אל תפחדו לקנות פלאזמה 720P
יש לי את כל סוגי הטלוויזיה , הטלוויזיה שאני רואה הכי טוב זה פלאמזה 42 של LG .
לזכות LG אפשר להגיד שאפשריות הכיול פשוט מעולות.
אנשים שרואים אצלי טלוויזיה לא מאמנים ודיי מקנאים .
ואל תקפצו על 50 אינץ' זה סתם גדול ולא מתאים לכל סלון ,תזכרו שראינו 20 שנה ב 29 אינץ' .
לזכות LG אפשר להגיד שאפשריות הכיול פשוט מעולות.
אנשים שרואים אצלי טלוויזיה לא מאמנים ודיי מקנאים .
ואל תקפצו על 50 אינץ' זה סתם גדול ולא מתאים לכל סלון ,תזכרו שראינו 20 שנה ב 29 אינץ' .
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לאנשים פעם לא היה אינטרנט... ויותר מכך ? לא היה להם מחשבים!
שלא נדבר על המצאת החשמל..
אז אל תכנס לפורום ?
למה אתה יוצא הצהרות שווא.. ? תרכוש מה שבא לך ואנשים ירכשו מה שבא להם.
שלא נדבר על המצאת החשמל..
אז אל תכנס לפורום ?
למה אתה יוצא הצהרות שווא.. ? תרכוש מה שבא לך ואנשים ירכשו מה שבא להם.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה רק מחזק את מה שאמרתי ,הפלזמה של LG שדווקא ידועות פה כ"לא משהו" היא מושלמת ,הממיר המקליט החדש הוא עובד בסדר ולא כמו ששאר הפורום מתאם את הממיר "חתיכת ***" ,013 הם חברת התקשורות הטובה ביותר,ואפילו שהתוצאות בבזק בין לאומי טובות פי 2-3 הם עדיין הטובים ביותר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
50 אינץ' ל-4 מטרים (מרחק צפייה ממוצע) לדעתי ולדעת רבים אחרים הוא "סתם קטן" ועדיף כמה שיותר גדול.NEW_WAVE כתב: ואל תקפצו על 50 אינץ' זה סתם גדול ולא מתאים לכל סלון ,תזכרו שראינו 20 שנה ב 29 אינץ' ....
אם אתה עדיין תקוע בערוץ 1 של שנות השבעים (ריץ' רץ' וכו') אז אני נאלץ להסכים איתך אבל אצלנו אנשי שנת 2012 הסיפור די שונה.
לא יכול להסכים יותר.nils3373 כתב:50 אינץ' ל-4 מטרים (מרחק צפייה ממוצע) לדעתי ולדעת רבים אחרים הוא "סתם קטן" ועדיף כמה שיותר גדול.NEW_WAVE כתב: ואל תקפצו על 50 אינץ' זה סתם גדול ולא מתאים לכל סלון ,תזכרו שראינו 20 שנה ב 29 אינץ' ....
אם אתה עדיין תקוע בערוץ 1 של שנות השבעים (ריץ' רץ' וכו') אז אני נאלץ להסכים איתך אבל אצלנו אנשי שנת 2012 הסיפור די שונה....
אני אחד מאלו שצפו "20 שנה" על CRT 29 אינץ'. היה אחלה, תמונה יפה והכל. קפצתי משם לא מזמן ישר ל-50", בסלון 4 מטר בערך (לא שהיה קל לקבל את אישור ההנהלה). בהתחלה זה היה "וואו", איזה גודל והכל. ועד עכשיו אני מבסוט (מאוד), אבל בזמן האחרון תפסתי את עצמי אומר לעצמי "רגע, הקטן הזה זה באמת 50 אינץ'?"
כלומר, גם 55 וגם 60 היה מסתדר לי נהדר מול העיניים. בשדרוג הבא עוד כמה שנים אני מניח שזה גם יקרה.
חחחחחחחחחחחחח
dor8 כתב:New wave ,
כבר כמעט ולא מייצרים או מוכרים מסכים hdr , כך שאם נלך לפי ההמלצות החמות שלך
נצטרך גם לקנות מכונת זמן...
שלח את החברה שרואים אצלך ומקנאים כל כך לראות קצת אצלי בבית במסכים.
מבטיח לך יקנאו פחות !...
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
gimm כתב:לא יכול להסכים יותר.nils3373 כתב:50 אינץ' ל-4 מטרים (מרחק צפייה ממוצע) לדעתי ולדעת רבים אחרים הוא "סתם קטן" ועדיף כמה שיותר גדול.NEW_WAVE כתב: ואל תקפצו על 50 אינץ' זה סתם גדול ולא מתאים לכל סלון ,תזכרו שראינו 20 שנה ב 29 אינץ' ....
אם אתה עדיין תקוע בערוץ 1 של שנות השבעים (ריץ' רץ' וכו') אז אני נאלץ להסכים איתך אבל אצלנו אנשי שנת 2012 הסיפור די שונה....
אני אחד מאלו שצפו "20 שנה" על CRT 29 אינץ'. היה אחלה, תמונה יפה והכל. קפצתי משם לא מזמן ישר ל-50", בסלון 4 מטר בערך (לא שהיה קל לקבל את אישור ההנהלה). בהתחלה זה היה "וואו", איזה גודל והכל. ועד עכשיו אני מבסוט (מאוד), אבל בזמן האחרון תפסתי את עצמי אומר לעצמי "רגע, הקטן הזה זה באמת 50 אינץ'?"
כלומר, גם 55 וגם 60 היה מסתדר לי נהדר מול העיניים. בשדרוג הבא עוד כמה שנים אני מניח שזה גם יקרה....
חוצמזה מה הקטע של 720p? אני מרגיש הרבה הבדל בין 720 ל1080! 1080 זה HD אמיתי ומורגש.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני קצת מסכים עם ה'גל החדש' - עם התניות: (סוביקטיביות לחלוטין על סמך נסיון אישי)
1. מאד תלוי מה רואים. את כל ערוצי ה HD של יס אפשר בכיף לראות על HDR ולפעמים אפילו עדיף. על שידורי SD אני בכלל לא מדבר...
2. מאד תלוי במרחק הצפיה. HD אמיתי (לא מה ש יס משדרים) אפשר לראות מצוין גם ממטר וחצי. MKV 1080 על מסך 50 במרחק צפיה 3.5 יראה כמעט כמו 720
1. מאד תלוי מה רואים. את כל ערוצי ה HD של יס אפשר בכיף לראות על HDR ולפעמים אפילו עדיף. על שידורי SD אני בכלל לא מדבר...
2. מאד תלוי במרחק הצפיה. HD אמיתי (לא מה ש יס משדרים) אפשר לראות מצוין גם ממטר וחצי. MKV 1080 על מסך 50 במרחק צפיה 3.5 יראה כמעט כמו 720
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
oris74 כתב:אני קצת מסכים עם ה'גל החדש' - עם התניות: (סוביקטיביות לחלוטין על סמך נסיון אישי)
2. מאד תלוי במרחק הצפיה. HD אמיתי (לא מה ש יס משדרים) אפשר לראות מצוין גם ממטר וחצי. MKV 1080 על מסך 50 במרחק צפיה 3.5 יראה כמעט כמו 720...
מסכים ובהמשך לסעיף 2: זו הסיבה למה מומלץ מסך כמה שיותר גדול (לצפיה בתכני 1080 כמובן).
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לא מסכים! אני צופה ממרחק 3.5 מטר ואני יכול להבחין בין 720 ל1080 בלי בעיה. אני מבחין ודורש 1080p. מבחינתי 720p זה לא HD (נקרא HD Ready). 
לומר ש1080p נראה כמו 720 ממרחק מסוים זה לטעון שמדובר באשליה, אבל זה לא אשליה. מדובר בנתונים טכנים עם תוצאות על המסך.
לומר ש1080p נראה כמו 720 ממרחק מסוים זה לטעון שמדובר באשליה, אבל זה לא אשליה. מדובר בנתונים טכנים עם תוצאות על המסך.
מסכים מאוד עם Neter ,
לפני שהתחדשתי השבוע עם מסך D550 FULL HD היתה לי את הB450 HD READY
ראיתי המון סרטים ב720P על הפלזמה הישנה, והשבוע ראיתי סרט 1080P על הפלזמה החדשה זה באמת שמיים וארץ יש כאלה שאומרים שרק עיין מזוינת יכולה לראות את זה וזה ממש לא נכון 720 ו 1080 שונה לגמרייי!!!
לפני שהתחדשתי השבוע עם מסך D550 FULL HD היתה לי את הB450 HD READY
ראיתי המון סרטים ב720P על הפלזמה הישנה, והשבוע ראיתי סרט 1080P על הפלזמה החדשה זה באמת שמיים וארץ יש כאלה שאומרים שרק עיין מזוינת יכולה לראות את זה וזה ממש לא נכון 720 ו 1080 שונה לגמרייי!!!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אתה יודע שאין דבר כזה FULLHD .. זאת רק שיטת שיווק ,HDReady יכול להיות מסך שהוא 1080p ויכול להיות שהוא 720p .
http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready
http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

זה טוב ויפה שאתם משווים תכנים שונים על מסכים שונים .. תנגנו את אותו הריפ ב1080P על שני המסכים ...ואז תחזרו ותדברו על ההבדל ביניהם .
2 השקל שלי שמייצגים את דעותי בלבד, מתוך ניסיונות ובדיקה (ואת דעותיהם של כל מי שנתן לי הזדמנות להדגים לו את העניין):
1. לגבי גודל - כמה שיותר גדול יותר טוב. מה שצריך להגביל את גודל המסך שרוכשים זה התקציב ואיכות התכנים שנצפית ביחס למרחק הצפייה. לטעמי, ממרחק ממוצע של 2.5-3 מטרים, גם 60" זה לא מספיק גדול, ובכיף אפשר להנות ממסך 103" מהמרחק הזה. אבל, וזה אבל גדול, תכני SD בגודל מסך כזה ממרחק כזה ייראו פשוט זוועה. למעשה, גם תכני 1080p איכותיים הם גבוליים מאוד. כשיגיע עידן ה-4K לכל פועל, כנראה שמבחינת איכות התכנים לפחות, הגודל הזה יהיה ריאלי.
2. לגבי FHD/HDR - שוב, תלוי מרחק וגודל מסך. נק' הייחוס שלי זה מסך 50" ממרחק 2.5 מטר. במצב הזה לא רואים הבדל בין מסך FHD לבין מסך HDR. סליחה, אני וכל מי שאי פעם היה איתי בסיטואציה בה ניתן לשפוט, לא הצליח לראות הבדל. ככל שמתקרבים או מגדילים את המסך, מתחילים לראות הבדלים. מינוריים מאוד בהתחלה, וכשיורדים ממרחק של 2 מטר (במסך 50") הם הופכים למהותיים יותר.
שימו לב: אני מדבר כמובן על מסכים ולא על תכנים. תכני 1080p נראים הרבה יותר טוב מתכני 720p, גם על מסכי HDR. מאותו מרחק וגודל ייחוס, על מסך HDR, ניתן להבחין בקלות בין BR איכותי לבין 1080p לבין 720p. אבל לא ניתן להבחין בהבדל כשהמסך יוחלף ל-FHD (בהנחת כיול זהה כמובן).
יתכן שיש כמה אנשים עם ראייה חדה במיוחד, או שרגישים לארטיפקטים מסויימים במיוחד, והם יראו אחרת. דעתי היא שאם לא הצלחתי לראות הבדל אפילו כשהמסכים צמודים אחד לשני, אין סיכוי שיהיה הבדל בר הבחנה כאשר המסך לבדו. קל להגיד - שטויות. אבל צריך ללכת ולבדוק כמו שצריך...
1. לגבי גודל - כמה שיותר גדול יותר טוב. מה שצריך להגביל את גודל המסך שרוכשים זה התקציב ואיכות התכנים שנצפית ביחס למרחק הצפייה. לטעמי, ממרחק ממוצע של 2.5-3 מטרים, גם 60" זה לא מספיק גדול, ובכיף אפשר להנות ממסך 103" מהמרחק הזה. אבל, וזה אבל גדול, תכני SD בגודל מסך כזה ממרחק כזה ייראו פשוט זוועה. למעשה, גם תכני 1080p איכותיים הם גבוליים מאוד. כשיגיע עידן ה-4K לכל פועל, כנראה שמבחינת איכות התכנים לפחות, הגודל הזה יהיה ריאלי.
2. לגבי FHD/HDR - שוב, תלוי מרחק וגודל מסך. נק' הייחוס שלי זה מסך 50" ממרחק 2.5 מטר. במצב הזה לא רואים הבדל בין מסך FHD לבין מסך HDR. סליחה, אני וכל מי שאי פעם היה איתי בסיטואציה בה ניתן לשפוט, לא הצליח לראות הבדל. ככל שמתקרבים או מגדילים את המסך, מתחילים לראות הבדלים. מינוריים מאוד בהתחלה, וכשיורדים ממרחק של 2 מטר (במסך 50") הם הופכים למהותיים יותר.
שימו לב: אני מדבר כמובן על מסכים ולא על תכנים. תכני 1080p נראים הרבה יותר טוב מתכני 720p, גם על מסכי HDR. מאותו מרחק וגודל ייחוס, על מסך HDR, ניתן להבחין בקלות בין BR איכותי לבין 1080p לבין 720p. אבל לא ניתן להבחין בהבדל כשהמסך יוחלף ל-FHD (בהנחת כיול זהה כמובן).
יתכן שיש כמה אנשים עם ראייה חדה במיוחד, או שרגישים לארטיפקטים מסויימים במיוחד, והם יראו אחרת. דעתי היא שאם לא הצלחתי לראות הבדל אפילו כשהמסכים צמודים אחד לשני, אין סיכוי שיהיה הבדל בר הבחנה כאשר המסך לבדו. קל להגיד - שטויות. אבל צריך ללכת ולבדוק כמו שצריך...