עזרה במידות למסגרת גבס לפלאזמה 51" דגם 51d550 (דחוף מאוד בבקשה!)
שלום רב,
האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי בהכנת מידות לפלאזמה 51" דגם 51D550 של סמסונג?
הכוונה היא להכל:
-הסלון שלי מקיר לקיר הוא 4-4.5 מ'.
- אני צריך מידות של רוחב קורות הגבס?
- מרחק בין מסגרת הפלאזמה לבין הקיר הפנימי של הפלאזמה?
- וכיוצ"ב.
עזרה בבקשה, זה ממש דחוף,
כמו כן מצ"ב סקיצה שהכנתי - האם היא טובה?
האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי בהכנת מידות לפלאזמה 51" דגם 51D550 של סמסונג?
הכוונה היא להכל:
-הסלון שלי מקיר לקיר הוא 4-4.5 מ'.
- אני צריך מידות של רוחב קורות הגבס?
- מרחק בין מסגרת הפלאזמה לבין הקיר הפנימי של הפלאזמה?
- וכיוצ"ב.
עזרה בבקשה, זה ממש דחוף,
כמו כן מצ"ב סקיצה שהכנתי - האם היא טובה?
מידות במדויק אני לא יודע כול כך להגיד לך אבל יש לי המלצה מדוד שלי שהכין מסגרת בבית שלו
מהפלזמה לגיר בגב הפלזמה יש משהו כמו 10 ס'מ זה טוב בגלל החום שהמכשיר הזה פולט יש לי את הדגם הנ'ל בבית על הרגלית שלו והוא פולט המון חום,
מהמסגרת של הפלזמה מומלץ גם משהו כמו 10 ס'מ רצוי שהמסגרת של הגבס תיהיה מסיבית וחזקה הדגם הנ'ל כבד
מהפלזמה לגיר בגב הפלזמה יש משהו כמו 10 ס'מ זה טוב בגלל החום שהמכשיר הזה פולט יש לי את הדגם הנ'ל בבית על הרגלית שלו והוא פולט המון חום,
מהמסגרת של הפלזמה מומלץ גם משהו כמו 10 ס'מ רצוי שהמסגרת של הגבס תיהיה מסיבית וחזקה הדגם הנ'ל כבד
1.כמו שרשמתי בערך אם הפלזמה בעובי 5.7 ס'מ אז תרחיק אותה עוד 5 ס'מ מהקיר בגב שלה
2.תשמור על 8-10 ס'מ לפחות בצדדים של המסך שלא יהיה צמוד לגבס
3.שהמסגרת לא תיהיה קטנה ועדינה אתה צריך מסגרת מסיבית וחזקה כמו שציינתי המסך הנ'ל כבד
זה פשוט מאוד תמדוד את מסגרת הטלויזיה תוסיף 8-10ס'מ בצידי המסגרת ובגב הפלזמה תוסיף עוד 5 אולי קצת יותר זה יותר בריא לפלזמה בגלל החום שהיא פולטת מקווה שעזרתי קצת
{זה מידות של דוד שלי וזה יושב טוב ויפה לא צפוף מידי}
3.שהמסגרת לא תיהיה קטנה ועדינה אתה צריך מסגרת מסיבית וחזקה כמו שציינתי המסך הנ'ל כבד
זה פשוט מאוד תמדוד את מסגרת הטלויזיה תוסיף 8-10ס'מ בצידי המסגרת ובגב הפלזמה תוסיף עוד 5 אולי קצת יותר זה יותר בריא לפלזמה בגלל החום שהיא פולטת מקווה שעזרתי קצת
{זה מידות של דוד שלי וזה יושב טוב ויפה לא צפוף מידי}
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
את המסך תתלה בגובה של כ-90 ס"מ מהרצפה. [הפאנל של המסך - לא המסגרת גבס!]
כאשר השליש התחתון של המסך יהיה אל מול עיניי הצופה.
כאשר השליש התחתון של המסך יהיה אל מול עיניי הצופה.
גם אני שוקל לקנות אותו, ולהקטין קיר שלם ולעשות לו מקום.
מה שחשבתי הכי טוב זה לשפו לקנות את המסך, להתקין אותו, ואז לדעת בדיוק איפה הוא יושב (תצייר על הקיר).
תוריד אותו מהקיר, תבנה מה שתצה ותחזיר אותו....
ככה תיהיה בטוח שאתה במרכז הקיר סימטרי...
מה שחשבתי הכי טוב זה לשפו לקנות את המסך, להתקין אותו, ואז לדעת בדיוק איפה הוא יושב (תצייר על הקיר).
תוריד אותו מהקיר, תבנה מה שתצה ותחזיר אותו....
ככה תיהיה בטוח שאתה במרכז הקיר סימטרי...
תודה !adirbooking כתב:את המסך תתלה בגובה של כ-90 ס"מ מהרצפה. [הפאנל של המסך - לא המסגרת גבס!]
כאשר השליש התחתון של המסך יהיה אל מול עיניי הצופה....
זה בדיוק מה שחשבתי עליו וגם הקבלן שיפוצים המליץ. זה יהיה בסביבות ה 75-85 ס"מ.
תודה לכולם
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
המסגרת יכולה להיות קטנה ועדינה כי אין לה קשר למסך, אין מגע בינהם. אפשר לעשות עובי מסגרת של 7.5 ס"מ ומפה אפשר רק להרחיב אותה.elico1987 כתב:1.כמו שרשמתי בערך אם הפלזמה בעובי 5.7 ס'מ אז תרחיק אותה עוד 5 ס'מ מהקיר בגב שלה
{זה מידות של דוד שלי וזה יושב טוב ויפה לא צפוף מידי}...
המתלה כבר מרחיר את המסך מהקיר בסביבות 8 ס"מ, וסכ"ה המרחק בין הקיר לקידמת המסך יהיה בערך 14 ס"מ. (מידה ממוצעת, תלוי בעובי המסך.)[/img]
זה בדיוק הכוונה שלי למה שאני הולך לעשות.עמישי כתב:המסגרת יכולה להיות קטנה ועדינה כי אין לה קשר למסך, אין מגע בינהם. אפשר לעשות עובי מסגרת של 7.5 ס"מ ומפה אפשר רק להרחיב אותה.elico1987 כתב:1.כמו שרשמתי בערך אם הפלזמה בעובי 5.7 ס'מ אז תרחיק אותה עוד 5 ס'מ מהקיר בגב שלה
{זה מידות של דוד שלי וזה יושב טוב ויפה לא צפוף מידי}...
המתלה כבר מרחיר את המסך מהקיר בסביבות 8 ס"מ, וסכ"ה המרחק בין הקיר לקידמת המסך יהיה בערך 14 ס"מ. (מידה ממוצעת, תלוי בעובי המסך.)[/img]...
אני רק רוצה מסגרת סביב המסך, לא לעשות נישה נוספת של הגדלת הקיר.
המסך יהיה תלוי על הקיר של הבית, ומסביבו המסגרת.
את כל הדברים הללו כבר סגרתי עם השיפוצניק