וינטאז' scott .הפתעה טובה.

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
doctor123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש בערך השגתי רסיבר scott r77s .הרסיבר היה במצב גרוע מאוד חיצונית ופנימית.כשחובר לחשמל הפאוור לא עבד ,הווליום לא נשמע בכלל ,הפיוז הראשי נשרף ואיתו עוד כמה ג'וקים,ועשן יצא ממנו.הדבר מאוד הפחיד אותי ורציתי לוותר עליו.אך לבסוף החלטתי שאני לוקח ומנסה לשפץ אותו.הרסיבר היה בצבע צהוב מהליכלוך והאבק שהצטברו במשך השנים..הועבר לטכנאי אשר עבד עליו במשך 3 שבועות.הוחלפו כל הקבלים והפאורים ועוד כמה ג'וקים וטרנזיסטורים.לפני 3 ימים קיבלתי אותו בחזרה .לא התכוונתי להשאיר אותו אצלי,פירסמתי אותו ביד 2 למכירה ושלחתי אותו לקירצוף וניקוי ע"י אדם שמתעסק בנירוסטה ונחושת .היום קיבלתי אותו חזרה ,ופשוט לא האמנתי שזה אותו רסיביר.נוצץ ןנקי כמו חדש .אך ההפתעה היותר גדולה היתה כאשר חיברתי אותו לרמקולים והפעלתי אותו.יש לו סאונד מהמם צלול וחם שלא נופל מהמרנץ 2285 שברשותי.הטיוניר מדוייק ויפה עם תאורה ירוקה.לרסיביר יציאות ל6 רמקולים.והספק אדיר של 80 ווט לערוץ. הרסיביר יוצר בתחילת שנות השבעים והשם scott לא היה מוכר לי עד היום ואני ממש מופתע לטובה.אחד הרסיברים הטובים ששמעתי עד היום.אני שוקל להשאיר אותו ולשמור אותו באוסף שברשותי.כרגע הוא תופס מקום של כבוד בסלון ליד המרנץ.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

נחמד, המרנץ ליד נראה יותר מעניין...

doctor123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

yairf כתב:נחמד, המרנץ ליד נראה יותר מעניין...
...
ללא ספק (Y)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #4 

תתחדש! (Y) :) סקוט,או יותר נכון בשמה המלא HH SCOTT,הייתה מפורסמת בעיקר במגברי המנורות והטיונרים שלה,
בציוד טרנזיסטורי הם פחות התבלטו לעומת היצרנים האחרים,למרות שהיו להם כמה יציאות לא רעות בתחום הזה.יש לי
מגבר שלהם,שכרגע סובל מבעיית רעשי פיצוצים שהוא מייצר כל עשר דקות/רבע שעה בערך..
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #5 

עשו גם רמקולים לא רעים .