שלום,
אנחנו במהלך תכנון דירה וצריכים להעביר מחר תוכנית חשמל, כולל הכנה לנקודות רמקולים.
מבנה הסלון שלנו מאוד בעייתי ואנחנו לא יודעים איפה יהיה הכי נכון למקמם.
מדובר ברמקולים לטובת מערכת קולנוע ביתית.
ברור לנו שלא נוכל להגיע למצב אופטימאלי אבל נשמח להמלצות כדי להגיע למצב הכי טוב שאפשר.
התוכניות מצורפות.
תודה רבה,
נטע ועמית
המלצה על מיקום רמקולים בדירה חדשה
אהיה הראשון לברך אותך לפורום
אזהיר שזה עלול להיות מאוד ממכר 
כיוון שאני רואה שהמטבח ופינת האוכל מפורטים אני מניח שזה פתור ולא יכול להשתנות.
אז ככה, כפי שאני רואה את זה ישנן 2 אפשרויות:
1. להציב את המסך על גבי הקיר מימין לכניסה לדירה (אם לזה התכוונתם וזה כבר מצוין בתכנית החשמל אז סליחה פשוט הכל קטן ולא ממש רואים..)
2. להציב את המסך על גבי הקיר הגובל עם חדר השינה, במקום הספה התלת מושבית שבתכנית.
נראה כי יש לשנות את מערך הריהוט כך שהספה לא תעמוד על קיר זה - ובכלל בשתי האופציות, השאיפה תהיה לאפשר למקסימום צופים ליהנות ועל כן במידה וניתן נהוג להציב את הספה הגדולה מול הטלויזיה - מעין מדורת השבט המודרנית - לטוב ולרע, אך זה כבר סיפור אחר.. מן הסתם בפורום שכזה זה יהיה לטוב
במקרה הזה בשתי האופציות הייתי ממקם ספה דו מושבית מול המסך (על מנת לא לחסום את החלל) ומתגבר בכורסאות אולי משני צידיה.
באשר לרמקולים - קדמיים וסנטר בקדמת הבימה, לצד ומתחת למסך כנהוג.
לגבי האחוריים הייתי שוקל אפשרות לתלות אותם מהתקרה על מנת לא להפריע יותר מדי.
האפשרות השניה תהיה להציבם על סטנדים או אפשרות שלישית - לתלות מהקיר הקטן שבין שני החלונות בסלון (במיקום של הכורסה הבודדת שבתכנית)- זו הכי פחות מומלצת לטעמי
אני הייתי הולך על אופציה 2 ותולה את האחוריים מהתקרה.
אגב, האם הדירה ברמת גן ומה זה החדר שימין לכניסה לדירה? החלון שלו הוא למרפסת השירות?!
כיוון שאני רואה שהמטבח ופינת האוכל מפורטים אני מניח שזה פתור ולא יכול להשתנות.
אז ככה, כפי שאני רואה את זה ישנן 2 אפשרויות:
1. להציב את המסך על גבי הקיר מימין לכניסה לדירה (אם לזה התכוונתם וזה כבר מצוין בתכנית החשמל אז סליחה פשוט הכל קטן ולא ממש רואים..)
2. להציב את המסך על גבי הקיר הגובל עם חדר השינה, במקום הספה התלת מושבית שבתכנית.
נראה כי יש לשנות את מערך הריהוט כך שהספה לא תעמוד על קיר זה - ובכלל בשתי האופציות, השאיפה תהיה לאפשר למקסימום צופים ליהנות ועל כן במידה וניתן נהוג להציב את הספה הגדולה מול הטלויזיה - מעין מדורת השבט המודרנית - לטוב ולרע, אך זה כבר סיפור אחר.. מן הסתם בפורום שכזה זה יהיה לטוב
במקרה הזה בשתי האופציות הייתי ממקם ספה דו מושבית מול המסך (על מנת לא לחסום את החלל) ומתגבר בכורסאות אולי משני צידיה.
באשר לרמקולים - קדמיים וסנטר בקדמת הבימה, לצד ומתחת למסך כנהוג.
לגבי האחוריים הייתי שוקל אפשרות לתלות אותם מהתקרה על מנת לא להפריע יותר מדי.
האפשרות השניה תהיה להציבם על סטנדים או אפשרות שלישית - לתלות מהקיר הקטן שבין שני החלונות בסלון (במיקום של הכורסה הבודדת שבתכנית)- זו הכי פחות מומלצת לטעמי
אני הייתי הולך על אופציה 2 ותולה את האחוריים מהתקרה.
אגב, האם הדירה ברמת גן ומה זה החדר שימין לכניסה לדירה? החלון שלו הוא למרפסת השירות?!
נערך לאחרונה על ידי guys ב 11/01/2012 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.