[אוחד] דולבי בערוצי הסרטים החדשים של HOT
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ואצל יס יש עדר שצועק Yes אחרי כל צעד שהחברה עושה ... 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
יש עידן +++++++++++++++++...................magichd כתב:זו נבלה וזו טרפה ... אין לאן ללכת ... שעזבתי את יס לפני כמה שנים זה היה בקולות צורמים ואמרתי לשם אני לא חוזר... היום אני בהוט וגם רוצה לעזוב... אבל אין לאן ללכת...
זה המזל של הוט......
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
גם אני עזבתי את יס לפני כמה שנים בטריקת דלת, לא זוכר אפילו על מה, אחרי יומיים עם MAGIC HD ובעקבות הרגשת הזלזול מצד הוט חזרתי ליס.
עם יד על הלב, כל המשפחה מרוצה, הממיר מעולה, התכנים מצויינים, האיכות טובה וסה"כ השירות היה בסדר גמור אם לא יותר מכך.
אולי זה תקופתי אבל בהחלט מרגיש שעכשיו יס עם ידם על העליונה.
עם יד על הלב, כל המשפחה מרוצה, הממיר מעולה, התכנים מצויינים, האיכות טובה וסה"כ השירות היה בסדר גמור אם לא יותר מכך.
אולי זה תקופתי אבל בהחלט מרגיש שעכשיו יס עם ידם על העליונה.
שי
עידן + זה לא בשבילי... אני אוהב לראות מחבר של תכנים וסדרות וסרטים.... מה שעידן + (עם המעט מידע שאני יודע עליו) לא מציע...
ולבחור שעזב את הוט ומרוצה מיס... גם אני הייתי מרוצה מיס מעל 8 שנים (מאוד)... עד שיום אחד מישהו שם החליט שכנראה הוא לא רוצה אותי בחברה... אז עזבתי מהר מאוד... ושוב בקולות צורמים... מה שגרוע ביס זה שאין עם מי לדבר... דבר עם נציג או מנהל הם בשלהם יש החלטה היא כתובה ואי אפשר לשנות אותה... זה גם היתרון בהוט (החברת שוק) .... שזה לא ככה..
ולבחור שעזב את הוט ומרוצה מיס... גם אני הייתי מרוצה מיס מעל 8 שנים (מאוד)... עד שיום אחד מישהו שם החליט שכנראה הוא לא רוצה אותי בחברה... אז עזבתי מהר מאוד... ושוב בקולות צורמים... מה שגרוע ביס זה שאין עם מי לדבר... דבר עם נציג או מנהל הם בשלהם יש החלטה היא כתובה ואי אפשר לשנות אותה... זה גם היתרון בהוט (החברת שוק) .... שזה לא ככה..
מישהו פנה להוט כדי לקבל תשובה?, פניתי היום
חברת הוט לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, זה ממש הטעיייה להראות דולבי ואח"כ לבטל בלי להודיע.
אני שמתי לזה לב רק לאחרונה.
שדיברתי עם התמיכה אמרו שיש סרטים שלא משודרים בדולבי ואם כן יופיע AC3 כמובן שזה שקר כי מאז כל הסרטים הם בלי דולבי.
פניתי אליהם היום ונראה מה תשובתם.
אני במקרה עו"ד וזה נראה לי מקרה קלאסי לתביעה יצוגית.
אשמח לשמוע עוד תגובות, מישהו יודע אך זה בYES?
[/eng]
אני שמתי לזה לב רק לאחרונה.
שדיברתי עם התמיכה אמרו שיש סרטים שלא משודרים בדולבי ואם כן יופיע AC3 כמובן שזה שקר כי מאז כל הסרטים הם בלי דולבי.
פניתי אליהם היום ונראה מה תשובתם.
אני במקרה עו"ד וזה נראה לי מקרה קלאסי לתביעה יצוגית.
אשמח לשמוע עוד תגובות, מישהו יודע אך זה בYES?
[/eng]
האם נותרו ערוצים כלשהם בדולבי?
התקינו לי הוט אתמול, ואין תמיכה בשום פורמט של 5.1 באף אחד מהערוצים. לא ערוצי סרטים, לא NG, לא MTV... הכל בניגוד למה שכתוב באתר שלהם:
http://www.hot.net.il/heb/TV/HD/
התקשרתי לתמיכה הטכנית. דיברתי עם תומכת מאוד נחמדה אבל צעירה וחסרת ידע, שאמרה שממה שרשום לה שם, האודיו הוא בפורמט דולבי דיגיטל בכל ערוצי ה-HD. המגבר שלי חושב אחרת.
התקינו לי הוט אתמול, ואין תמיכה בשום פורמט של 5.1 באף אחד מהערוצים. לא ערוצי סרטים, לא NG, לא MTV... הכל בניגוד למה שכתוב באתר שלהם:
http://www.hot.net.il/heb/TV/HD/
התקשרתי לתמיכה הטכנית. דיברתי עם תומכת מאוד נחמדה אבל צעירה וחסרת ידע, שאמרה שממה שרשום לה שם, האודיו הוא בפורמט דולבי דיגיטל בכל ערוצי ה-HD. המגבר שלי חושב אחרת.
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music
יש לי מגבר אונקיו 309, הממיר (הוט מג'יק) מחובר אליו ב-HDMI.dor8 כתב:Ng ו mtv היחידים שמשודרים בדולבי....
נכנסתי להגדרות הממיר, הגדרות שמע, פורמט שמע, ושיניתי מסטריאו לדולבי.
בדקתי את כל ערוצי ה-HD, גם את MTV ו-NG, ואין דולבי.
או שאני עושה משהו לא נכון, או שלפחות באיזור שלי אין שידור בדולבי.
אגב, מה זה עוזר שMTV בדולבי? מי מקליט קליפ מוזיקה סטנדרטי ב5.1? אם כבר, אז שערוץ MTV LIVE יהיה בדולבי...
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music