אין מנוס אלא להתחבר ל YES - התייעצות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
PCingAddict פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #1 

יש לי מחשב מדיה בסלון + מחשב בחדר שינה, על שניהם מותקן MediaPortal + FTR (חדר שינה Client בלבד).
על מחשב המדיה מותקנים שני כרטיסי טלויזיה (PVR-150).
בנוסף, על מחשב המדיה רץ SickBeard + SAB - (מומלץ בחום!)

ניסיתי לעבוד עם שידורי עידן+, אבל הקליטה לא משהו. ניסיתי אנטנה אקטיבית, אנטנה של בניין והאנטנה הקטנה והמצ'וקמקת שמגיעה עם הדונגל קולטת הכי טוב... :מבולבל:
קצת מגוחך שאין אפשרויות חינמיות אמיתיות. (בעצם.. יש דברים יותר מגוכחים - אגרה, מישהו?)

בקיצור - אין ברירה, אלא לעבור לספק כלשהו בתשלום. העדפה ל YES בגלל מבחר הערוצים (או יותר נכון - יש Discovery).
השאלה היא - האם למישהו כאן בפורום יש מערכת דומה? אני רוצה לדעת האם אפשרי בכלל ששני הממירים שאקבל יישבו ליד המחשב ויתחברו לכרטיסי הטלויזיה וש MediaPortal ינווט בינהם? האם האיכות תהיה סבירה? האם יש מה לדבר בכלל על ערוצי HD?
חשוב מאוד שתהיה אפשרות להקליט משני ערוצים במקביל (או לראות שני ערוצים שונים במקביל).
ועוד משהו על הדרך - כמו שכתבתי, הייתי רוצה להשתמש באפשרויות ההקלטה של FTR. האם התוכנה של eyal_123 מספקת (עזרתי קצת בהתחלה, אבל לא ניסיתי אף פעם)?

תודה מראש לעוזרים!

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

רגע לא הבנתי.
בגלל ה-DTT לא עובד לך טוב אז אתה מעוניין להתחבר ליס ולשים 250 שקל לחודש מינימום?

נשמע לי הזוי.

אם DTT מתאים לך, יש אפשרויות אחרות שיעלו לך הרבה הרבה פחות בטווח הארוך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

PCingAddict פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אשמע לשמוע על פתרונות אחרים.
כמו שכתבתי, אני משתמש ב SickBeard כך שאין באמת צורך הערוצי הסדרות של YES, מצד שני, אשמח לערוצי המדע וערוצי ה"רואים כשמשעמם" שיש להם.

eyal_123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

צלחת לווין, תשלום חד פעמי של 500-1500 ש"ח ויש לך את כל הערוצים של עידן+, פלוס עשרות עד מאות ערוצים זרים.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #5 

eyal_123 כתב:צלחת לווין, תשלום חד פעמי של 500-1500 ש"ח ויש לך את כל הערוצים של עידן+, פלוס עשרות עד מאות ערוצים זרים.
...
(Y)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

למה לא לרכוש אנטנה פשוטה ל DTT הישנות של פעם?

והלדקת אותי על SickBeard זה עובד עם טורנט?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

PCingAddict פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הצעתי לאשתי את רעיון הצלחת, נראה מה יהיה.
יש המלצות מאיפה להתחיל? איזה ערוצים יש? אפשר לקנות כרטיסי DVB-S (אם אני לא טועה) במקום ממיר? יש \ אין כרטיסים כמו ב YES?
סליחה על ריבוי השאלות..

mp3lll - כן, זה עובד עם טורנט, אבל הם לא ממליצים. תכל'ס, גם אני לא. 10$ בחודש ויש לך מנוי ב Newshosting, בלתי מוגבל.

אגב, משום מה, אותה אנטנה קטנה שקיבלתי עם הדונגל בינתיים מחזיקה מעמד לא רע בכלל (טפו טפו טפו).

eyal_123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #8 

PCingAddict כתב:הצעתי לאשתי את רעיון הצלחת, נראה מה יהיה.
יש המלצות מאיפה להתחיל? איזה ערוצים יש? אפשר לקנות כרטיסי DVB-S (אם אני לא טועה) במקום ממיר? יש \ אין כרטיסים כמו ב YES?
סליחה על ריבוי השאלות..
...
1. לגבי איזה ערוצים יש, נקודת ההתחלה הכי טובה שלך היא האתר הזה:
http://www.lyngsat.com/

הערוצים הישראליים הם אותם ערוצים שיש לך בעידן+(כולל ערוצי רדיו), הם משודרים דרך הלווין עמוס-3:
http://www.lyngsat.com/amos3.html

2. לגבי ערוצים וכרטיסים, לערוצים פתוחים ולא מקודדים לא צריך שום כרטיס, רק את החומרה, כלומר צלחת, מקלט LNB וממיר, לערוצים מקודדים אתה צריך כרטיס לאותו ערוץ/רשת שאותה אתה רוצה לקלוט, את הכרטיסים קונים או באיביי לדוגמא או דרך המתקין, הם בדרך כלל תקפים לזמן מסויים לדוגמא לשנה, יש גם אופצייה לפתיחת כל הערוצים באמצעות שיתוף דרך האינטרנט, אבל היא לא חוקית(אם אני לא טועה) אז אני לא ארחיב בנושא.

רוב הערוצים הפתוחים(כלומר חינמיים) הם או ערוצים כדוגמאת הערוצים הזרים שיש לך היום בכבלים(RAI-1, TVE וכו...) או ערוצי קניות ודת למיניהם, ביניהם יש גם כמה ערוצים איכותיים ומעניינים שמספקים סרטים וסדרות חדשים באנגלית שלא נופלים בתוכן שלהם מהערוצים שיש בהוט ויס, רק ההבדל העיקרי הוא שאין כתוביות בעברית.

בערוצים הלא פתוחים, יש לך את כל הערוצים המותגיים כדוגמאת דיסקברי, היסטוריה, SKY, MTV, ESPN, וכו...

3. מה שחשוב לדעת הוא שמספר וסוג הערוצים שתקלוט תלויים בגודל וסוג הצלחת שתקנה ולאיזה לווין/לוויינים היא מכוונת, זה תלוי בעיקר בכמה כסף אתה מוכן להשקיע, כמו שכתבתי, מערכת בסיסית צריכה לעלות בערך 500-1500 ש"ח, ובמחיר של מנוי יס/הוט שנתי אתה בכלל יכול לקבל מערכת עם כמה מאות/אלפי ערוצים.

4. אפשר לקנות כרטיס DVB-S במקום ממיר, שווה אבל לבדוק אם ממיר מספיק לך, כי הממירים הם לא כמו הממירים המוגבלים והנעולים שיש היום ביס/הוט(כמובן שהמחיר גם בהתאם).

5. בנוגע לקליטת עידן+ עם האנטנה הקטנה, תשים לב שהם משדרים במקומות שונים בארץ בשני תדרים שונים:
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
את התדרים המדוייקים אתה יכול לראות בשאלות ותשובות באתר.

PCingAddict פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תודה על התשובה המפורטת! :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”