מבקש המלצה לטלוויזיה בתקציב של עד 7000
-
bini541
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
אני מחפש טלוויזיה בגדלים 37-42 במחיר עד 7000 (לא חייב את כל הסכום) לא משנה לי איזו....
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
אם לא משנה לך איזו, גש לחנות ותרכוש...
מהו מרחק הצפייה ? היכן המסך יהיה ממוקם ? חדר שינה/סלון ? חדר מואר/לא מואר ? SMART מעניין אותך ? תלת מימד ? להמשיך בשאלות ?
מהו מרחק הצפייה ? היכן המסך יהיה ממוקם ? חדר שינה/סלון ? חדר מואר/לא מואר ? SMART מעניין אותך ? תלת מימד ? להמשיך בשאלות ?
-
bini541
-
- חבר פעיל

3-3.5 מטר הוא יהיה בחדר אין אור שמש ישיר תלת מימד מעניין רק אם איכותי וסמארט מעניין
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 533
יש לך תקציב גבוהה ברוך השם ומצד שני מרחק צפיה גדול ואתה מחפש טלוויזיה נורא קטנה שתצטרך זכוכית מגדלת בכדי לראות בא...
זה טלוויזיה לסלון או לחדר שינה?
זה טלוויזיה לסלון או לחדר שינה?
- adirbooking
-
- חבר ותיק

אם המרחק הוא 3 מטרים ואתה מרבה לצפות בשידורי SD הייתי ממליץ לך אולי על 47'
אם המרחק יותר נוטה ל-3.5 מטרים תשקול שנית ותעלה מ-50' ומעלה..
כמו כן באילו תכנים אתה צופה ? באחוזים - SD/HD ? FULL/HDR ?
אם המרחק יותר נוטה ל-3.5 מטרים תשקול שנית ותעלה מ-50' ומעלה..
כמו כן באילו תכנים אתה צופה ? באחוזים - SD/HD ? FULL/HDR ?
-
bini541
-
- חבר פעיל

זה בערך שלוש מטר אולי טיפה פחות.
נכון לעכשיו אני עם 32 של LG הגיע הזמן להחליף וקצת להגדיל אבל 47 נראת לי גדולה מדי אני מחפש 37-42
מבחינת שימוש היא תיהיה מחוברת למחשב בדיוק כמו עכשיו ואני רואה בדרך כלל בHD אולי 55% מהזמן...
אין מה לעשות אחרי שאתה רואה סרט בHD קשה לראות בSD
וזה לחדר שלי
נכון לעכשיו אני עם 32 של LG הגיע הזמן להחליף וקצת להגדיל אבל 47 נראת לי גדולה מדי אני מחפש 37-42
מבחינת שימוש היא תיהיה מחוברת למחשב בדיוק כמו עכשיו ואני רואה בדרך כלל בHD אולי 55% מהזמן...
אין מה לעשות אחרי שאתה רואה סרט בHD קשה לראות בSD
וזה לחדר שלי
- scoop9
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 533
פלזמה באה בחשבון? יש חלון מול הטלוויזיה? חדר מואר?
- adirbooking
-
- חבר ותיק

לא הייתי שש להמליץ על פלאזמה מכיוון שהוא אמר שהמסך הולך להתחבר למחשב.scoop9 כתב:פלזמה באה בחשבון? יש חלון מול הטלוויזיה? חדר מואר?...
bini541 -
האם אתה מתכוון גם לשחק משחקים או שהמסך יהיה רק לצורך צפייה דרך המחשב או גם שימוש יומיומי במחשב דרך מסך הטלוויזיה..
אם אתה "מפחד" מהגודל הייתי ממליץ לגשת לאחת החנויות הקרובות לביתך ולצפות במסכים 46'-47' ממרחק צפייה תואם לחדרך ובתכנים התואמים לתכנים שאתה צופה בהם לרוב ואז תקבל את הרושם הנכון.
אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג, כמובן שאם רוב התכנים הם HD, אם התכנים הם FHD אז עוד יותר הייתי ממליץ על מסך יותר גדול.. 46'+
-
bini541
-
- חבר פעיל

אני מתכנן לשחק משחקים ולראות סרטים אבל השימוש היומיומי במחשב יהיה במסך של המחשב
עכשיו נראה לי ש42 נראה לי שמספיק
עכשיו נראה לי ש42 נראה לי שמספיק
-
bini541
-
- חבר פעיל