תקציר בעברית: מישהו מישראל שהזמין ממדינת ויצ'יטה בארה"ב סאנסוי 9090DB שהבעלים מעולם לא הוציא אותו
מהאריזה לאחר שנקנה לפני שלושים שנה.. .נראה לי שכותב הפוסט הוא אמריקאי שגר בישראל או ישראלי שעלה
לארץ? צריך לעשות לו הכרות כאן עם הפורום.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 08/01/2012 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיפור יפה. מי שאוהב מכשירים כאלו יודע שלמצוא אחד חדש מהקופסה זה נדיר. אהבתי את הדרך שלו לקנות בEBAY ולמצוא דרך "זולה" ליבא לארץ. אני תמיד נעצר בשלב ההזמנה של מכשירים כבדים כשאני מקבל את חישוב ההובלה לארץ וזה עוד לפני מכס וכו.
אריה
נחמד לראות שיש ישראלים (ועוד כאלו שמתעניינים בוינטאג') ב-AudioKarma
ולגבי המיסים בארץ: אני בד"כ מזמין ציוד אודיו ותיק באיביי גרמניה (מסיבת תאימות רשת החשמל והביקוש הנמוך מאותה ארץ) ודורש משלוח דואר אוויר וכך לא משלם דבר עבור המשלוח.
העניין גורר גם לא מעט שיחות טלפון ממחלקת הביטחון של דואר ישראל...
רכשתי בשישי האחרון SANSUI 9090,אחרי חצי שנה שאני יושב על ה-וריד של האלקטרונקאי שלי והוא ישב על ה-וריד של הלקוח....הסכים לשחרר לי את המכשיר...אמנם המכשיר בתיקון,אבל חיוך כמו שלי אי אפשר לקלקל בימים האחרונים...
בקרוב תמונות...(נ.ב-תודה לROOSTER שהאמין שאצליח ותודה לDOCTOR123 שלא האמין,אך תמך )
קאליפסו כתב:רכשתי בשישי האחרון SANSUI 9090,אחרי חצי שנה שאני יושב על ה-וריד של האלקטרונקאי שלי והוא ישב על ה-וריד של הלקוח....הסכים לשחרר לי את המכשיר...אמנם המכשיר בתיקון,אבל חיוך כמו שלי אי אפשר לקלקל בימים האחרונים...
בקרוב תמונות...(נ.ב-תודה לROOSTER שהאמין שאצליח ותודה לDOCTOR123 שלא האמין,אך תמך )
...
יפה,יפה.. אל תשכח לשתף אותנו ברשמים ממנו,כשהוא יגיע לידיך.
קאליפסו כתב:רכשתי בשישי האחרון SANSUI 9090,אחרי חצי שנה שאני יושב על ה-וריד של האלקטרונקאי שלי והוא ישב על ה-וריד של הלקוח....הסכים לשחרר לי את המכשיר...אמנם המכשיר בתיקון,אבל חיוך כמו שלי אי אפשר לקלקל בימים האחרונים...
...
תתחדשששששששששש.
נכון לא האמנתי שתשיג אותו במחיר הזה.אתה גדול .אני מוריד בפניך את הכובע. אני בטוח שתהנה ממנו.כשיגיע נבוא להתרשם (אני עדיין מחכה לביקור שלך)
...
תתחדשששששששששש.
נכון לא האמנתי שתשיג אותו במחיר הזה.אתה גדול .אני מוריד בפניך את הכובע. אני בטוח שתהנה ממנו.כשיגיע נבוא להתרשם (אני עדיין מחכה לביקור שלך)
...
אני אבוא בשמחה...בשבת האחרונה זה לא הסתדר,גם בקרוב...בשבת הבאה ,נפגשים! אולי אבוא עם עוד אודיופיל לחווית דיבור על רסיברים