ אפילו חו"ל) - אך שווה כל שקל (וניסן מ"פיוז" דאג לי למחיר מעולה, כרגיל).
מאחר וכל המערכת ממוקמת בסלון, ואמי מעצבת פנים, לא טרחתי אפילו לשאול אותה אם אני יכול להכניס קוביה גדולה לסלון בדמות HSU \ SVS, לאחר חיפושים והתייעצויות, נמסר לי מניסן שיש לי הזדמנות לקבל סאב של Sunfire לבדיקה, ואם ארצה אקח אותו.
בהתחלה לא היה ברור כלל באיזה דגם מדובר (על הסאב רשום True Subwoofer בלי ציון דגם), לאחר מדידות...
מסתבר שזהו TS-EQ12, סאב הדגל של החברה (הקוביה, יש סדרה יותר יקרה On-Wall - SubRosa), במצב חדש.
לגבי המחיר, כרגיל... נאמר לי "אל תדאג

אז הבאנו גם אותו, השמנמן הקטן אכן לא גדול במיוחד (אפילו קטן בכמה ס"מ טובים מהסאב של Logitech Z5500 שיש בחדרי, אבל כבד ממנו בכמה קילויים טובים),
אבל הבחור הזה יודע להרביץ כשצריך... והוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר... ומה שבעיקר אהבתי אצלו, זה שהוא יודע להיות כל כך עדין במוסיקה... לא לפוצץ ולהתעלות על כל השאר כמו שהסאב של הZ5500 עושה.
האמת? אני בכלל לא בחור של "בומים", אני אומנם אוהב לשמוע מוסיקה בעוצמה מכובדת, אבל מעולם לא תשמעו את הסאבוופר עובד קשה מדיי אצלי.
אבל כן, ללא ספק שהוא מרשים, לא הייתי מתנגד לאחד כזה, ואם המחיר שבסופו של דבר יהיה אכן מתאים - אשמח(את זה כבר לא אני רוכש, ההורים החליטו להשתתף, ככה שלא תלוי בי
אגב, לאחר שגיליתי שהטוויטרים ברצפתיים האחוריים הישנים שלי קצת התקמטו (Backes&Muller AML30 - משהו גרמני שההורים קנו בכמה אלפים בזמנו) - ויש אף סימנים כתומים של חלודה, החלטתי להזמין "על עיוור" טוויטרים חדשים, אז אחרי קצת מחקר וחיפושים, הוזמנו זוג Vifa XT25TG30-04, עם עכבה תואמת (4ohm)... לצערי לא הצלחתי למצוא טוויטר זהה לזה שברמקולים, כך שלא הייתה ברירה, ובטח לא שווה לי לקחת אותם להאוזמן (קרוב משפחה, אגב).

עריכה: תמונות של הבחורים בהרכב מלא, כבר התחלנו בבניית מעמדים לאחוריים, משהו פשוט נורא מעץ אורן, אצלם תמונות כשיהיו.
[img2=550x412]http://www.up2me.co.il/images/80501835.jpg[/img2]
[img2=550x391]http://www.up2me.co.il/images/83528705.jpg[/img2]