איזה טלוויזיה לקנות ? עזרו למישהו שממש לא מבין כלום בתחום
הי,
הנה הפרטים:
מחפש טלוויזיה לסלון, למשפחה שצופה בעיקר בערוץ 2, ערוץ הילדים
תקציב: עד כ 3500 ש"ח (בכל זאת 4 ילדים...)
הטלוויזיה תמוקם מול שני חלונות גדולים (זה אומר שיש בעיית השתקפות ?)
גודל: מרחק הצפייה יהיה עד 4 מטר + האם אני צריך 42" 47 " 50" (הגזמתי ?)
סוג / דגם - אין לי מושג איזה חברה יכולה לספק טלוויזיה סבירה-טובה במסגרת הנתונים האלה (LED פשוט, LCD)
תודה רבה רבה לכל מי שיאיר את עיני !!!
הנה הפרטים:
מחפש טלוויזיה לסלון, למשפחה שצופה בעיקר בערוץ 2, ערוץ הילדים
תקציב: עד כ 3500 ש"ח (בכל זאת 4 ילדים...)
הטלוויזיה תמוקם מול שני חלונות גדולים (זה אומר שיש בעיית השתקפות ?)
גודל: מרחק הצפייה יהיה עד 4 מטר + האם אני צריך 42" 47 " 50" (הגזמתי ?)
סוג / דגם - אין לי מושג איזה חברה יכולה לספק טלוויזיה סבירה-טובה במסגרת הנתונים האלה (LED פשוט, LCD)
תודה רבה רבה לכל מי שיאיר את עיני !!!
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מ-4 מטר, עם ילדים עדיף לך כמה שיותר גדול. "47 זה טוב, "50 עדיף, אבל מסגרת התקציב שלך קצת מצומצמת לגודל הזה.
אני לא יודע להמליץ לך על דגם מסויים, אבל שתדע שאם אתה הולך על הגודל, בתקציב הזה תצטרך להתפשר על האיכות. מן הסתם זה יהיה LCD שאני חושב שזאת הטכנולוגיה הזולה ביותר (אבל אולי גם כמה דגמים של פלזמה).
אני בטוח שהפורום הזה יוכל לעזור לך. אם תחפש טוב תמצא הרבה שירשורים בעיניין.
בהצלחה.
אני לא יודע להמליץ לך על דגם מסויים, אבל שתדע שאם אתה הולך על הגודל, בתקציב הזה תצטרך להתפשר על האיכות. מן הסתם זה יהיה LCD שאני חושב שזאת הטכנולוגיה הזולה ביותר (אבל אולי גם כמה דגמים של פלזמה).
אני בטוח שהפורום הזה יוכל לעזור לך. אם תחפש טוב תמצא הרבה שירשורים בעיניין.
בהצלחה.
1.מיקום מול חלונות זאת קצת בעיה בגלל קושי בצפייה
2.בגלל החלונות אתה צריך LCD/LED שזה אומר מחיר גבוהה בגדלים האלה לעומת פלזמות ,פלזמה לא טובה לך בגלל הסלון המואר
3.לצפיה בערוץ 2 זה אולי סביר אבל בעיקרון 4 מטר {יש כאלה שצופים ביותר מ60 אינץ} לגבי גדלים לא הגזמת זה 4 מטר !!!!
4.בעיקרון לשידורי SD העדיפות ניתנת לפלזמות
5.תנסה לבדוק בזאפ לגבי דגמים מסויימים ומחירים, התקציב שלך נמוך מאוד זה תקציב ל 42 אינץ פחות או יותר
2.בגלל החלונות אתה צריך LCD/LED שזה אומר מחיר גבוהה בגדלים האלה לעומת פלזמות ,פלזמה לא טובה לך בגלל הסלון המואר
3.לצפיה בערוץ 2 זה אולי סביר אבל בעיקרון 4 מטר {יש כאלה שצופים ביותר מ60 אינץ} לגבי גדלים לא הגזמת זה 4 מטר !!!!
4.בעיקרון לשידורי SD העדיפות ניתנת לפלזמות
5.תנסה לבדוק בזאפ לגבי דגמים מסויימים ומחירים, התקציב שלך נמוך מאוד זה תקציב ל 42 אינץ פחות או יותר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה צריך להתפשר על הגודל או על ההשתקפויות.
פלאזמה כגון X30 או D450 בגודל 50/51" יחרגו רק מעט מהתקציב שלך אבל אתה מתפשר על איכות, השתקפויות ואפשרות לצריבות/צבירות בגלל הילדים שלא ממש ישגיחו.
במקרה שלך אני הייתי מתפשר על הגודל והולך על LCD מט בגודל 46 כגון 46D550.
זו גם הפשרה הכי פחות כואבת מבחינת איכות.
פלאזמה כגון X30 או D450 בגודל 50/51" יחרגו רק מעט מהתקציב שלך אבל אתה מתפשר על איכות, השתקפויות ואפשרות לצריבות/צבירות בגלל הילדים שלא ממש ישגיחו.
זו גם הפשרה הכי פחות כואבת מבחינת איכות.
טלHD כתב:אתה צריך להתפשר על הגודל או על ההשתקפויות.
זו גם הפשרה הכי פחות כואבת מבחינת איכות....
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
טלHD כתב:אתה צריך להתפשר על הגודל או על ההשתקפויות.
זו גם הפשרה הכי פחות כואבת מבחינת איכות....
שלום לעופר ולכל קוראי הפורום,
אני מוסיף עוד כמה פרטים ומעדכן את הקודמים:
מרחקי הצפייה: ינועו בין 1.5 - 2 ל 4 מטרים
שעות הצפייה: בימי חול מ 16:00 אחרי הצהריים (כשהילדים חוזרים מבית הספר וכד') ועד הלילה
בשבת בכל השעות כמעט
מוקד אור מול המכשיר: כן, שני חלונות (מערביים) ממש גדולים מול המכשיר
תוכן: ערוץ 2, 10, ערוץ הילדים ודומיו, סרטי DVD
HD: לא ידוע ?
בעתיד מתכוון חבר למסך אולי אקס בוקס / ווי
תקציב: בסביבות 4000 ש"ח (יכול לנסות לעשות מאמץ ולהוסיף עוד אם זה ממש חשוב)
איזור מגורים: קיבוץ בשפלה ליד הערים רחובות ורמלה.
תהייה: הוצע כאן ללכת על 47" ומעלה ואני חשבתי יותר בכיוון של 42" מכיוון שאני חושש שהטלוויזיה תהיה "נוכחת" מידי או גדולה מידי לסלון. האם 42" לא מספיק בנתונים הללו ? או שכדאי בכל זאת ללכת על משהו גדול יותר ?
חשוב לי שההטלוויזיה תהיה טובה לכן אעדיף חברה ידועה על פני שמות פחות מוכרים
האם יש המלצות ?
תודה רבה
אני מוסיף עוד כמה פרטים ומעדכן את הקודמים:
מרחקי הצפייה: ינועו בין 1.5 - 2 ל 4 מטרים
שעות הצפייה: בימי חול מ 16:00 אחרי הצהריים (כשהילדים חוזרים מבית הספר וכד') ועד הלילה
בשבת בכל השעות כמעט
מוקד אור מול המכשיר: כן, שני חלונות (מערביים) ממש גדולים מול המכשיר
תוכן: ערוץ 2, 10, ערוץ הילדים ודומיו, סרטי DVD
HD: לא ידוע ?
בעתיד מתכוון חבר למסך אולי אקס בוקס / ווי
תקציב: בסביבות 4000 ש"ח (יכול לנסות לעשות מאמץ ולהוסיף עוד אם זה ממש חשוב)
איזור מגורים: קיבוץ בשפלה ליד הערים רחובות ורמלה.
תהייה: הוצע כאן ללכת על 47" ומעלה ואני חשבתי יותר בכיוון של 42" מכיוון שאני חושש שהטלוויזיה תהיה "נוכחת" מידי או גדולה מידי לסלון. האם 42" לא מספיק בנתונים הללו ? או שכדאי בכל זאת ללכת על משהו גדול יותר ?
חשוב לי שההטלוויזיה תהיה טובה לכן אעדיף חברה ידועה על פני שמות פחות מוכרים
האם יש המלצות ?
תודה רבה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא קראת את התשובות ?
מה שכתבת רק מחזק את התשובה הקודמת.
46D550
מה שכתבת רק מחזק את התשובה הקודמת.
46D550
הי,
כן קראתי את התשובות ואני מעריך את זה שאתם מוצאים זמן וסבלנות להשיב !
מתנצל שאני שואל שוב אבל הייתי רוצה בכל זאת לברר בעזרתכם 2 דברים נוספים:
1. אשתי מתעקשת שהיא לא רוצה טלוויזייה גדולה מידי בסלון, לטעמה תספיק לנו 42" מבחינת המקום. האם בכל זאת תוכלו להמליץ על דגם או שניים של LCD טובה בגודל של 42"
2. טלHD אני רואה שאתה ממליץ וסגור לגמרי על הסמסונג D550 46 (ותודה שאתה אכפתי ודואג להשיב ולעזור), האם תוכל לחשוב על דגם נוסף שתהיה לי עוד אופציה של 46 בכל זאת...(מה לגבי חברות כמו פיליפס או LG ?)
ויש גם את העניין עם הפאנל שקראתי עליו באחד השרשורים ולא בטוח שהבנתי למה הכוונה ?
תודה רבה
כן קראתי את התשובות ואני מעריך את זה שאתם מוצאים זמן וסבלנות להשיב !
מתנצל שאני שואל שוב אבל הייתי רוצה בכל זאת לברר בעזרתכם 2 דברים נוספים:
1. אשתי מתעקשת שהיא לא רוצה טלוויזייה גדולה מידי בסלון, לטעמה תספיק לנו 42" מבחינת המקום. האם בכל זאת תוכלו להמליץ על דגם או שניים של LCD טובה בגודל של 42"
2. טלHD אני רואה שאתה ממליץ וסגור לגמרי על הסמסונג D550 46 (ותודה שאתה אכפתי ודואג להשיב ולעזור), האם תוכל לחשוב על דגם נוסף שתהיה לי עוד אופציה של 46 בכל זאת...(מה לגבי חברות כמו פיליפס או LG ?)
ויש גם את העניין עם הפאנל שקראתי עליו באחד השרשורים ולא בטוח שהבנתי למה הכוונה ?
תודה רבה
כבעלים של D550 בגודל 40 אמנם ...
ממליץ בחום!
מכשיר שמאד נותן תמורה בשביל הכסף ואף שווה סכום גדול יותר... אני שילמתי 2890 עליו ואני מרוצה מרוצה! הוא גם יפה וגם תהנה מסטרימר פנימי עם תמיכה מלאה בעברית שיכול לתת תמורה גם מאד טובה לילדים בכל מיני סרטים וכן גם לך ולאשה.
בהצלחה!
ממליץ בחום!
מכשיר שמאד נותן תמורה בשביל הכסף ואף שווה סכום גדול יותר... אני שילמתי 2890 עליו ואני מרוצה מרוצה! הוא גם יפה וגם תהנה מסטרימר פנימי עם תמיכה מלאה בעברית שיכול לתת תמורה גם מאד טובה לילדים בכל מיני סרטים וכן גם לך ולאשה.
בהצלחה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אין דבר כזה גדול מדי בסלון. זה תמיד קטן מדי. 42" זה דומה למסך 4:3 (CRT) בגודל 34" בגלל השינוי ביחס המסך. 100% מהאנשים שאומרים שהם לא רוצים גדול מדי מתרגלים תוך שבוע ומצטערים שלקחו קטן מדי לסלון.
הבעיה העיקרית שלך היא התקציב. אין לך המון אופציות כאן בתקציב כזה. לגבי התוכן גם מסך 50" שהוא HD READY יכול לעבוד כאן ויתכן שזה אפילו יספיק לתקציב.
הבעיה העיקרית שלך היא התקציב. אין לך המון אופציות כאן בתקציב כזה. לגבי התוכן גם מסך 50" שהוא HD READY יכול לעבוד כאן ויתכן שזה אפילו יספיק לתקציב.
לא תתאכזב מהדגם הזה הוא טוב מאד לצרכים שלך וגם במחיר הוא מעולה.שירגלעד כתב:או קיי
שכנעתם אותי בעניין הגודל: אלך על 46" או 47"
האם ההצעה של טלHD שהיא מט בגודל 46 כגון 46D550
היא ההצעה האולטימטיבית ? או שכדאי שאבדוק דגמים נוספים ?...
יש ברשותי את גודל 40" ואני מבסוט מאד וגם שילמתי מחיר מצחיק...