ביקור אצל שמוליק SAMMM
טוב אז כמו שחלק מכם יודעים שמוליק עבר שידרוג עצבני זה התחיל ברמקולים הנהדרים שקנה והמשיך במגבר עליו נדבר בהמשך.
אז נסעתי לחיפה כשהגעתי קודם כל שמוליק דחף לי פיצה חיפאית לא קונבנציונלית עם כל מיני עלים משונים אכלנו שתינו ויאללה לעבודה.
קצת על המערכת: המערכת מורכבת מרמקולים של Living Voice דגם Auditorium Avatar הנפלאים שאותם קנה אחרי שפוצץ לי את המוח , CD של רוקסאן דגם קנדי , וכמובן הצעצוע החדש שקנה ממש עכשיו המגבר של VIVA מגבר משולב עם מנורות 300B.
את ה Auditorium Avatar שמעתי המון פעמים עם המגבר של מנלי (Stingray) עם המונובלוקים הקטנים+הפרה של מנלי (בתערוכה) ועם כמה מגברים טרנזיסטורים לא זולים במיוחד, תמיד אהבתי את הרמקול הזה בכל מצב ששמעתי אותו הוא ניגן יפה, עדינות פירוט וקסם מיוחד תמיד היה לו, אבל אז, אז הגיע הרגע ששמוליק טען דיסק ולחץ PLAY אני שכבר מזמן לא מתלהב אחרי ששמעתי כל כך הרבה נפלתי אבל נפלתי נפילה רצינית פשוט לא הוצאתי מילה במשך חמש דקות, במה ענקית כזאת לא שמעתי אף פעם מה Auditorium וזה הלך והשתפר ככל שהמגבר התחמם אחרי חצי שעה אחרי חצי שעה שמעתי באמת מה המגבר הזה שווה והוא שווה הרבה פירוט דינמיות בלי סוף ומייד היי שאפשר למות בשבילו הזמר נשמע כל כך טיבעי חם מתוק פשוט חווית סאוונד.
טוב אז יש לשמוליק רמקולים ומגבר מדהימים אבל יש לו גם קצת חוליות חלשות כמו ה CD והאקוסטיקה, החדר מפוצץ בזכוכיות והתקרה גבוהה מדי, לדעתי CD איכותי יותר פלוס טיפול באקוסטיקה ושמוליק יכול להתחיל לגבות כסף מאנשים על הביקורים.
תת-ח-ד-ש אח שלי שיהיו לך שעות האזנה נעימות.
החדר של שמוליק.
אז נסעתי לחיפה כשהגעתי קודם כל שמוליק דחף לי פיצה חיפאית לא קונבנציונלית עם כל מיני עלים משונים אכלנו שתינו ויאללה לעבודה.
קצת על המערכת: המערכת מורכבת מרמקולים של Living Voice דגם Auditorium Avatar הנפלאים שאותם קנה אחרי שפוצץ לי את המוח , CD של רוקסאן דגם קנדי , וכמובן הצעצוע החדש שקנה ממש עכשיו המגבר של VIVA מגבר משולב עם מנורות 300B.
את ה Auditorium Avatar שמעתי המון פעמים עם המגבר של מנלי (Stingray) עם המונובלוקים הקטנים+הפרה של מנלי (בתערוכה) ועם כמה מגברים טרנזיסטורים לא זולים במיוחד, תמיד אהבתי את הרמקול הזה בכל מצב ששמעתי אותו הוא ניגן יפה, עדינות פירוט וקסם מיוחד תמיד היה לו, אבל אז, אז הגיע הרגע ששמוליק טען דיסק ולחץ PLAY אני שכבר מזמן לא מתלהב אחרי ששמעתי כל כך הרבה נפלתי אבל נפלתי נפילה רצינית פשוט לא הוצאתי מילה במשך חמש דקות, במה ענקית כזאת לא שמעתי אף פעם מה Auditorium וזה הלך והשתפר ככל שהמגבר התחמם אחרי חצי שעה אחרי חצי שעה שמעתי באמת מה המגבר הזה שווה והוא שווה הרבה פירוט דינמיות בלי סוף ומייד היי שאפשר למות בשבילו הזמר נשמע כל כך טיבעי חם מתוק פשוט חווית סאוונד.
טוב אז יש לשמוליק רמקולים ומגבר מדהימים אבל יש לו גם קצת חוליות חלשות כמו ה CD והאקוסטיקה, החדר מפוצץ בזכוכיות והתקרה גבוהה מדי, לדעתי CD איכותי יותר פלוס טיפול באקוסטיקה ושמוליק יכול להתחיל לגבות כסף מאנשים על הביקורים.
תת-ח-ד-ש אח שלי שיהיו לך שעות האזנה נעימות.
החדר של שמוליק.
אתם שניכם פשוט אנשים רעים
אתה hannibal הבטחת שאם תהיה באיזור תקפוץ לשמוע את השלוחה האיטלקית שאצלי ואני גר חמש דקות משמוליק.....
ועכשיו בכלל מאז שאיטליה ניצחו המערכת שלי נשמעת הרבה יותר טוב
ואתה SAMM ממש סוחר SAMMIM
מילא דפקת לי את המוח ואחר כך שבוע התאוששות מהרמה של המערכת שלך עכשיו אתה גם הולך על פרויקטים מחוץ לעיר...
ו....אסור לשים עלים מיוחדים בפיצה
היא לא מיועדת לזה....
לפחות יצא דבר אחד טוב -שהסקירה שלי על הויוה קיבלה חותמת כשרות ואמינות ועוד מעיר הקודש...
VIVA ITALIA
אתה hannibal הבטחת שאם תהיה באיזור תקפוץ לשמוע את השלוחה האיטלקית שאצלי ואני גר חמש דקות משמוליק.....
ועכשיו בכלל מאז שאיטליה ניצחו המערכת שלי נשמעת הרבה יותר טוב
מילא דפקת לי את המוח ואחר כך שבוע התאוששות מהרמה של המערכת שלך עכשיו אתה גם הולך על פרויקטים מחוץ לעיר...
ו....אסור לשים עלים מיוחדים בפיצה
לפחות יצא דבר אחד טוב -שהסקירה שלי על הויוה קיבלה חותמת כשרות ואמינות ועוד מעיר הקודש...
VIVA ITALIA
052-4200610
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
נחמד לשמוע, ואת הרמקולים שמעתי גם אז במכבייה, והם אכן מדהימים!
תתחדש שמוליק ותהנה!
תתחדש שמוליק ותהנה!
נשמה הייתי אצלו לפני 3 שבועות בערך עוד לפני שהבטחתי לך, אני יודע כתבתי את הכתבה מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעםil62 כתב:אתם שניכם פשוט אנשים רעים![]()
ועכשיו בכלל מאז שאיטליה ניצחו המערכת שלי נשמעת הרבה יותר טוב![]()
ו....אסור לשים עלים מיוחדים בפיצההיא לא מיועדת לזה....
VIVA ITALIA...
Re: תתחדש
וואי וואיyy כתב:היכן נרכשו (הרמקולים והמגבר)?
וכמובן, כמה עלה התענוג?...
אתה בטוח שאתה לא חוקר של מס הכנסה
ככה נראית ההודעה שלך
ממש הצהרת הון...
תן לSAMM חודש עבודות שירות ונגמור ענין....קצת עדינות....לאט לאט
חניבעל
הבנתי
אתה מוזמן מכל ה
הגיע הזמן שתתחילו לעבוד בזמן אמת שם בירושלים
בטח מחר יפרסמו אצלכם בעיתון שפתחו את מנהרת הכותל(אל תאמין להם ...זה קרה מזמן!!)
052-4200610
רדנקו נכון
ערן אודיופריק הוא היבואן .
אבל שאלה לי לחברי הפורום :
איך זה שה LIVINGVOICE הם רמקולים כאלו אדירים אבל אין עליהם הרבה דיונים\שרשורים , וכל היום אני קורא על פוקאל פוקאל?
LIVINGVOICE הינו אחד הרמקולים האודיופיליים שקיימים במשק ונותן עלות תועלת אדירה .
אולי נפתח שרשור חדש רק על LIVINGVOICE מה אתם אומרים
??
ערן אודיופריק הוא היבואן .
אבל שאלה לי לחברי הפורום :
איך זה שה LIVINGVOICE הם רמקולים כאלו אדירים אבל אין עליהם הרבה דיונים\שרשורים , וכל היום אני קורא על פוקאל פוקאל?
LIVINGVOICE הינו אחד הרמקולים האודיופיליים שקיימים במשק ונותן עלות תועלת אדירה .
אולי נפתח שרשור חדש רק על LIVINGVOICE מה אתם אומרים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
הי דורון, אני מייצג גם את viva בארץ
רדנקו כתב:למיטב ידיעתי את הרמקולים מביא לארץ ערן שידוע כאן בכינויו אאודיופריק....
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מטני
כי אין עליהם מבצע...
כי אין עליהם מבצע...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- alchimedes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 0
אני חושב שזה קשור להמון דברים ,Metheny כתב: איך זה שה LIVINGVOICE הם רמקולים כאלו אדירים אבל אין עליהם הרבה דיונים\שרשורים , וכל היום אני קורא על פוקאל פוקאל?
...
רמת הפרסום שלהם בעולם ובארץ היא לא מפותחת במיוחד , אולי בגלל גודל החברה והרצון שלה לעשות פרסומים שכאלו .
אלו רמקולים מאד חושפניים למרות המיד החם שלהם וקצת בעייתי "להרכיב" איתם מערכת טובה .
הם דורשים לרב הגברות טובות מאד ומקורות איכותיים . (זאת כמובן כדי להוציא מהם את המקסימום)
רב "האודיופילים" בארץ לא ממש "מוכנים" לרמקולים שכאלו , אין WOW בהתחלה כמו מרמקולים אחרים אך הוא ללא ספק רמוקול שיש לו המון WOW (מקווה שהובנתי בפיסקה הזו)
יש בעייתיות בהעמדה שלהם , הם מאד רגישים ל TOE-IN ולמרחב החלל שמסביבם.
מאד רגישים לאקוסטיקה , הם כמעט ולא סובלים חדרים לא "מסודרים" או "מטופלים ".
המחיר שלהם הוא ללא ספק לא זול אך נותן תמורה מצויינת , הרמקולים הם רמקולים מהטובים שיש כיום למצוא...
הדגם "החדש " ה OBX מקבל שבחים על ימין ועל שמאל .
ויצא לי להאזין לו לא מכבר . ואני יכול להגיד שפשוט התרשמתי לטובה באופן אמיתי ורציני למדי .
כמוכן לAVATAR
לדעתי היבואן שמביא אותם לארץ עשה טעות ועשה חייל בוא זמנית .
טעות בגלל "המוכנות" של הקהל הישראלי להמודד עם הרמקולים הללו ,
וחייל בגלל שזוהי חברה מצויינת והוא הצליח "לשים עליה יד ".
כולי תקווה שהוא ימכור ואנשים יחשפו לרמקול הזה כמה שיותר . מגיע לו ומגיע לרמקול .
הערה : איני קשור ליבואן בכל דרך שהיא . (שמתי לב שיש פה המון "פחד" בעיניין)
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
:)
..
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il