מיקרו מדריך - איך להתחבר לנטפליקס מהסלולרי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #1 

1. הירשמו ל-Unblock-US ול-Netflix כפי שמופיע במדריכים אחרים ברשת. המדריך הזה והדיון הנילווה אליו הם נקודת התחלה טובה.
2. התקינו את market-enabler, אתחלו את המכשיר ושנו את המפעיל הסלולרי ל-310560 (אחד מהקודים של AT&T).‏
3. הורידו והתקינו את האפליקציה של Netflix לאנדרויד
4. אתחלו את המכשיר, התקינו את Set DNS ושנו את הגדרות החיבור כפי שמוסבר בדף של Unblock-US למשתמשי אנדרויד. הכנסו לדף הבדיקה באתר שלהם כדי לוודא שהכל תקין. אם משהו לא עובד, סביר להניח שיש פרוקסי שקוף בדרך. נסו לעבור לרשת 3G (לא מומלץ אם חבילת הדאטה שלכם מוגבלת).
5. הכנסו לאפליקציה של Netflix ובצעו לוגין.
6. תנמיכו ציפיות. לפחות עם החיבור שלי (3G דרך אורנג'), סרטים נראים יותר כמו מצגת שקופיות. עדיין לא ניסיתי עם WiFi, אני מקווה ששם זה יעבוד טוב יותר.

בהצלחה! :)

candybars
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

יש אופציה לדבר דומה עבור אייפון - שינוי הגדרות dns עבור רשת הסלולר כדי לאפשר גישה לאתרי unblock us???

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #3 

אני לא משתמש ב-IOS, אבל נסה את אלה:

http://support.unblock-us.com/customer/ ... les/291548 (שינוי DNS ב-WiFi)‏
http://download.cnet.com/NetInfo-adhoc- ... 92265.html (אפליקציה שאמורה לאפשר שינוי DNS ב-3G)

candybars
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

תודה - הלינק הראשון הוא לחיבור wifi אז לא רלבנטי למה שאני מנסה לעשות - השני נראה בדיוק כמו האפליקציה שהייתי צריך אבל משום מה אני מנסה להוריד ומקבל הודעה שגם בחנות האייטיונז הישראלית וגם האמרקאית האפליקציה איננה זמינה אין לי מושג למה אבל הייתי מאוד שמח לשנות dns לחיבור אורנג' שלי...

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”