ראוטר או נקודת גישה אלחוטית?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה המצב אנשים, קודם כל אני לא מצליח להבין מה ההבדל? לרוב ניתן להפוך כל ראוטר ל AP אם אני לא טועה?
אני צריך בעקרון פתרון על חוטי שיכול להתחבר לראוטר בסלון ולספק חיבור לממיר של YES לצורך VOD,
אני יודע שיש אפשרות לחבר דבר רשת החשמל או דרך חיבור האנטנה, אבל זה עוד ועוד חוטים, השאלה האם AP יכול באמת לעבוד אם ממיר YES? ממה שאני מבין זה בעקרון פתרון למוצרים שיש להם רק חיבור LAN ,לדוגמה מדפסת אם חיבור רשת וכו'? תודה
אני צריך בעקרון פתרון על חוטי שיכול להתחבר לראוטר בסלון ולספק חיבור לממיר של YES לצורך VOD,
אני יודע שיש אפשרות לחבר דבר רשת החשמל או דרך חיבור האנטנה, אבל זה עוד ועוד חוטים, השאלה האם AP יכול באמת לעבוד אם ממיר YES? ממה שאני מבין זה בעקרון פתרון למוצרים שיש להם רק חיבור LAN ,לדוגמה מדפסת אם חיבור רשת וכו'? תודה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ממש לא משנה אם זה AP ייעודי או ראוטר. הייתרון היחיד שיש לראוטר על AP הוא שהוא גם ראוטר, כלומר, מתישהו בעתיד, כשלא תצטרך את הAP יותר יישאר לך במגירה מכשיר משולב שיוכל לשמש אותך להרבה אפליקציות ולא רק בתור AP.
לגבי מחיר זה תלויי בדגמים.
גם ראוטר וגם AP ייתחברו דרך ממשק הLAN.
לגבי מחיר זה תלויי בדגמים.
גם ראוטר וגם AP ייתחברו דרך ממשק הLAN.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש המלצה ל משהוא של DLINK? פשוט כל החיים שלי אני משתמש בציוד שלהם, לרוב ציוד רשתות.
או ללכת על הכי זול שיהיה תקן N? יש כאלו כתוב שהם repeater, זה משהוא שכל ראוטר יכול לעשות?
או ללכת על הכי זול שיהיה תקן N? יש כאלו כתוב שהם repeater, זה משהוא שכל ראוטר יכול לעשות?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "