עברתי על כל הפורום בטווח זמן הרלוונטי של 3 חודשים אחורה(הפעם האחרונה שביקרתי ביריד "חבר" ותרתי אחרי מסך)
וכל ההודעות של הייעוץ למסכים די לא פונים לאופי של המסך שאני מחפש ולכן השיקולים הם שונים בהמלצות שהחברים כאן נתנו.
אני מחפש טלוויזיה בגודל בין 42 ויותר לכיוון ה46- במחיר של 5K למרחק צפייה של 2.5-2.8 מטר בסלון שאין אפשרות להחשיך אותו אבל אין חלון שנמצא מול המיקום של הטלווזיה (יש חלון מצד אחד של החדר ולכן נפסלת האופציה של ציפוי זכוכית או מסך מבריק).
- אני לא(!) מעוניין בכל האופציות של הדפדפן וכל השטויות האלה- יש לי מחשב(שרת יותר נכון) שמתחבר למסך,
- אני לא(!) מעוניין ב 3D או בכל אופציה שהיא(על זה לא יקום ויפול מסך- אם קיים בדגם המומלץ ויש לדגם יתרונות אחרים של לאג נמוך למשחקים, אז שיהיה אבל אני לא ממש הולך להשתמש בזה- ולא ממש מתעניין לאופציה הזאת גם בעתיד הנראה לעין(5 שנים))
- כן אני מעוניין ב- FULL HD
- אני מעוניין גם בLAG נמוך לקונסולות/מחשב-משחקים פה ושם
- אשמח אם כן יהיה לו חיבור USB רק לשם עידכוני תוכנה ואולי (אולי!) גם שימוש ל DLNA(גם בתור דונגל- לא חובה שיהיה מובנה במכשיר) שלאט לאט אני מוצא עניין בזה יותר ויותר(סתם מגניב).
רמקולים הם לא הנושא המרכזי של הטלוויזיה והיות והיא מתחברת גם ככה לרסיבר.
השימוש שלי הוא בעיקר מרכז מדיה ושליטה(כולל גלישת טקסט של חדשות, ואתרי תוכן של מדיה אבל בעיקר תוכן אישי שאני מוריד), משחקים פה ושם, צפיה של ערוצי הבסיס ללא ממיר(חיבור קיר
הבנתי שגולת הכותרת עמודת סביב סמסונג, פנסוניק, סוני(אם יש במחירי מציאה), ולפעמים LG.
אשמח להכוונה עבור דגמים מסויימים(אני גר ברמת גן, אז תהיה לי גישה לחנויות שנמצאות בטווח של בין הרכבת לאזה"ת של סביבת קניון איילון) או לפחות להגיע עם המונחים הנכונים והסרטים הנכונים לחנות על מנת לאמוד את המוצר.