במקום העבודה שלי יש לנו מכונת קפסולות של נספרסו שמשרתת את הקבוצה שלנו(20 איש).
מכיוון שמספר אנשים חפצו גם בחלב מוקצף על מנת להתפנק עם קפוצ'ינו אספנו את ה-500 שקלים ורכשנו אירוצ'ינו.
מיד עם הקניה, נאמר לי שהמכשיר רגיש ונדרשת אחזקה קפדנית - הווה אומר שטיפה לאחר כל שימוש.
מיד עם קבלת המוצר קיבצתי את חברי הקבוצה והדרכתי אותם איך משתמשים וכמובן הסבתי את תשומת ליבם לגבי התחזוקה.
המוצר באמת מספק את הסחורה, מקציף ברמה סבירה ומספק פתרון מעולה למקומות ולאנשים שקצרים בזמן ונסיון עם מכונות ידניות.
לאחר מספר חודשים החלה התחתית להראות סימנים של חלב שרוף(מעין חלודה) ניסיתי לטפל ולרחוץ כמו המליצו פה בפורום אך הכתם העקשן מסרב לרדת ואף גודל.
מאחר ואנחנו מזמינים לא מעט קפסולות וגם כי כן הקפדנו על הנקיון של המוצר(לא יכול להתחייב ל-100% מהזמן כי לא רק אני משתמש) פניתי לחברת נספרסו על מנת לראות אם ניתן לעשות משהו.
בכל זאת השקענו 500 שקל במוצר.
שם נאמר לי על ידי נציגת השירות שאין הרבה מה לעשות והתשובה שלהם היא שהנזק נגרם על ידי אי תחזוקה נאותה וזאת מבלי לראות ולבדוק את המכשיר.
ניסיתי בכל זאת לפנות למנהל בכיר יותר, אך הנציגה אמרה שהיא תנסה להעביר את הפניה ותחזור אליי עם תשובה אבל לא כדאי לי לצפות למשהו כי התשובה לא אמורה להיות שונה.
ואכן לא התבדיתי, היום היא אומנם חזרה. אבל עם תשובה זהה שאיו מה לעשות ואם ארצה אוכל לרכוש חדש או להמשיך להשתמש בקיים.
תכל'ס, לאחר מספר פניות מצידם בדמות סקרים על שירות הלקוחות שלהם, אני יכול לומר שציפיתי מהם ליותר.
בכל זאת אם אנשים אצלנו לא יוכלו לעשות קפוצ'ינו הם גם לא יזמינו יותר קפה.
עריכה:
לאחר פרסום הפוסט פה פנה אליי מנהל שירות לקוחות VIP ורצה לשמוע את הצד שלי.
שטחתי את הסיפור שלי בפניו ובאמת עם יד הלב סיפרתי את האמת לאמיתה.
כמו שיכולתם לקרוא למעלה, לא התלהמתי ולמרות האכזבה שלי קיבלתי את התשובה שלהם.
למרות הכל, לגיל היה חשוב שאהייה מרוצה והסכים להחליף לי את האירוצ'ינו ללא עלות.
הוא גם נתן לי אופציה נוספת שאותה אציע לקבוצה אצלנו(לטעמי אופציה מצויינת אבל אני לא הקובע היחידי)
לסיכום, באמת עד כה השירות של נספרסו היה מצויין כלפיי ואני שמח שלמרות המקרה הקטן שהעיב על כך הם דאגו מהר מאוד לתקן את הרושם וחיזקו אצלי לפחות את ההערכה כלפי החברה.
אז נכון שבסוף אני מרוצה כי קיבלתי את מה שרציתי וציפיתי לקבל, אבל גם זה היום די נדיר במחוזותינו.
שאפו