ביקורת על סמסונג 32 אינץ' D5000
מעוניין לקנות את הטלויזיה הזו, מישהו יודע להגיד לי עליה משהו שיכול לעניין אותי? האם הסטרימר המובנה הוא סטרימר לכל דבר? ז'תומרת הוא יכול לקרוא את הקבצים מהמחשב הנייח והנייד? האם העברית מסודרת כמו שצריך? האם הוא מריץ את כל סוגי הקבצים? כל פרט יעזור לי....
תודה...
תודה...
קודם כל תעשה חיפוש על "D5000" - תמצא די הרבה חומר
לי יש את ה "37 אבל אני די בטוח שזה זהה בכל מה שקשור לשאלותיך:
הסטרימר הוא סטרימר לכל דבר, יכול לקרוא קבצים מכל ספרייה שהוא רואה ברשת אבל הוא לא ייתן לך גלישה באתרי אינטרנט (צפייה ב YOU TUBE למשל)
עברית - עוד לא ניתקלתי בבעיה
קבצים - אמור להריץ את כל הקבצים כולל DTS (ייחודי לסמסונג)
יש גם ממיר עידן+ מובנה (בלי הקלטה PVR)
והכי חשוב - איכות תמונה מעולה
ניר
לי יש את ה "37 אבל אני די בטוח שזה זהה בכל מה שקשור לשאלותיך:
הסטרימר הוא סטרימר לכל דבר, יכול לקרוא קבצים מכל ספרייה שהוא רואה ברשת אבל הוא לא ייתן לך גלישה באתרי אינטרנט (צפייה ב YOU TUBE למשל)
עברית - עוד לא ניתקלתי בבעיה
קבצים - אמור להריץ את כל הקבצים כולל DTS (ייחודי לסמסונג)
יש גם ממיר עידן+ מובנה (בלי הקלטה PVR)
והכי חשוב - איכות תמונה מעולה
ניר
מה לגבי הסאונד? אני לא מצפה לסאונד של מערכת קולנוע ביתית אבל הבנתי שהסאונד קצת מצפצף... זה נכון?
לגבי הסטרימר... אין לו בעיה להריץ קדימה ואחורה בתוך הסרט? הסטרימר עובד ממש טוב?
הבנתי שאם אני לא יכול לחבר את הטלויזיה באופן חוטי לראווטר אז יש לי אפשרות לרכוש דונגל מסמסונג. מאיפה קונים את הדונגל? כמה הוא עולה? והאם אני חייב להשתמש בדונגל של סמסונג או בכל אחד אחר שאני רוצה?
תודה.
לגבי הסטרימר... אין לו בעיה להריץ קדימה ואחורה בתוך הסרט? הסטרימר עובד ממש טוב?
הבנתי שאם אני לא יכול לחבר את הטלויזיה באופן חוטי לראווטר אז יש לי אפשרות לרכוש דונגל מסמסונג. מאיפה קונים את הדונגל? כמה הוא עולה? והאם אני חייב להשתמש בדונגל של סמסונג או בכל אחד אחר שאני רוצה?
תודה.
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גם אני מעוניין לקנות אותה אבל בדקתי באתר של סמסונג ושם מצויין שבוגדל הנ"ל אין לה יכולת סטרימינג מהרשת רק מUSB!
שוב, אני מתייחס ל "37 בהנחה שזה דומה מאד:
סאונד בסדר גמור - לא מצפצף ולא שורק. כמו שאמרת לא איכות של מערכת קולנוע ביתית אבל בהחלט סביר.
סטרימר - מה שאני אומר לך זה מקריאה כי עוד לא חיברתי אותה לרשת הביתית (הסתבכתי עם החיבור הקווי). הסטרימר ייאפשר לך לראות סרטים שמאוחסנים במחשב, לא יודע איך הוא בהרצה קדימה ואחורה.
את נושא הדונגל בדקתי די לעומק - אתה יכול לקרוא כאן:
שורה תחתונה - לא שווה לקנות דונגל ב $80 כשאפשר לקנות ראוטר שייתן ביצועים טובים יותר ב 150 ש"ח
סאונד בסדר גמור - לא מצפצף ולא שורק. כמו שאמרת לא איכות של מערכת קולנוע ביתית אבל בהחלט סביר.
סטרימר - מה שאני אומר לך זה מקריאה כי עוד לא חיברתי אותה לרשת הביתית (הסתבכתי עם החיבור הקווי). הסטרימר ייאפשר לך לראות סרטים שמאוחסנים במחשב, לא יודע איך הוא בהרצה קדימה ואחורה.
את נושא הדונגל בדקתי די לעומק - אתה יכול לקרוא כאן:
שורה תחתונה - לא שווה לקנות דונגל ב $80 כשאפשר לקנות ראוטר שייתן ביצועים טובים יותר ב 150 ש"ח
חיבור AP ל D5000
ממה שהבנתי אפשר לחבר AP לכניסת ה LAN.
במקרה זה, מה ההגדרות שאני צריך לעשות?
האם מגדיר כתובת לרשת קווית בטלוויזיה ובעצם לא מתייחס לזה כרשת אלחוטית?
אורי
במקרה זה, מה ההגדרות שאני צריך לעשות?
האם מגדיר כתובת לרשת קווית בטלוויזיה ובעצם לא מתייחס לזה כרשת אלחוטית?
אורי