שרשור בעל 100 עמ' שיעבירו לכם את הבוקר
בוקר טוב לכולם,
ניתקלתי בשרשור מאוד נחמד, שמציג את המערכות של חברי הפורום (כפי שיש בפורום שלנו).
יש שם לא מעט מערכות מעניינות, ואני באופן אישי נהנתי "לדפדף" בין העמודים השונים עם הקפה של הבוקר.
להלן הלינק: לחץ כאן
המשך יום מקסים.
ניתקלתי בשרשור מאוד נחמד, שמציג את המערכות של חברי הפורום (כפי שיש בפורום שלנו).
יש שם לא מעט מערכות מעניינות, ואני באופן אישי נהנתי "לדפדף" בין העמודים השונים עם הקפה של הבוקר.
המשך יום מקסים.
בוקר טוב ידידיAlmogc כתב:בוקר טוב לכולם,
המשך יום מקסים....
בהחלט שרשור מעניין
אני חייב לציין שה-ledים הכחולים האילו ב-EMOTIVA, דיי מציקים לי בעין...קצת קרקסי מידי לטעמי
טוב שאפשר לכבות אותם...
אלמוג תודה
, אחלה שרשור . רצוי לא לשכוח מגבון לנקות את הריר מהמקלדת.
איתי , בתור אחד שיש לו את ה DAC שלהם , האור הכחול משתלב מדהים עם הרסיבר של פיוניר.
אני שם אותו על רמת 3 מתוך 5 והוא לא מסנוור ונראה עם הפיוניר כאילו הופרדו בלידתם. מדהים בעיקר בחושך.
אפילו אשתי ידעה להעריך ולתת מילה טובה..
יום טוב.
איתי , בתור אחד שיש לו את ה DAC שלהם , האור הכחול משתלב מדהים עם הרסיבר של פיוניר.
אני שם אותו על רמת 3 מתוך 5 והוא לא מסנוור ונראה עם הפיוניר כאילו הופרדו בלידתם. מדהים בעיקר בחושך.
יום טוב.
ליאור ידידיLiorShap כתב:אלמוג תודה, אחלה שרשור . רצוי לא לשכוח מגבון לנקות את הריר מהמקלדת.
איתי , בתור אחד שיש לו את ה DAC שלהם , האור הכחול משתלב מדהים עם הרסיבר של פיוניר.![]()
יום טוב....
קודם כל תתחדש, לא הספקתי לומר לך בשרשור שלך
אז הנה תתחדש ותהנה
לגבי הלדים הכחולים, אני פחות מתחבר ל"צעצועיות הזו", אבל טוב שיש רמת כיוונון
אצלי תמיד זה או הכי מוחלש ככל הניתן או בכלל לא...
מה שעושה לך בעין או באוזן טוב, מי אנחנו שנאמר אחרת...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categoriesitsik123 כתב:איפה קונים פנל כזה ? מישהו מכיר
תמונה מעמוד 6....
אלעד
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני דווקא מחבב את הלדים האלה, אבל חייב להודות שעד עכשיו ראיתי אותם רק בתמונות 
אין ספק שגם אצלי הם היו מוחלשים או אפילו מכובים בשלב כלשהו, אבל אם מתארגנים על חדר ק"ב ייעודי, אז נראה לי שציוד כזה כמו של אמוטיבה צריך לקבל את הכבוד שלו ולשבת ב-RACK איפשהו בצד או מאחורה...
חפרתי קצת בשרשור ואחרי כמה דפים החלטתי ללכת בהפוך על הפוך ולהתחיל מהסוף - אני מעדיף את הפורנו AV שלי קצת יותר עדכני מ-2007
אין ספק שגם אצלי הם היו מוחלשים או אפילו מכובים בשלב כלשהו, אבל אם מתארגנים על חדר ק"ב ייעודי, אז נראה לי שציוד כזה כמו של אמוטיבה צריך לקבל את הכבוד שלו ולשבת ב-RACK איפשהו בצד או מאחורה...
חפרתי קצת בשרשור ואחרי כמה דפים החלטתי ללכת בהפוך על הפוך ולהתחיל מהסוף - אני מעדיף את הפורנו AV שלי קצת יותר עדכני מ-2007