אפשרות החלפת התדר ב HOTBOX
יש בדף אבחון כל התדרים היורדים ,אפשרות להחליף תדר יורד DOWN באפשרות למטה משמאל init scan
המכשיר פועל בסדר גמור כולל הראוטר , חשוב לבחור בתדר מתוך הרשימה ,פשוט להחליף שלוש הספרות משמאל ל
ל 117 או 105 או 111 או שימו לב 99 ולא 990 , SNR הפרעות לקו ,כמה שיותר פחות הפרעות ,
DB עוצמה כמה שיותר .
בעת הפעולה שאתם מבצעים ,חשוב לדעת המכשיר עושה RESTART ומנתק גם את הטלפון
לכן קחו את זה בחשבון .
אגב בלי כל הטררם של בזק בינלאומי אני מקבל PING של 120ms לאנגליה ו 12M בהורדה ב SPEEDTEST ב 013.
המכשיר פועל בסדר גמור כולל הראוטר , חשוב לבחור בתדר מתוך הרשימה ,פשוט להחליף שלוש הספרות משמאל ל
ל 117 או 105 או 111 או שימו לב 99 ולא 990 , SNR הפרעות לקו ,כמה שיותר פחות הפרעות ,
DB עוצמה כמה שיותר .
בעת הפעולה שאתם מבצעים ,חשוב לדעת המכשיר עושה RESTART ומנתק גם את הטלפון
לכן קחו את זה בחשבון .
אגב בלי כל הטררם של בזק בינלאומי אני מקבל PING של 120ms לאנגליה ו 12M בהורדה ב SPEEDTEST ב 013.
-
- תדרים
-
-
- בדיקות פינג tracerote
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 08/01/2012 19:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ומה זה בדיוק עוזר לך מה שעשית שאתה בא וממליץ לכולם לעשות את אותו הדבר ? .. העיקר לפתוח עוד שירשור שכולל את צירוף המילים "הוט" "עובד בסדר"
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
תגיד מה כואב לך , סה"כ שיתפתי אתכם מידע ,כואב לך בבטן תשתה מים קרים וצא לטייל עם הכלב\חברה ,IamEzio כתב:ומה זה בדיוק עוזר לך מה שעשית שאתה בא וממליץ לכולם לעשות את אותו הדבר ? .. העיקר לפתוח עוד שירשור שכולל את צירוף המילים "הוט" "עובד בסדר"...
סה"כ כתבתי שהכל בסדר גמור ועובד בכדי שתבין שעשית את הפעולה ולא קרה כלום ,להפך אולי יש שיפור , בחרתי
בקו שיש לו הכי פחות הפרעות בקו SNR כמה שיותר והכי עוצמתי DB .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 08/01/2012 18:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
שיהיה לך לבריאות בבזק בינלאומיjpost כתב:בדיוק כפול מבזק בין לאומי ! עם הכבל החדש זה 60ms לאנגליה.NEW_WAVE כתב:
אגב בלי כל הטררם של בזק בינלאומי אני מקבל PING של 120ms לאנגליה ו 12M בהורדה ב SPEEDTEST ב 013.......
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ואתה אומר שאני הולך ראש בקיר .. תקרא את ההודועות שלך לפעמים ... לא משנה מה או מי ,הבחירה שלך תמיד "הכי טובה" .. 
זה יוצא לי גם 100ms לאנגליה ו 70 לאיטליה , אני כמו כל הישראלים גר וגולש בישראל ,כל האתרים בחו"ל הם משנייםjpost כתב:איך עובד מצויין ?
120ms לאנגליה זה לא טוב....
והכל עולה כמו שצריך דף של SKY עלה תוך 3 שניות , לא מבין איפה הבעייה .
כבר הוכחתי לכם שהפינגים שאני מקבל בתוך ישראל לאתרי משחקים הוא 12ms .
כמה כבר ישראלים יושבים לשחק ברשת עם ג'וני מהונג קונג או לונדון , אחוז זניח .jpost כתב:אז זה עובד טוב רק בארץ.
זה לא עובד טוב לחו"ל.
זה גם לא עובד טוב למי שיש לו שימוש אחר, מטעינת דפים.
גם סוסיתא עולה 30 ש"ח. זה לא הופך אותה למכונית טובה....
תאמין לי אם אנשים ינסו לשלם 30 שקל ,הם יתרגלו לזה מהר מאד ,כי הם יבינו שהם לא צריכים יותר .
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כנראה שלמספיק אנשים יש שימושים אחרים ברשת ממך, וכן צריכים רוחב פס לחו"ל ופינג נמוך.
זאת הסיבה ששתי חברות גדולות השקיעו עשרות מליוני דולרים בסליללת שני סיבים אופטים חדשים לחו"ל.
כנראה שאתה שונה מהמשתמש המצוי.
זאת הסיבה ששתי חברות גדולות השקיעו עשרות מליוני דולרים בסליללת שני סיבים אופטים חדשים לחו"ל.
כנראה שאתה שונה מהמשתמש המצוי.
OK , בוא תעדכן אותי ואת כולנו ,מסקרן אותי לשמוע על השימושים שאתה מדבר עלהם .jpost כתב:כנראה שלמספיק אנשים יש שימושים אחרים ברשת ממך, וכן צריכים רוחב פס לחו"ל ופינג נמוך.
כנראה שאתה שונה מהמשתמש המצוי....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כל משחק רשת היום הוא בחול, יש מספר שרתים בודדים שאני יכול למנות עם 2 הידיים שלי שיושבים בארץ.
95% מקהילת הגיימרים בארץ הם בשרתים בחול.
כל דבר שקיים באינטרנט יוצא קודם כל בחול ומשם מגיע אלינו.
כנראה שאתה אין לך מקורות מספיק טובים על מנת להוריד דברים ישירות מחול, ואתה נאלץ לחכות כמה חודשים טובים עד שזה מגיע לארץ בדרך כזו או אחרת, עד שמישהו נדיב מחליט להעלאות את זה בארץ.
בכל אופן, פינג 120 ללונדון זה מזעזע. אני לניו יורק מקבל 128MS.... אתה כנראה לא מצליח להבין עד כמה אתה תקוע עם הראש בקיר ואתה חושב שאתה לא.
כנראה שאתה אין לך מקורות מספיק טובים על מנת להוריד דברים ישירות מחול, ואתה נאלץ לחכות כמה חודשים טובים עד שזה מגיע לארץ בדרך כזו או אחרת, עד שמישהו נדיב מחליט להעלאות את זה בארץ.
בכל אופן, פינג 120 ללונדון זה מזעזע. אני לניו יורק מקבל 128MS.... אתה כנראה לא מצליח להבין עד כמה אתה תקוע עם הראש בקיר ואתה חושב שאתה לא.
אתה כנראה לא מבין עד כמה הראש שלך תקוע בתוך קיר מלא סיסמאות של שקל תשעים .Class889 כתב:כל משחק רשת היום הוא בחול, יש מספר שרתים בודדים שאני יכול למנות עם 2 הידיים שלי שיושבים בארץ.
בכל אופן, פינג 120 ללונדון זה מזעזע. אני לניו יורק מקבל 128MS.... אתה כנראה לא מצליח להבין עד כמה אתה תקוע עם הראש בקיר ואתה חושב שאתה לא....
תביא את האתרים נבדוק .
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

תגיד,אתה אמיתי?
לא מספיק לך שכל הפורום אומר לך X אז אתה חייב להמשיך לפסול את הדעות של כולם ולהמשיך לשיר שירי הערצה לחברות שבחרת בהם..דיי כבר ,לא בן אחד ולא שניים אומרים לך את אותו הדבר ואתה ממשיך בשלך ,מי שמדבר על הולכים עם ראש בקיר ..
לא מספיק לך שכל הפורום אומר לך X אז אתה חייב להמשיך לפסול את הדעות של כולם ולהמשיך לשיר שירי הערצה לחברות שבחרת בהם..דיי כבר ,לא בן אחד ולא שניים אומרים לך את אותו הדבר ואתה ממשיך בשלך ,מי שמדבר על הולכים עם ראש בקיר ..
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לפי הגישה של חבר הפורום היקר ,הבחירה היא כמובן בלי שום ספק היא ב' 
מי זה כל חברי הפורום אתה ו jspot לא שרים הלל לבזק ,זכותכם המלאה ,זכותי לבחור 013 .IamEzio כתב:תגיד,אתה אמיתי?
לא מספיק לך שכל הפורום אומר לך X אז אתה חייב להמשיך לפסול את הדעות של כולם ולהמשיך לשיר שירי הערצה לחברות שבחרת בהם..דיי כבר ,לא בן אחד ולא שניים אומרים לך את אותו הדבר ואתה ממשיך בשלך ,מי שמדבר על הולכים עם ראש בקיר .....
NEXT