Xtreamer Prodigy

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
norisk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתלבט האם להזמין ?
חשבתי על הדגם בעיקר בגלל ה 3D...

מה אתם אומרים ?

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

לפי הביקורות באתר נכון להיום אופציה הכי טובה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

מאיפה בדיוק אתה רוצה להזמין ??

האפשרות היחידה כרגע היא רק מחו"ל - וכשהמכשיר יגיע לארץ המכס/מע"מ עלול להיות כואב .

הבנתי שהחודש המכשיר יתחיל להימכר בארץ במחיר של כ-1000 ש"ח .

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

השאלה חשובה לגביי.במכשיר הנל יש אופציה בהגדרות למסך מלא כי לרוב כותרי הבלו ריי יש שני פסים שחורים מעל ומתחת לתמונה ? אפקט התמונה הגדולה נעלם.

konamitech
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אני קניתי אותו בארה"ב קיבלתי אותו לפני שבוע ואני שולח אותו בחזרה!

שליחה #5 

הכרטיס רשת שלו אמור להיות 1GB אבל בפועל הוא 100BIT
שלחתי אימייל לתמיכה שלהם בארה"ב וזאת התשובה שקיבלתי:
Hello
Why is the file transfer from a 1gb network to the xtreamer Prodigy hard drive is so slow? The transfer rate is 900kbps! Instead of 100mbps.
I use a 1gb switch a router with 1gb ports and 3 servers one Pc with 1gb intel NIC. All network cables are CAT5e
Transferring files from my server\pc to my NAS(which has 1gb NIC) gives me 80-90mbps rate. And vice versa…
I would like to get an answer ASAP !
Thank you
Omer
------------------------------------------------------------------------------------
Dear Sir,

Well, the main reason is because the SDK for 1186 chipset is still pretty raw and will require some patching from Realtek.
Having said that, it is still very slow. Try disabling Android - I have a feeling this is what's slowing down the network.
בקיצור:
המכשיר מוציא תמונה מדהימה ואיכות שמע מצויינת אבל לא מסוגל לנגן קבצי בלו ריי בגודל שמעל 15 גיגה דרך NAS
הוא פשוט איטי מידי ברשת
אני הולך לקנות את הפופקורן C300 מקווה לטוב

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #6 

לא יאמן איך כל פעם מחדש הם משליחים אחריות על גורם צד שלישי.
פעם אלו היו realtek שהיו אשמים בבעיית ה audio HD.
הפעם אשמים גם כן realtek אך אולי גם android... :roll:
אבל הכי חשוב, xtreamer לא אשמים אף פעם, זה לא שהם צריכים לבדוק את איכות המוצר לפני שהם יוצאים בהצהרות או משהו כזה... :x

אני עדיין מחכה לגירסה 3 לאקסטרימם PRO שלי.. אה נכון, שכחתי, המעבד אשר ולכן היא איטית מידי ולא יציבה והם ירדו מהנושא (אחרי שהם כבר יצאו בהצהרות ואפילו היה count down לגירסה החדשה.
מאז הם החליטו שהגירסה החדשה תרוץ רק על המכשירים החדשים (מקובל עלי, אך לא היו צריכים לצאת בהצהרות שווא אשר גרמו לאנשים לרכוש את המכשירים הישנים וזאת על אף שהחדשים היו באופק).
אבל גם זה לא כל כך פשוט מסתבר, והיום התברר שהגירסה החדשה לא רצה טוב אפילו על המכשירים החדשים!

אך אל דאגה, המכשירים החדשים חדשים כבר באופק, והם יהיו משהו סופר דופר, עם מערכת הפעלה של נאסא ונתונים של מחשב על ויכולות הולוגרמה ועוד.. :lol:

בקיצור, היום אם הייתי מחפש סטרימר לא הייתי רוכש מהחברה הנ"ל, ולא בגלל שהמכשיר לא טוב (יש לי PRO ו SW ושניהם עושים עבודה טובה) אלא רק בגלל הצהרות כוזבות מצד היצרן אשר גורמות למכשיר להיראות (על הנייר) טוב יותר מהמתחרים, מה שמתברר כלא נכון (לדוגמא, למתחרים פתרונות טובים יותר של jukbox, דפדפן רשת, אפליקציות רשת ועוד).

teram
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

movieman כתב:מאיפה בדיוק אתה רוצה להזמין ??

האפשרות היחידה כרגע היא רק מחו"ל - וכשהמכשיר יגיע לארץ המכס/מע"מ עלול להיות כואב .

הבנתי שהחודש המכשיר יתחיל להימכר בארץ במחיר של כ-1000 ש"ח .
...
800 ש"ח בהזמנה מוקדמת ב-BUG

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”