איכות ערוצי הסרטים ב HOT SD השתפרה מאד
מסכים HOT3HD רואים מצויין ,אולי גם בגלל שהוא ערוץ של HOT וערוצי הסרטים של דורי , לפעמים זה ענייןnerya40 כתב:כעיקרון זה לא כל ערוצי ה- SD. ישנן ערוצים שרואים בהם יפה ויש גם אלה שפחות. ערוץ ה- SD שרואים בו הכי יפה זה HOT3. אבל מנגד אתה יכול להיכנס לערוץ MGM או ערוצים אחרים ולראות שהאיכות שם לא משהו....
של ציוד כי ערוץ 1 HD רואים מצויין וערות נשיונל ג'אוגרפיק רואים מצויין והם לא של הוט .
ערוץ MGM משדר סרטים ישנים ,אז אין צבעים ואיכות של סרטים שצולמו ב HD ומי בכלל רואה את הערוץ
הזה ,זניח לחלוטין .
כבר כמה חודשים שרוב הסרטים (לפחות החדשים) משודרים ב-16:9. עכשיו השידור קיבל עוד פוש.asaf23 כתב:סיבה היא שעברו ל-16:9 ברוב הסרטים. הגיע הזמן....
שימו לב שחלק מהסרטים מסווגים ב-EPG כ-16:9 בעוד השידור הוא 4:3 מתוח.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הכי מצחיק שאת הסידרה "פשעים מן העבר" הם משדרים עם פסים למטה ולמלעה .. גם בערוץ הHD .. 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נכון, וזה ממש מרגיז שה-Pillar Box לא עובד.Chip כתב:כבר כמה חודשים שרוב הסרטים (לפחות החדשים) משודרים ב-16:9. עכשיו השידור קיבל עוד פוש.asaf23 כתב:סיבה היא שעברו ל-16:9 ברוב הסרטים. הגיע הזמן....
שימו לב שחלק מהסרטים מסווגים ב-EPG כ-16:9 בעוד השידור הוא 4:3 מתוח....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אות הכניסה שלו היא 1080p, אבל זה לא אומר שהשידור אכן כך. למעשה רוב הסיכויים שלא. לפי מה שהבנתי הHD של הוט הוא 720p.tvholic כתב:בערוצי ה SD (עם ממיר HD רגיל) המסך מסמן לי שהתוכן שהוא מקבל הוא 1080i.
זה נכון\הגיוני?...
בקשר לאיכות הSD: אז נכון שהמעבר ל16:9 שיפר את האיכות קצת, אבל לעזאזל, לא הגיע הזמן שיהיה לנו שידורי HD כברירת מחדל? כך בשאר העולם המערבי, שידורי HD הם רגילים ולא דורשים תשלום מיוחד או טווח ערוצים מצחיק (מה הקטע עם ה500 ו הזה?). אם לא היה קרטל של שתי ספקיות הבודדות, מזמן היה לנו HD 1080p אפילו...
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מזמן כבר הגיע הזמן ..................Neter כתב:אות הכניסה שלו היא 1080p, אבל זה לא אומר שהשידור אכן כך. למעשה רוב הסיכויים שלא. לפי מה שהבנתי הHD של הוט הוא 720p.tvholic כתב:בערוצי ה SD (עם ממיר HD רגיל) המסך מסמן לי שהתוכן שהוא מקבל הוא 1080i.
זה נכון\הגיוני?...
בקשר לאיכות הSD: אז נכון שהמעבר ל16:9 שיפר את האיכות קצת, אבל לעזאזל, לא הגיע הזמן שיהיה לנו שידורי HD כברירת מחדל? כך בשאר העולם המערבי, שידורי HD הם רגילים ולא דורשים תשלום מיוחד או טווח ערוצים מצחיק (מה הקטע עם ה500 ו הזה?). אם לא היה קרטל של שתי ספקיות הבודדות, מזמן היה לנו HD 1080p אפילו...
...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הקטע עם ה500 "הזה" הוא שערוצי SD משודרים בMPEG-2 לעומת ערוצי הHD שמשודרים בH.264 ,אם אתה מבטל את ערוצי הSD ומשאיר רק את ערוצי הHD אז כל בעלי הממירים הישנים שיודעים להציג רק MPEG-2 לא יוכלו לראות יותר את אותם הערוצים .. אז אין ברירה אלה להפריד את הערוצים אחד מהשני ,חוץ מזה שכשמדובר בשידורי HD ,התוכן אמור להיות ב1080i וזה לא משנה אם אתה בהוט או יס , זה גם למה לפעמים כשאתם רואים סדרה שבמקור נקנתה בHD האיכות נראת לכם טובה יותר מאשר הריפים שאתם מורידים מהאינטרים כי הם ב720p .Neter כתב:אות הכניסה שלו היא 1080p, אבל זה לא אומר שהשידור אכן כך. למעשה רוב הסיכויים שלא. לפי מה שהבנתי הHD של הוט הוא 720p.tvholic כתב:בערוצי ה SD (עם ממיר HD רגיל) המסך מסמן לי שהתוכן שהוא מקבל הוא 1080i.
זה נכון\הגיוני?...
...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מה זאת אומרת אות הכניסה שלו 1080P?Neter כתב:אות הכניסה שלו היא 1080p, אבל זה לא אומר שהשידור אכן כך. למעשה רוב הסיכויים שלא. לפי מה שהבנתי הHD של הוט הוא 720p.tvholic כתב:בערוצי ה SD (עם ממיר HD רגיל) המסך מסמן לי שהתוכן שהוא מקבל הוא 1080i.
זה נכון\הגיוני?...
...
קודם כל הוא רושם לי 1080i ולא 1080P, המסך לא מזהה איזה איכות שידור הוא מקבל?
בדיוק כמו שבבוקסי הוא מסמן לי מה התוכן המופעל...
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אצלי בטלוויזיה הוא מראה לי מהו אות הכניסה. למשל הXtreamer אות הכניסה שלו הוא 1080p וזה מה שהוא יראה לי גם אם הוא משדר כרגע ב720 או בSD. אני שיערתי שאצלך זה דומה. כדי לראות את הרזולוציה האמיתית, אני מבקש מהXtreamer להראות לי.tvholic כתב:מה זאת אומרת אות הכניסה שלו 1080P?Neter כתב:אות הכניסה שלו היא 1080p, אבל זה לא אומר שהשידור אכן כך. למעשה רוב הסיכויים שלא. לפי מה שהבנתי הHD של הוט הוא 720p.tvholic כתב:בערוצי ה SD (עם ממיר HD רגיל) המסך מסמן לי שהתוכן שהוא מקבל הוא 1080i.
זה נכון\הגיוני?...
...
קודם כל הוא רושם לי 1080i ולא 1080P, המסך לא מזהה איזה איכות שידור הוא מקבל?
בדיוק כמו שבבוקסי הוא מסמן לי מה התוכן המופעל......