ממיר HD VOD בחיבור על חוטי? אפשרי?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
בזמן הקרוב אני כננרה רוכש מסך LCD לחדר שינה, ויחליף את ממיר ה 3100S שמעולה ב ממיר ה HD VOD החדש שלהם (אני יכול להסתפק ב HD ו VOD, חבל על הכסף, יש טוטאל בסלון), ראיתי שYES מציעים פתרנות כמו HPNA וכו',
אבל זה עוד חוטי ועוד חוטים, אין איזה מכשיר כמו ראוטר שעובד הפוך? ז"א יכול להתחבר לרואטר שלי ולשדר אינטרנט?
נראה לי זה נקרה access point? או ad hoc ?
אבל זה עוד חוטי ועוד חוטים, אין איזה מכשיר כמו ראוטר שעובד הפוך? ז"א יכול להתחבר לרואטר שלי ולשדר אינטרנט?
נראה לי זה נקרה access point? או ad hoc ?
-
denis29
- חבר ותיק

48 צפיות ללא תגובה? מה כבר שאלתי? בכל מקרה ממה שהבנתי אני צריך AP או רואטר שיכול לעבוד בתור AP, יש למישהוא ניסיון אם זה מבחינת VOD?
יש איזה בעיות אם חיבור כזה והאם הוא בכלל יעבוד? כי מוזר לי שהחברה לא מציע פתרון על חוטי לזה...
יש איזה בעיות אם חיבור כזה והאם הוא בכלל יעבוד? כי מוזר לי שהחברה לא מציע פתרון על חוטי לזה...
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אין פתרון אלחוטי לממירים של יס לפי מה שאני יודע, HPNA זה פתרון מעולה ויציב, מניסיון.
סביר להניח שהחברה לא מספקת שירות אלחוטי בגלל שהוא לא יציב ולא מהיר מספיק, וזה בלשון המעטה.
אגב, עם = בנוסף, לדוגמא: אני הולך עם אבי לסופר, אם = תנאי, לדוגמא: אם תבוא איתי לסופר אז אני אבוא איתך לים.
לילה טוב.
סביר להניח שהחברה לא מספקת שירות אלחוטי בגלל שהוא לא יציב ולא מהיר מספיק, וזה בלשון המעטה.
אגב, עם = בנוסף, לדוגמא: אני הולך עם אבי לסופר, אם = תנאי, לדוגמא: אם תבוא איתי לסופר אז אני אבוא איתך לים.
לילה טוב.
-
denis29
- חבר ותיק

למה שתהיה בעיה אבל? מדובר ב N, לא G, מישהוא יכול לנסות? מה זה משנה לממיר האם הוא יחובר דרך AP או יתחבר בצורה חוטית עד הראוטר?
לא מדבר הרי בתוכן HD, אני משתמש ב VOD רק לדברים החינמיים. פשוט אם כבר יש VOD ואני לא רוצה למשוך עוד חוטים, זה בעצם הפתרון היחיד.
אם תוכן 1080 בטוח יש בעיות, לא סגור על 720, אני ישלח מייל ל YES, נראה מה יענו לי.
לא מדבר הרי בתוכן HD, אני משתמש ב VOD רק לדברים החינמיים. פשוט אם כבר יש VOD ואני לא רוצה למשוך עוד חוטים, זה בעצם הפתרון היחיד.
אם תוכן 1080 בטוח יש בעיות, לא סגור על 720, אני ישלח מייל ל YES, נראה מה יענו לי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
כראה שאתה לא מבין שחיבור אלחוטי יביא להרבה בעיות, בעיות = פניה לתמיכה טכנית, כלומר לחץ וזמני המתנה, אי אפשר לסמוך על חיבור אלחוטי בשירות כזה, בבית, ברשת שלך, כן.denis29 כתב:למה שתהיה בעיה אבל? מדובר ב N, לא G, מישהוא יכול לנסות? מה זה משנה לממיר האם הוא יחובר דרך AP או יתחבר בצורה חוטית עד הראוטר?
אם תוכן 1080 בטוח יש בעיות, לא סגור על 720, אני ישלח מייל ל YES, נראה מה יענו לי....
תחשוב מה יקרה אם יהיה איבוד קליטה באמצע הסרט, מה הלקוחות יעשו? יתעצבנו, יתקשרו, יקללו, ילכלכו על החברה.
-
denis29
- חבר ותיק

סבבה לדברים האלו אני כן מודע
יש לי ידע בהגדרה של כמה ראוטרים,
בכל מקרה השאלה האם זה יעבוד בכלל? מה שחשוב בסופו של דבר זה מהירות הרשת הפנמית אם אני מבין נכון?
ושוב ,איזה ציוד אני צריך? AP יעודי? או לקנות איזה ראוטר N זול שיכול לעבוד בתור AP?
PS, למדפסות עגב יש משהוא שנקרה שרת הדפסה, זה דומה ל AP באיזה דרך?
בכל מקרה השאלה האם זה יעבוד בכלל? מה שחשוב בסופו של דבר זה מהירות הרשת הפנמית אם אני מבין נכון?
ושוב ,איזה ציוד אני צריך? AP יעודי? או לקנות איזה ראוטר N זול שיכול לעבוד בתור AP?
PS, למדפסות עגב יש משהוא שנקרה שרת הדפסה, זה דומה ל AP באיזה דרך?