שלום חברים,
אני צריך את עזרתכם בתכנון חשמל לקבלן שלי בחדר הקולנוע העתידי,
מצורף סרטוט ואני צריך להגדיר איזה צנורות להכין, והיכן להוציא אותם.
אודה על העזרה
צריך עזרה בהגדרת חדר קולנוע
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
איפה ישב הרסיבר?
בעיקרון אתה צריך להעביר צינור מכל רמקול, אל מרכזייה שתותקן סמוך לרסיבר. עובי הצינור יקבע לפי עובי הכבל שאתה מתכוון להעביר.
בתקרה, סמוך למקרן אתה צריך לדאוג לנקודת חשמל, וכמובן להעביר צינור לכבל ה HDMI. חשוב לדאוג לצינור משמעותית עבה (ואם אתה יכול, תשחיל את הכבל עוד בהתקנה).
בנוסף ממליץ להעביר כבל רשת מהנקודה בה יותקן המקרן אל תחתית המסך (וזה במידה ותצטרך להשתמש במשדר חיצוני לצורך סנכרון משקפי תלת ממד).
כמובן צריכים לדאוג עוד, לרשת, נקודות חשמל באיזור הרסיבר והציוד, נקודת חשמל לסאב. במידה והמסך חשמלי צריך לדאוג לנקודת חשמל וטריגר אל המקרן.
בעיקרון אתה צריך להעביר צינור מכל רמקול, אל מרכזייה שתותקן סמוך לרסיבר. עובי הצינור יקבע לפי עובי הכבל שאתה מתכוון להעביר.
בתקרה, סמוך למקרן אתה צריך לדאוג לנקודת חשמל, וכמובן להעביר צינור לכבל ה HDMI. חשוב לדאוג לצינור משמעותית עבה (ואם אתה יכול, תשחיל את הכבל עוד בהתקנה).
בנוסף ממליץ להעביר כבל רשת מהנקודה בה יותקן המקרן אל תחתית המסך (וזה במידה ותצטרך להשתמש במשדר חיצוני לצורך סנכרון משקפי תלת ממד).
כמובן צריכים לדאוג עוד, לרשת, נקודות חשמל באיזור הרסיבר והציוד, נקודת חשמל לסאב. במידה והמסך חשמלי צריך לדאוג לנקודת חשמל וטריגר אל המקרן.
זה יפה מאוד שאתה מגיע למסקנות ועוד קובע עובדות,JEXY כתב:שלום שחר...
אני מניח שמי שהכין לך את התוכנית, הוא כבר תכנן עבורך את המעגלים ואת החדר עצמו לכן חבל מאוד שאתה מפרסם בפומבי את התכנון ומעביר את מה שאדם אחד הכין לאדם שני.
...
מי שהכין לי את הסרטוט עובד בתחום, אך לא לא תכנןן עבורי שום דבר, הוא רק עזר לי למקם את האביזרים,
כמוכן זמנו יגיע ואמשיך איתו בנושא של מקרן,
אתה ממש לא חייב לעזור.
אין לי שום אינפורמציה לגביי תכנון חשמל וצנרת ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת את דעתו