שאלות לגבי lg 42 lw570y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
car55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי :) , לבסוף קנינו את הטלויזיה , מחיר סביר ביותר כולל 5 זוגות משקפיים מתנה בנוסף ל- 4 המסופקות וכן שלט חכם אלחוטי,והתקנה קירית. יש לי מס' שאלות אשמח אם תוכלו לעזור.
1. הטלויזיה מציגה שזה 50 הרץ למרות שרשום שזה 100 הרץ. הבנתי שזו שיטת השידור בארץ ורק אם אצפה בסרט 100 הרץ היא תוכל להראות ב-100 הרץ. האם זה נכון? זה לא אמור להכפיל את השידור לתמונה חלקה יותר?
2. יש לנו עדיין ממיר יס רגיל רק עוד שבוע וחצי יבואו מיס להחליפו ל- HD .....אבל במס' ערוצים רואים גרוע , שידור ספוט למשל עם מריחת תמונה ...ערוץ 1 איכות לא משהו. האם זה בגלל הממיר ? העברתי את מנגנון true motion לגבוה וזה לא עזר מי יודע מה. האם יש דרך לסדר את זה?לעומת זה בערוצי הסדרות של יס רואים מדהים גם בממיר הרגיל.
3.באתר של lg כתוב שזה פאנל IPS אבל על הקרטון לא רשום. איך יודעים שזה באמת הפאנל הזה בעקבות כל מיני תגובות שקראתי כאן בפורום??
4. עוד שאלה , אולי זה יראה זניח אבל לאחר שח.י. סיימו להתקין והלכו, שמתי לב שהטלויזיה קצת עקומה , היא נוטה כ-חצי ס"מ ימינה למטה. זה לא ממש מורגש אבל לפעמים זה כן וזה די מרגיז. מ-חי טוענים שכדי לסדר "קצת" את הבורג זה כרוך כביכול בהתקנה מחודשת בעלות של 200 ש"ח... :o מה עושים?? מחר גם אמור להגיע אלי טכנאי להתקנת הדונגל שלא היה להם במלאי אבל הם אומרים שהוא לא מסדר את זה...
אשמח אם תוכלו קצת ליעץ לי , בתודה רבה :)

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #2 

1. שידורי הטלוויזיה בארץ הם 50 הרץ ולא משנה גם אם המסך יהיה 900 הוא עדיין יציג 50.

2. ערוצי הלווין/הכבלים למינהם בארץ באיכות על הפנים וככל שאתה רוכש מסך יותר טוב/יותר גדול כך אתה פשוט רואה את זה - עצוב!

3. בנוגע לפאנלים של LG אין לי ממש מושג אך תוכל לצלם את המדבקה מאחורי המסך ולהעלות לכאן תמונה שלה ואני מאמין שיש הרבה אנשים שישמחו לעזור לך.

4. דיעה עצמית שלי - אם הייתי משלם על התקנה והיו מתקינים לי את המסך עקום ? שיקפצו מהגג ולא יקבלו עוד שקל 1... אתם עשיתם? אתם תתקנו.. [במידה ולך זה לא מפריע שיחוררו את הקיר עוד ועוד - מה שכמובן יוביל לכך שתאלץ להזיז את המסך 7-10 ס"מ ימינה/שמאלה/למעלה/למטה.. בשביל שהבלוקים לא יתפרקו..]

בהצלחה ידידי היקר. (Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8261
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

אין סיכוי שה 570 באה ללא IPS. אם אתה רוצה להיות בטוח תסתכל על המדבקה שבאה על הארגז. צריך להיות שם משהו בסגנון של

42LW570Y-TA.AMFYLH

Y, W, I או Z משמעותו IPS.

תפעיל כמובן את ה LOCAL DIMMING על LOW או MEDIUM כדי ליהנות משחורים טובים יותר.

לגבי TRUMOTION, אם השידור גרוע שום דבר לא יעזור. אבל, כנס למצב "משתמש" ותשחק עם ה JUDDER (רצוי על נמוך) ועם ה BLUR (רצוי על גבוה יותר).

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

integral כתב:תפעיל כמובן את ה LOCAL DIMMING על LOW או MEDIUM כדי ליהנות משחורים טובים יותר.
...
איפה עושים את זה בדיוק? תודה! :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

בהגדרות תמונה למטה חפש:

עמעום מקומי של נורת LED

נו...זה פנל IPS?

car55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

היי, :) סליחה על העיכוב, תודה לכולם ולאינטגרל על העזרה . ובכן כך, הפאנל אכן ips תודה על ההדרכה, זוהי בדיוק הסיומת שרשומה על הקופסה,TAAMFYLH . לגבי התמונה העמעם מקומי כבר מקובע על בינוני. אבל לגבי מנגנון ה-true motion, נכנסתי למצב משתמש שיניתי את ההגדרות כפי שהצעת. אבל כשיוצאים ורושמים גבוה , זה שוב משנה את ה-judder וה- blure למצב 7 . כלומר אי אפשר לשנות את ההגדרות ולהשאיר גבוה.
שידורי ספורט 5 גרוע , אבל fox sport ן - espn רואים טוב יותר מהשידורים בארץ. נחכה לממיר החדש שיבוא.
היום היה אצלי הטכנאי של ח.י. והוא התקין את הדונגל ומה גם שהוא יישר את הטלויזיה . מסתבר שהמתקין לא ממש הושיב אותה נכון על המתקן.......ובשביל שניה של עבודה רצו שאזמין התקנה מחדש בעלות של 200 ש"ח..
אגב, ה- יוטיוב והוואלה המובנים זה לא כמו באינטרנט אבל הצלחתי לשמור את וואלה במועדפים בעזרת הדפדפן.
ןביוטיוב המובנה משום מה משודר שם כדורגל בערבית וצריך ממש להקליד חיפוש.השלט החכם לא ממש עובד שם כמו בדפדפן אבל זה תמיד גולש לאתר מוזר של איזשהו סיפור על הדרה משהו כזה . אנסה לשים אותו במועדפים ולא דרך המובנה. בכל מקרה תודה, עכשיו נשאר לנסות להפיק ממנה את המירב בתקווה שלא אצטרך לעבור דוקטורט . כמובן יש לי עוד להתקין את תוכנות ה-ALL SHARE במחשב .וכו' וכו. לאט לאט. תודה רבה :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

כל הרעיון במצב משתמש זה כדי שאתה תבחר את היחס הטוב ביותר עבורך מבין שני הפרמטרים, אז בשביל מה להעביר את זה לגבוה?

איזה ALLSHARE? תתקין PLEX.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”