מבקש המלצה לטלוויזיה בתקציב של עד 7000
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם לא משנה לך איזו, גש לחנות ותרכוש...
מהו מרחק הצפייה ? היכן המסך יהיה ממוקם ? חדר שינה/סלון ? חדר מואר/לא מואר ? SMART מעניין אותך ? תלת מימד ? להמשיך בשאלות ?
מהו מרחק הצפייה ? היכן המסך יהיה ממוקם ? חדר שינה/סלון ? חדר מואר/לא מואר ? SMART מעניין אותך ? תלת מימד ? להמשיך בשאלות ?
- adirbooking
- חבר ותיק

אם המרחק הוא 3 מטרים ואתה מרבה לצפות בשידורי SD הייתי ממליץ לך אולי על 47'
אם המרחק יותר נוטה ל-3.5 מטרים תשקול שנית ותעלה מ-50' ומעלה..
כמו כן באילו תכנים אתה צופה ? באחוזים - SD/HD ? FULL/HDR ?
אם המרחק יותר נוטה ל-3.5 מטרים תשקול שנית ותעלה מ-50' ומעלה..
כמו כן באילו תכנים אתה צופה ? באחוזים - SD/HD ? FULL/HDR ?
זה בערך שלוש מטר אולי טיפה פחות.
נכון לעכשיו אני עם 32 של LG הגיע הזמן להחליף וקצת להגדיל אבל 47 נראת לי גדולה מדי אני מחפש 37-42
מבחינת שימוש היא תיהיה מחוברת למחשב בדיוק כמו עכשיו ואני רואה בדרך כלל בHD אולי 55% מהזמן...
אין מה לעשות אחרי שאתה רואה סרט בHD קשה לראות בSD
וזה לחדר שלי
נכון לעכשיו אני עם 32 של LG הגיע הזמן להחליף וקצת להגדיל אבל 47 נראת לי גדולה מדי אני מחפש 37-42
מבחינת שימוש היא תיהיה מחוברת למחשב בדיוק כמו עכשיו ואני רואה בדרך כלל בHD אולי 55% מהזמן...
אין מה לעשות אחרי שאתה רואה סרט בHD קשה לראות בSD
וזה לחדר שלי
- adirbooking
- חבר ותיק

לא הייתי שש להמליץ על פלאזמה מכיוון שהוא אמר שהמסך הולך להתחבר למחשב.scoop9 כתב:פלזמה באה בחשבון? יש חלון מול הטלוויזיה? חדר מואר?...
bini541 -
האם אתה מתכוון גם לשחק משחקים או שהמסך יהיה רק לצורך צפייה דרך המחשב או גם שימוש יומיומי במחשב דרך מסך הטלוויזיה..
אם אתה "מפחד" מהגודל הייתי ממליץ לגשת לאחת החנויות הקרובות לביתך ולצפות במסכים 46'-47' ממרחק צפייה תואם לחדרך ובתכנים התואמים לתכנים שאתה צופה בהם לרוב ואז תקבל את הרושם הנכון.
אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג, כמובן שאם רוב התכנים הם HD, אם התכנים הם FHD אז עוד יותר הייתי ממליץ על מסך יותר גדול.. 46'+